Kablo net (veya uydu net herneyse ) ip numarası değiştiremiyor muyuz,öyle birşeyler okudum.
Kablo net e geçmeyi düşünüyorumda öyle birşey varsa rapidden dosya indirirken sorun çıkar.Velhasılı ip değiştirebiliyormuyuz adsl deki gibi modemi kapayıp açıp ?
Bizim evin karşısında belediyenin sosyal tesisi var,wireles var ücretsiz.Mesafe bir otoban kadar,caddenin karşısında yani.Notebook wirelesi çok zayıf alıyor sinyali.
Buna bir çözüm var mı ?
Kablonette ip değişimi yok ama çok istiyosan ekstra para verir 2 ip alırsın yada daha çok verir 4 alırsın.
yapma ya, kötüymüş.rapidden bir günde sadece 1 dosya indirebilirm yani.
var tabiki... kuvvetli bi sistem olarak wpa cracker alabilirsin çinden geliyor denenmiştir. şifreli ağları kırabilirsiniz... Kullanım alanı kaliteli bi antenle gayet yüksek... 35 dolar civarında..
quote:
Orijinalden alıntı: sporx
Kablo net (veya uydu net herneyse ) ip numarası değiştiremiyor muyuz,öyle birşeyler okudum.
Kablo net e geçmeyi düşünüyorumda öyle birşey varsa rapidden dosya indirirken sorun çıkar.Velhasılı ip değiştirebiliyormuyuz adsl deki gibi modemi kapayıp açıp ?
Bizim evin karşısında belediyenin sosyal tesisi var,wireles var ücretsiz.Mesafe bir otoban kadar,caddenin karşısında yani.Notebook wirelesi çok zayıf alıyor sinyali.
Buna bir çözüm var mı ?
ip degisiyor ama haftada bir veya ayda bir gibi ...reset atinca degismiyor.
ip değiştirilebiliyor,bu konuyu buraya değilde,internet bölümünde uydunet hakkında herşe e bakmalısın,orada değiştirilebiliyor,ben denemiştim olmuştu,
ip config, ip release, ip renew... v..s. birşeyler vardı,unuttum şimdi
kablonette ip değişiyor, kartalaraz nickli arkadaş ip değiştirmek için gerekli programı vermişti