Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47.536
Cevap
290
Favori
3.192.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • luxe tv hd şifresiz yayın yaptığı için test amacı ile yayına koymuş olabilirler web sitesinde yayıncılar arasında teledünya gözükmüyor, istermisiniz versinler mahkemeye Türksatı
  • istanbul atasehirde abone oldum teledunyaya. hd kutudan aldim ileriye donuk televizyon sd oldugu halde. su ana kadar oldukca memnunum.
  • LUXE TV gitti yerine National Geographic HD nihayet geldi. dolby digital 5.1 ses ile hem de!
  • .................................... ..............................
    NG HD Nihayet...

.................................... ..............................
    NG HD Nihayet...

.................................... ..............................
    NG HD Nihayet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 15 Kasım 2008; 23:00:34 >
  • Teledünya abonesi arkadaşlar cevap verebilir mi ?
    Kanal sıralaması nasıl ? Yani digiturk'deki gibi standart ve yeri değiştirelemiyor mu yoksa kişisel receiver larımızdaki gibi kendi sıralamamızı yapabiliyormuyuz ? Bir de kumanda kalitesi nasıl (malzeme ve kutuyu algılama)
  • otomatik aramaydı, kutuyu açıp kapamaydı; ki aslında tam olarak kapatmayıp, sadece stand by'da bırakıyorum.... yine de LUXE TV yazıyo sadece, NATGEO HD filan yok; onu bırak fuzuli velet tv hd de yine siyah ekran ve no ses olarak yer almakta ekranda... not. kurulum: 522/otomatik/6900 filan yazmakta... bunlarda bi sıkıntı yok... ama tam olarak menu/kurulum/kanal ayarı tarifi yazan olursa; çok sevinirim!
    ki aslında bir farklılık oldugunu sanmıyorum sizinkilerle, ama yine de bahse konu natgeo hd filan herhalde daha kurulmadı bizde... ne diyim?! artık kafa yormayıp sadece bekliyorum... biraz bunalmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_bourrbone -- 14 Mayıs 2009; 0:57:37 >
  • Caddebostan'dayım ve bende de durum bire bir aynı. Yarın düzeltirler herhalde.

Bu arada kanal numaraları değişti. 60 küsürden başlıyor artık yüz küsüre kadar devam ediyor.
  • Merhaba arkadaşlar;
    Istanbul/ Beşitaşta luxe.tv hd siyah nat. geo. hd. kuruyor fakat radio listesine kuruyo.. Nat. Geo. HD siyah video varken normal kanal listesindeydi .. sonra radio'ya taşınmıştı.. Luxe.tv gelince toptan kalkmıştı listelerden .. Şimdi tekrar radio'lara kuruyo uçmuş bunlar
  • (İstanbul - üsküdar) Arkadaşlar dün akşam saat 23:30 civarına kadar LUXE TV ve BEBE TV HD kanallarından aynı anda NG HD test yayını vardı. Türkçe / İngilizce 5.1 ses ile. Sonra ses sadece Türkçe olarak devam etti bir süre LUXE TV yazılı kanalda. Bebe TV HD kanalı çift dil seçeneği ile sürdü. Bu arada normal 46.kanaldaki Bebe TV yayını kesik. Bu sabah ise hem Luxe TV hem de Bebe Tv HD kanalları simsiyah, hiçbirşey yok. Bebe TV HD yayını ise şu anda Bebe TV 46 kanaldan geliyor. Sanırım testler maalesef hala devam ediyor. :(
  • ben daha bu saydığınız luxe bebe ng hd kanallarının hiç birini izleyemedim daha. işin ilginç yanı 4440126 daki teledünya çalışanları bütün bu olanlardan haberleri yok. onları birileri kandırmış galiba, sizin bölgenizde çalışmalar bitmiş bütün kanalları izlemeniz lazım diyorlar. ki bu daha kötü çünkü ben çalışmalar sürüyor , düzeltecekler diye bekliyorm ng hd , vs.. yi. dediklerine bakarsak hep böyle gidecek ozaman durum.
  • aynen benimkide radyoya kaydetti
  • ben radyoya geçiş yapamıyorum nasıl halletces basıyorum tuşa ama
  • Eskiden beri kabloyu savunurdum ne o öyle her pencerede 2 çanak olurmu diye ama bunlar adamı böyle lafından döndürürler işte... Açayım şu uydumu da seyredeyim bari luxe tv hd mi
  • yer ist. bakırköy luxe tv hd yayın yok,n.geo hd listede bile yok...
  • Konuyu biraz daha okudum ve aldığım izlenim henüz uygulamanın da uygulayanların da acemi oldukları.
    Acele etmemek gerek, biraz beklemek gerek. Yılbaşı bir geçsin bakalım.
  • Kadıköy / İST NG HD Luxe Tv den cıkıyor
  • Avrupa Yakasi
    Luxe Tv, Bebe Tv ve NatGeo HD; h,içbiri yok burada ))
    Pardon natgeo hd var; ama radyo listesinde; kumandadaki notalı tuşa basıyorum; ama yok bi şey(!) olduğu yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_bourrbone -- 23 Nisan 2009; 12:06:14 >
  • Yahu ss koysanız bi kaç tane hadi beyler bi zahmet
  • şuan b.düzünde sadece eurosport hd ve bebe tv hd var oda 46da ng hd radyoda radyoya geçemiyoruz
  • Türksatın verdiği HD box ile birlikte hdmi kablo geliyor mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.