Şimdi Ara

KABLO TOPIGI : HANGI KABLO, NEREDE, NE KADARA?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
9
Favori
59.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • monsterın scartları ankamall mağazasındada var ama hdmi ını bulamadım ben,eğer yarına kadar birinden tavsiye almassam artık istemeye istemeyede olsa hama hdmi alıcağım
  • internetten bulamadım bi türlü, satılmıyor sanırım nette
  • quote:

Orjinalden alıntı: red06

monsterın scartları ankamall mağazasındada var ama hdmi ını bulamadım ben,eğer yarına kadar birinden tavsiye almassam artık istemeye istemeyede olsa hama hdmi alıcağım

Ellerinde Hama ve Philips'ler satılsın diye Monster getirmiyorlar sanırım. Bana göre Hama'dan kaliteli, Philips'le aynı performansta. Tabi fiyatı daha uygun.
    Bence Philips'e 67 YTL verilmez. Biraz daha piyasaya bakının.
  • Ben bir kaç satış linki vereyim. Hiç olmazsa uygun fiyatlı. Hama'dan farkı yoktur. 15-16 YTL. HDMI'de altın uçlu olması şart değil.
    http://www.hepsiparis.com/slinkslx301hdmitohdmikablo15metre-p-4119.html
    http://www.protel-elektronik.com/asp/index.asp
    http://www.tutkumarket.com/asp/show_stock.asp?product=SLX-301
    Ben altın uçlu Philips alacağım diyorsanız, 43 YTL'ye.
    http://www.hepsiparis.com/philipsswv35341015mhdmikablo-p-3215.html?ref=nekadar

• Arkadaşlar şu kablo nasıldır sizce??
    http://www.baranbilgisayar.com.tr/asp/show_stock.asp?product=hdmitodvi5
    altın uçlu ve 5metre alayımmı bunu??
  • sn sserin
    37c3000 toshiba tv ile amstrad 8065 dcı uydu alıcısı bağlantısı için teknosadan monster altın kaplama scart to scart kablo aldım.scartın bir ucunu tv.nin rgb destekli girişine taktım.uydu alıcısınında kitapçığında scart çıkışının rgb çıkış sağladığı yazıyordu.eski scart kablodan daha iyi bir görüntü alamadım.cvbs&rgb tercihi yapılabilen başka bir uydu alıcısında tercihi rgb yapıp denedim.görüntü mükemmeldi.benim kullandığım amstrad 8065 dcı uydu alıcısının scart çıkışı rgb bağlantı sağladığı halde menülerinde rgb seçme alternatifi yok.yeni bir uydu alıcısı almadan bana önerebileceğiniz bir şey var mı? teşekkürler
  • arkadaşlar herkese merhaba,
    ben de yeni 32s81 aldım. nextstar 9900 cis den d-smart seyrediyorum. görüntü fena değil normal adi scart ile.
    daha ii sonuç için ne ile bağlamalıyım? bir de bugün laptopu bağladık warcraft da sonuç şahane fakat sesi yine laptoptan aldık. sesi tvden almak için ne yapmalıyım acaba? şimdiden teşekkürler.
  • Vivanco 2m HDMI kablo 50 YTL

Bunu aldım. M.köy Teknosa da Hama marka olanı yoktu. Bu kablo daha mı iyi Hama dan?
    Nedne bu kadar fiyat farkı var?
  • arkadaşlar, geçen gün bir Sony mağazasında orjinal PS3 HDMI kablo gördüm 3metre, ama fiyatını sormadım. Sanırım o da 50YTL civarında olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Vivanco 2m HDMI kablo 50 YTL

Bunu aldım. M.köy Teknosa da Hama marka olanı yoktu. Bu kablo daha mı iyi Hama dan?
    Nedne bu kadar fiyat farkı var?
  • arkadaslar bugun kablo ıcın ankarada ankamallu altust ettım bımekste prpfıgold HDMİ kablonun fıyatını kutunun ustune 47 euro yerıne ytl yazmıslar 47 ytl ye profıgold kablom oldu:) darısı sızın basınıza
  • Arkadaslar Optik ses çıkışını analog ses cıkısına donusturen bir kablo bulabilir miyim acaba ?????????
  • Arkadaşlar Merhaba ,

HDMI v1.3 olduğu zaman kablo tipi değişmiyor değil mi ?

Bende PS3 var , LCD TV mde 1.3 destekliyor , bunu herhangi bir HDMI kabloyla bağlayabilirim değil mi ?

Profigold aldım 2m altın uçlu 75 usd idi , pazarlıkla 60 ytl ye aldım.Paketini açmadım aklıma takılınca
  • 1.3 version almanız lazım. aldığınız üründe hiçbir uyarı yoksa muhtemelen 1.2 dir. bu arada LCD TV paneliniz 10 bit değilse boşuna uğraşıp para harcamayın zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

Arkadaşlar Merhaba ,

HDMI v1.3 olduğu zaman kablo tipi değişmiyor değil mi ?

Bende PS3 var , LCD TV mde 1.3 destekliyor , bunu herhangi bir HDMI kabloyla bağlayabilirim değil mi ?

Profigold aldım 2m altın uçlu 75 usd idi , pazarlıkla 60 ytl ye aldım.Paketini açmadım aklıma takılınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigmaster077 -- 1 Eylül 2007; 15:43:06 >
  • LCD TV min 1.3 desteklediğini biliyorum

10 bit olması neden peki?
  • Arkadaşlar yazılan bütün yazıları okudum. Bir çok markadan ve kablo çeşidinden bahsedilmiş. vivanco - hama- philips gibi markalara vereceğiniz paraya yazık olur derim ben. altın uçlu kablolar LCD ve Plazmada yüksek ses ve görüntü sağlarlar. size tavsiye edeceğim ve asla pişman olmayacağınız HQS-S marka altın uçlu kablolar olacaktır. bunların tamamı altın uçludur. Alış veriş merkezlerinde bulamayacağınız ürünleriwww.weblebi.com vewww.hepsiburada.com sitelerinden inceleyebilirsiniz.

• Arkadaşlar bir ucu DVI ve Dijital Ses diğer ucu HDMI olan kablo varmıdır?...
  • DVD player - TV bağlantısı için hangi KOMPONENT kabloyu tavsiye edersiniz ?
  • Yazdıklarım doğrumudur

En dandik HDMI kablo - En kral komponentten daha iyi görüntü iletir
    En dandik komponent - En iyi scarttan iyi görüntü verir
    vs vs

Bu durumda mümkün mertebe scart ve komponent kabloya fazla yatırım yapmamakta fayda var. ( öngörü: yakın zamanda receiver, dvd vs. hepsi hdmi çıkış verecek)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantarcio

Yazdıklarım doğrumudur

En dandik HDMI kablo - En kral komponentten daha iyi görüntü iletir
    En dandik komponent - En iyi scarttan iyi görüntü verir
    vs vs

Bu durumda mümkün mertebe scart ve komponent kabloya fazla yatırım yapmamakta fayda var. ( öngörü: yakın zamanda receiver, dvd vs. hepsi hdmi çıkış verecek)

Ancak şu an için DVD player'ımda HDMI ve SCART olmadığı için KOMPONENT kablo tavsiyesine ihtiyacım var.Aksi takdirde kompositle bağlantı yapmak zorundayım.
  • hocam sen dün vatandan plazmayı kapanlardansın değil mi?
    bir de DVD player alsaydın be yaw
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.