Şimdi Ara

Kablo sarma kiti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kablo sarma kitine ihtiyacım var. Bilen, duyan, gören varsa sevinirim. Titanda aylardır yok. Adres verebilirsiniz.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=sleevekitb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teodora -- 27 Nisan 2005, 18:43:26 >

• Arkadaş,bende geçenlerde kabloları toplamak için bundan baltım ama hiçbir yerde yoktu...Bende mutfağa su içmek için gittiğmde yerde duran sarımsak lifini gördüm..Rengide baya hoşuma gitti.sapsarı bişi...Onu iki gün boyunca suyun içinde beklettikten sonra..bi güzel sardım........
    tavsiye ederim..bulabileceğin yer ise..---caneler marketler zinciri----

• elektronikçilerde ondan daha farklı hoşuna gidecek şeyler bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATALcan

elektronikçilerde ondan daha farklı hoşuna gidecek şeyler bulabilirsin

Hocam örnek verebileceğin yada bildiğin ilginç şeyler varmıdır. Konya'da elektronikçiler 1.9 voltluk ledleri 3.6 volta beslemek için hangi direncin kullanılacağını daha bilememekte de. Kaldıki kablo sarıcı malzeme olsun onlarda Özellikle adres yada tel. olursa çok sevinirim.
  • DC ve DT Ayrıca PC Store satıyor hepsi mecidiyeköy civarında
  • walla konyada bir yer bilmiyorum.Elektronikçilerde kabloları toplamak için helezonik lastik bantlar war etrafına doluyosun bayağı toparlıyo bide değişik başka bi bant war kalın onuda forumda bir arkadaş kullanmış ve fotolarını yollamıştı güzel bişeydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teodora

quote:

Hocam örnek verebileceğin yada bildiğin ilginç şeyler varmıdır. Konya'da elektronikçiler 1.9 voltluk ledleri 3.6 volta beslemek için hangi direncin kullanılacağını daha bilememekte de. Kaldıki kablo sarıcı malzeme olsun onlarda Özellikle adres yada tel. olursa çok sevinirim.

180 ohm direnç kullanmak gerek 3.6volt için

• dediğimde hala ısrar ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

dediğimde hala ısrar ediyorum

Hocam ben Konyada'yım
  • ankarada da bulamadım
  • DC,DT veya PC STORE den sadece istanbuldaki vatandaşlar almıyoki
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

quote:

quote:

180 ohm direnç kullanmak gerek 3.6volt için

Hocam saolasın Gel valla sana bi dükkan açalım burda. Elektronikçiyim diye geçinenler senden bir iki şey öğrenir.

• ide kabloları üçer sıra olarak ayırıp elektrik bandıyla yapıştırdım.Çokda güzel oldu
  • quote:

Arkadaşlar bu kablo sarma kitine ihtiyacım var. Bilen, duyan, gören varsa sevinirim. Titanda aylardır yok. Adres verebilirsiniz.

Ben bulmuştum bi ara ama sarma işi 3-4 saat sürüyormuş bir de molex'leride değiştirmek lazımdı zor geldi walla. Sadece molex'leri değiştirdim bana yetti Bi ara DC ye bakarım gelecekti ama hafta arası bi daha bakmak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: someone74

quote:

Arkadaşlar bu kablo sarma kitine ihtiyacım var. Bilen, duyan, gören varsa sevinirim. Titanda aylardır yok. Adres verebilirsiniz.

Ben bulmuştum bi ara ama sarma işi 3-4 saat sürüyormuş bir de molex'leride değiştirmek lazımdı zor geldi walla. Sadece molex'leri değiştirdim bana yetti Bi ara DC ye bakarım gelecekti ama hafta arası bi daha bakmak lazım

Hocam bakarsan çok sevinirim. Kasayı tamamlamak üzeriyim. Özellikle bu üründen kullanmak istiyorum. 3 aydır uğraşıyorum. İnan 3-4 saat molex söküp takmak artık gözüme pek gözükmüyor.

haluksekendiz@hotmail.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.