Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47.477
Cevap
292
Favori
3.188.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: staluer

HD kutuda fabrika ayarlarına dönen arkadaşlar,
    otomatik kanal aramda kanal bulamayabilirler.
    Elle arama moduna geçip
    frekans: 482
    s.rate: 6900
    qam : 256
    yapıp taramayı başlatırsanız tüm kanalları bulur....

Çok teşekkürler :)
  • Merhaba arkadaşlar... Eve geldim tv'yi açtım kanal sayısı 63 gösteriyor.. kanalların yerleri de değişmiş.. türksat info eklenmiş.. ve zannedersem analogda olup digital de olmayanları da geçiriyorlar.. ya da başka kanallar mı gelecek 7 numaradan 14 numaraya atlatmışlar o aralıktakı kanalları sona atmışlar... belki 7 / 14 arasına kayda değer kanallar gelir kim bilir.. Ama çalışıyolar cidden adamlara helal olsun ... Bu fiyata bu kadar çalışma güzel...
  • EVET hareket geldi....

quote:

Orjinalden alıntı: lenovo1

Merhaba arkadaşlar... Eve geldim tv'yi açtım kanal sayısı 63 gösteriyor.. kanalların yerleri de değişmiş.. türksat info eklenmiş.. ve zannedersem analogda olup digital de olmayanları da geçiriyorlar.. ya da başka kanallar mı gelecek 7 numaradan 14 numaraya atlatmışlar o aralıktakı kanalları sona atmışlar... belki 7 / 14 arasına kayda değer kanallar gelir kim bilir.. Ama çalışıyolar cidden adamlara helal olsun ... Bu fiyata bu kadar çalışma güzel...
  • ben niye göremiyorum b
  • tekrar kanal arattırman lazım yalnız bende turksat ınfoda trt 1 cıkıyo :D
  • Bugün benim de HD kutum geldi ve Teledünya'ya adım atmış oldum.

İlk izlenimler:
    * Eurosport HD var, ama National Geographic HD henüz çıkmıyor.
    * Cihazın Türkçe menüsü bir garip. Mesela "scrambled" (şifreli) kelimesini "karıştırılmış" diye çevirmişler. Ben menü lisanını İngilizce yaptım, daha kolay anlaşılır oldu.
    * Sinyal seviyesi diğer bütün kanallarda %70'lerde iken, TRT'lerin olduğu pakette sinyal yok mesajı geliyor. Bağlantıyı yapan eleman "çalışma vardır, geçer" dedi ama 8 saat oldu sinyal gelmedi. İzmir'deki arkadaşlar: TRT, KanalD ve Show TV'yi alabiliyor musunuz?
  • Arkadaşlar bu değişimleri kurulum yapmadan gördüm.. Eve geldiğimde numaralar değişmiş turksat info , mehtap tv falan eklenmiş. bazı kanalların yeri değişmiş.. 7 14 arasına ne yapıyolar acaba merak ettim ya... Ama digitürk gibi kanal listesi güncelleniyo bunu gördüm bugün... Nat. geo Hd radiolara kuruyo kurulum sayfasında gözüküyo.. Sanırım bi süre daha vermeyecekler yayına ki başka bi tarafa kurduruyolar
  • arkadaslar dijital yayında kutudan sesi kıstıgımda gürültü geliyor sizdede var mı bu?
    ilk basta scart girisinden falan zannediyodum ama kutunun uzerinden kablo tv kablosunu cıkarınca ses kesildi yani bu gürültünün nedeni kablo tv..
    sorunu yasayan yada gideren var mı
  • TRT1-2-3, Show ve KanalD'nin olduğu paketin frekansını bir arkadaş buraya yazabilir mi?

Frekans, symbol rate ve qam olarak.
  • 121
    6900
    64 qam
  • quote:

Orjinalden alıntı: staluer

121
    6900
    64 qam

Allah Allah... Bende diğer bütün kanallar çıkarken, sadece bu frekansta sinyal yok diyor. Nedendir acaba?
  • şu an sorun yok tüm paketler çalışıyor..

121 mhz 6900 64 qam
    482 mhz 6900 256 qam
    490 mhz 6900 256 qam
    498 mhz 6900 256 qam
    506 mhz 6900 256 qam
    514 mhz 6900 256 qam
    522 mhz 6900 256 qam
  • arkaşlar selamlar herkese. bende bi sorun var eurosport hd de görüntüde donmalar oluyor ayrıca ses yok. daha önce kumandadki sarı tuşla audio 1 audio 2 seçeneklerini seçince ses geliyordu ve görüntüde takılmalar olmuyordu. herkezde öylemi sadece bendemi öyle onu merak ettim. bu arada izmir bornovada oturuyorm. teşekkürler..

bi de şu nationa geography hd de başlasa iyi olacak bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

arkadaslar dijital yayında kutudan sesi kıstıgımda gürültü geliyor sizdede var mı bu?
    ilk basta scart girisinden falan zannediyodum ama kutunun uzerinden kablo tv kablosunu cıkarınca ses kesildi yani bu gürültünün nedeni kablo tv..
    sorunu yasayan yada gideren var mı

evet tv sesini çok açıp kutudan sesi kısınca uğultu var digital çıkışta amfiye bağlayıp stereo ses alıorum o zaman hiç bir sorun yok

bu arada çok garip bir olay var 75. kanal sanırım eurosport a gelince kanal değiştirmeye devam ediyorum kanallarda renkler birbirine gidip çıkıo sonra trt 2 veya 1 e getirince düzelio
  • tv ye hdmi kabloyla bağlamayı deneyin.hem uğultu kesilmesi , hem de renklerin gitmesini engelleyebilirsiniz.....
    hd teledünya yı scartla la bağlamayın...
  • hd kutuda digital optik çıkış var mı arkadaşlar ses sistemine bağlantı ordan yapılıyomuş
  • Dün HD STB ile kurulum yapıldı. İki sorum var:

1) Siz de sıklıkla "Hizmet listesi güncelleniyor. Lütfen bekleyiniz" uyarısıyla karşılaşıyor musunuz?

2) Teledünya'yı açtığınızda kart hatası veriyor mu?

Ek: lenovo1 ve staluer, yanıtlar için teşekkürler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancik83 -- 9 Kasım 2008; 15:55:04 >
  • Hizmet Listesi güncelleniyor ben de de çıkıyor.. Haftaiçi daha yoğun olaarak çıkıyor.. Çalışmalarından kaynaklı olduğunu düşünüyrum.. Kart hatası içinde , kartın üzerinde bu taraf yukarıda kalacak şekilde takın yazısına aldırış etmeyin... chip'li kısım aşağıya gelecek şekilde takın.. İyi günler
  • Sony W4000 TV ile STB olmadan test yayinlarinda TRT 1, 2, 3, Show ve ATV kanallarini daha once otomatik tam tarama ile bulamiyordum.

Hizli tarama ayarinda asagidaki degerleri elle girince tum 60 kanal bulunabiliyor. Degereri veren "staluer" nickli arkadasa tesekkurler.

"121 mhz 6900" sadece bu degerleri verip digerleri otomatik birakinca hepsini buluyor. HD kanallarda daha once olan goruntu suan sifrelendigi icin mevcut degil. Onlari da Smartcard satislari basladiginda insallah CAM girisine karti takinca izleyebilecegiz.
  • her aboneye bir set top box la beraber 1 ad. smart card verilmesi gerekiyor.yılbaşına kadar hiç bir yayın şifrelenmeyecek.ve ayrıcaa yılbaşına kadar çalışmalar sürecek.dolayısıyla hizmet güncelleniyor yazısı sürekli çıkacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.