Şimdi Ara

KABLO TOPIGI : HANGI KABLO, NEREDE, NE KADARA?? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
9
Favori
59.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosalarda hama markada var, ben bundan tercih ettim. ama monsterdan iyi mi kötütümüdür?
  • Selamlar,,! Ben IXOS HDMI to DVi-D Cable 5m almaya karar verdim
     KABLO TOPIGI : HANGI KABLO, NEREDE, NE KADARA??
    fiyatı da yaklaşık 160 ytl civarında ama Türkiyede bu ürünü bulamadım ithalatçı firma getirmiyormuş..

1- Almanya da bir yakınım var, 2 hafta sonra gelecek, Bu kablonun almanyada satılan yerleri yada siteleri nasıl bulabilirim.

2. kredi kartıyla yabancı sitelere güvenebilir miyim..Böyle bu ürünü satın alabileceğim, güvenli site yada siteler biliyor musunuz. Almanya tercihim
    kargo masrafı takriben ne kadar olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruz -- 1 Ocak 2008; 14:32:35 >

• 1.5 metre DVi to HDMI kablo arıyorum sizce f/p açısından hangisini tercih yapmalıyım
  • arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
    component bağlantımda bir sorun var...bir türlü görüntü alamadım..dvdyi plazmaya bağlamak istedim tüm renkleri yerine taktım ama tık yok..acaba nedendir..50 ytl boşa mı verdik kabloya...tv 42pv7f-dvd philips...component philips...
    bir de bu monster mı dır nedir hiç bişe yaramadı..digiturkün scartından bir farkı yok..
  • Selamlar.. ! Uzun araştırma ve yazışmalar sonunda "HDMI to DVI 5 mt " kabloda iki marka arasında kararsız kaldım

1. IXOS : Bu marka Türkiye'de yok yurtdışında kargo hariç kdv fiyatı 200 ytl civarı
    2. Profigold: Bu marka Türkiye'de var. hem diğerine göre biraz daha ucuz,
    benim öğrenmek istediğim;

IXOS ile Profigold arasında dağlar kadar fark varmı Ben İzmir'deyim sanırım İzmir de yok, İzmir dışından getirtmek zorundayım.
    Tavsiye edeceğiniz bir yer var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: grafiker

arkadaşlar benim gib 10 m veya 5 m dvi to hdmi kablo yada dvi to dvi kablo arayan arkadaşalr var ise şu siteye bakabilir ben bizzat sahibiyle telefonda görüştüm 10 m kadar sorunsuz hatta 15 m kadar sorunsuz 1080P görüntü almış bizzat kendisi ben sordum fiyatı oratalama 10 mkablo dvi to dvi +hdmi conector ü ile beraber 75 ytl ye geliyo ama malesef nakit veya banka havalesi yılbaşından sonra taksit felan yada mail order sistemine geçiceklermiş bende birazdaha beklerim dedim bilgilerinize arkadaşlar

şu site dediğin hangisi ben yana yakıla dediğin kablodan arıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Sojo-

32YTL yazan Ixos un satıldığı yeri aradım ellerinde yokmuş...

O yoksa Profigold yada Monster çok iş görür. Merak etmeyin. Yalnız düşük megabitte kiralanan uydu yayınlarımızda (hatta bazıları dijital bile değil) zaten problemi bağlantıda fazla aramayın. Pixelleşme benzeri görüntü bozulmaları olabilir. Yabancı kaliteli yayınlarda buna rastlamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coda

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
    component bağlantımda bir sorun var...bir türlü görüntü alamadım..dvdyi plazmaya bağlamak istedim tüm renkleri yerine taktım ama tık yok..acaba nedendir..50 ytl boşa mı verdik kabloya...tv 42pv7f-dvd philips...component philips...
    bir de bu monster mı dır nedir hiç bişe yaramadı..digiturkün scartından bir farkı yok..

Değerli arkadaşım, Philips DVD menüsünde çıkış ayarını YUV'a getirmelisiniz. Bunun için elinizdeki fazla scart ile bağlantı yapın. Yani hem komponent hem de scart bağlantı olsun. YUV ayarını yaptıktan sonra PV 7'de komponente dönersiniz. Aksi halde görüntü alamazsınız. Tabi Panasonic PV7'de ise componenti seçmelisiniz.
    Monster ise görüntüde bozulmalar yoksa bile özellikle yayın kalitesi yüksek kanallarda daha iyileştirme sağlar. Size göre bunu sağlamıyorsa götürün geri verin. Teknosa koşulsuz alıyor. Kaybınız 3-5 lira olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 2 Ocak 2008; 2:07:47 >

• Aşağıdaki siteye de bakabilirsiniz farklı tipler var kaliteli ve fiyatlar uygun

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=subcat_goster&cat=19&subcat=99

http://www.ranteks.com.tr/index.php?cmd=subcat_goster&cat=19&subcat=98

quote:

Orjinalden alıntı: laruz

quote:

arkadaşlar benim gib 10 m veya 5 m dvi to hdmi kablo yada dvi to dvi kablo arayan arkadaşalr var ise şu siteye bakabilir ben bizzat sahibiyle telefonda görüştüm 10 m kadar sorunsuz hatta 15 m kadar sorunsuz 1080P görüntü almış bizzat kendisi ben sordum fiyatı oratalama 10 mkablo dvi to dvi +hdmi conector ü ile beraber 75 ytl ye geliyo ama malesef nakit veya banka havalesi yılbaşından sonra taksit felan yada mail order sistemine geçiceklermiş bende birazdaha beklerim dedim bilgilerinize arkadaşlar

• bişey soracam,dvd playır tv ye sacart scart ile baglı dvd menusunden yuv mu yoksa rgb yi secmekmi daha iyi goruntu verir
    quote:

Orjinalden alıntı: sserin

quote:

Değerli arkadaşım, Philips DVD menüsünde çıkış ayarını YUV'a getirmelisiniz. Bunun için elinizdeki fazla scart ile bağlantı yapın. Yani hem komponent hem de scart bağlantı olsun. YUV ayarını yaptıktan sonra PV 7'de komponente dönersiniz. Aksi halde görüntü alamazsınız. Tabi Panasonic PV7'de ise componenti seçmelisiniz.
    Monster ise görüntüde bozulmalar yoksa bile özellikle yayın kalitesi yüksek kanallarda daha iyileştirme sağlar. Size göre bunu sağlamıyorsa götürün geri verin. Teknosa koşulsuz alıyor. Kaybınız 3-5 lira olur.

• Komponent le yuv aynı değil mi forumda yanlış hatırlamıyorsam aynı diye okumuştum.cinch yanlış yazmadıysam var bu kabloları işi bilen bir arkadaş resimli olarak bilgilendirse fena olmaz lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: laruz

quote:

linkini koyamamışmıyım pardon dostumhttp://www.egerate-store.com/?_Args=_CatSel,72,OdesisMc

iletişimden telefon numarasını bulabilirsin ben tel açtım direk sordum adama oda bana cevapladı herşeyi

• quote:

Orjinalden alıntı: texmo

bişey soracam,dvd playır tv ye sacart scart ile baglı dvd menusunden yuv mu yoksa rgb yi secmekmi daha iyi goruntu verir
    quote:

Orjinalden alıntı: sserin

quote:

Scart-scart bağlı ise RGB seçmek zorundasınız. YUV'u seçerseniz görüntü gider.
    Benzer şekilde, komponent bağlı ise de YUV seçeneğini seçin. Zaten RGB seçeneğinde görüntü alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 3 Ocak 2008; 15:52:18 >

• Coda kardeş, heyecanlı ve kızgın bir şekilde yazıyordun, ne oldu? Ses seda çıkmıyor.
    Sorun çözüldü mü, çözülmedi mi? Monster'i iade ettin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sserin -- 3 Ocak 2008; 20:38:58 >
  • Yoo etmedim...gün geçtikçe görüntü daha güzel gelmeye başladı..Şu ara sadece dvd izliyorum zaten..component iyi iş görüyor..teşekkür ederim yardımın için.
  • Arkadaşlar, pan pv70 model plazmama laptopımı bağlamak istiyorum. Plazmada ve laptopta pc girişleri mevcut. Hangi tür kablo almam lazım. Normal monitör kablosu iş görürmü? Vga kablo dedikleri bu mudur? Tşk
  • merhabalar,

dün bir arkadaşa fotoğraf makinası bakarken bir sony mağazasına uğradık, sony hdmi kablolar gelmiş. hiçbiri 1.2 değil , hepsi 1.3 verison ve fiyatları gördüğüm kadarıyla genelde 50-75ytl arası değişiyordu. benim şu an ihtiyacım olmadığı için almadım^, ama cihazlarımı aldığım zamana denk gelseydi o zaman kesin bunları tercih ederdim . insanın içi rahat ediyor.
  • iyi gunler.ben ps3 icin hdmi kablo alacagım.arkadaşım abd de.acaba şu kablo uygun mu ya da başka kablo önerirmisiniz abd den:
    http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5516070&xsell=8071631

abd den anlamam tr uygun zaten diyorsanız hangi kabloyu onerirsiniz
  • Carrefour larda 5 YTL ye satılan var
    alanlar gayet memnundu.
    Memnun kalmassanda 5 YTL zararın olur.
    Selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: burap

iyi gunler.ben ps3 icin hdmi kablo alacagım.arkadaşım abd de.acaba şu kablo uygun mu ya da başka kablo önerirmisiniz abd den:
    http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=5516070&xsell=8071631

abd den anlamam tr uygun zaten diyorsanız hangi kabloyu onerirsiniz

BAHADIRXIHSAN'ın söylediği gibi, HDMI kabloda çok pahalı olması şart değil. 1,3 versiyon için farklı model olabilir. Altın yada metal uçlu olması da fark yaratmaz. Görüntü ve sesin gelmesi yeterlidir.
    Normal fiyatta olanını alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.