Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: trtunski , trtunski
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
47.519
Cevap
293
Favori
3.191.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KABLO TV   [ANA KONU]
  • 6

KABLO TV   [ANA KONU]
  • 7

KABLO TV   [ANA KONU]
  • @incele

resimler için çok teşekkürler

bi sorum olacak
    yayında çizgiler var sanki. fotoğrafta mı böyle çıkmış yoksa normalde de böyle mi?
  • 8

KABLO TV   [ANA KONU]
  • Hangi resimden bahsediyoruz?
    Hepsinden ise eyvah ...ozaman benim gözler iyice bozuldu demektir
    quote:

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

@incele

resimler için çok teşekkürler

bi sorum olacak
    yayında çizgiler var sanki. fotoğrafta mı böyle çıkmış yoksa normalde de böyle mi?
  • mesela şurada:

KABLO TV   [ANA KONU]
  • Evet haklısın Orjinal resimlerde zoom yapınca daha belirgin.Ama yayında kesinlikle böyle bir sey yok 1-2-4-5-7 ve 8 resimlerinde acık renk zeminleri var ama onlarda benzer cizgileri göremedim.Acaba cekim açısı ile ilgili olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incele -- 14 Kasım 2008; 22:58:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: incele

Evet haklısın Orjinal resimlerde zoom yapınca daha belirgin.Ama yayında kesinlikle böyle bir sey yok 4*5 ve 8 resimlerinde acık renk zeminleriş var ama onlarda benzer cizgileri göremedim.Acaba cekim açısı ile ilgili olabilirmi?

belki de o yüzdendir ama yayında bu çizgiler yoksa problem de yok zaten
  • "incele" tv ne marka&model ve ne boyuttaydı?
  • Phillps 5532 plazma 50
    quote:

Orjinalden alıntı: ocularis

"incele" tv ne marka&model ve ne boyuttaydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tetouan

Selamlar,
    Ankara da oturuyorum show tv, kanal d, atv, trt1-2-3 kanallarının oldugu paketi izleyemiyorum.Tarama yaptıgımda sürekli 53 kanal buluyor forumda araştırırken bu paketin frekans ayarlarna rastladım ve manuel tarama yaptım sonuc yok.. Nedeni ne olabilir acaba, aynı sorunu yaşayanlar varmı diye merak ediyorum

Bu problemi aynen ben de yaşıyorum. Diğer paketlerde %70 sinyal seviyesi var iken, sadece bu pakette sinyal sıfır görünüyor. Yer: İzmir Alsancak.

@Tetouan,
    Sorunu çözebilirsek birbirimizi haberdar edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 15 Kasım 2008; 0:55:47 >
  • Öncelikle verdikleri değerli yanıtlar için; tadesyobatro / staluer / osmancik83 'e teşekkürler...
    ancak bir soru(N) devam ediyor. esp hd'de az önce kayak yarışması vardı, görüntü gayet iyi... ancak saat öğlen 12 itibariyle tenis başladı, yine ekran kesik! esp hd için: toplasanız, 1 haftada -benim denk geldiğim kadarıyla- oldukça az bir süre tam ekran hd yayın, ama rastladığım kadarıyla çoğunlukla benden bu kesik görüntüler için mi para alacaklar? inşallah böyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_bourrbone -- 14 Mayıs 2009; 0:59:16 >
  • arkadaşlar luxe tv hd tv listesinde yok. izleyemiyorum. ayrı bir frekans paketinde aratmam mı gerekiyor? ve eğer öyleyse frekanslarını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • TEKRAR OTOMATİK ARAMA YAPIN.YENİ KANALLAR SONA EKLENİYOR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tadesyobatro

arkadaşlar luxe tv hd tv listesinde yok. izleyemiyorum. ayrı bir frekans paketinde aratmam mı gerekiyor? ve eğer öyleyse frekanslarını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Luxe TV ile ilgili 8. resimde sağ altta ISTANBUL/522MHz/6900/256 yazıyor. ilden ile frekanslar değişiyor mu bilmiyorum ama eğer değişmiyorsa ya da siz zaten İstanbul'daysanız frekans bu olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_bourrbone

esp hd'de az önce kayak yarışması vardı, görüntü gayet iyi... ancak saat öğlen 12 itibariyle tenis başladı, yine ekran kesik! kafayı yememek mümkün diil. hadi snooker veya bilardo(ne karın ağrısıysa) için çekim hd değil ve görüntü kırpılıyor; eh mübarek eurosport; akşama kadar gidiyor bu tenis yayını, akşama kadar kesik görüntü!!! (luxe tv'nin görüntü kalitesi muhteşem diyebilirim)

esp hd için: toplasanız, 1 haftada -benim denk geldiğim kadarıyla- oldukça az bir süre tam ekran hd yayın, ama rastladığım kadarıyla çoğunlukla benden bu kesik görüntüler için mi para alacaklar? inşallah böyle olmaz; yani bazen keşke tüplü(crt) ile devam edip, hiç bu tip şeylerle uğraşmasaydım diye içimden geçirmiyor değilim... zaten national geographic hd de bir türlü gelmedi. (dün kuzen uğradı bir ara; bak sana eusport hd nasıl onu göstereyim dedim; demez olaydım, kesik görüntülü tenis maçı çıktı; yarıldı gülmekten "bayaa iyiymiş" dedi! ))

Eurosport HD'nin HD yayınlarının az olması platformdan değil kanaldan kaynaklanan bir sorun. Ayrıca görüntünün kesik olması da bu kanalın HD yerine SD yayın yaptığı zamanlarda hep böyle olacak sanırım. yani sizin çözebileceğiniz birşey değil.

bu arada DigiturkPlus ya da HD-Smart kullanıp da aynı kesik görüntü sorununu yaşayan var mı?
  • otomatik arama ve resimdeki frekanslardan aramayı yapmıştım zaten olmadı. bende luxe tv hd diye bir kanal yok şu anda.(aratmama rağmen)
    bu arada izmir bornovada oturuyorum..
  • arkadaşlar 4440126 yı aradım. bana aynen şöyle dediler. luxe tv hd diye bir kanalımız yok:) ben herkez izliyor deyince de kurulmuş papağan gibi listemizde öyle bir kanal yok dediler. ondan bir sonuç alamayınca ng hd kanalı 2 haftadır açılmadı 2 gün demiştiniz dedim, arıza kaydı almak istedi. sadece bende olmasa görüntü tamam ama bütün izmirde izleyebilen yok dedim. hd kanallarla ilgili çalışmamız bitti, sorunsuz izleyebilmeniz lazım dediler. izleyebilen yok şu anda dedim ng hd yi, yine papağan moduna girdiler
    ciddi ciddi pişman olma yolundayım ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tadesyobatro

arkadaşlar 4440126 yı aradım. bana aynen şöyle dediler. luxe tv hd diye bir kanalımız yok:) ben herkez izliyor deyince de kurulmuş papağan gibi listemizde öyle bir kanal yok dediler. ondan bir sonuç alamayınca ng hd kanalı 2 haftadır açılmadı 2 gün demiştiniz dedim, arıza kaydı almak istedi. sadece bende olmasa görüntü tamam ama bütün izmirde izleyebilen yok dedim. hd kanallarla ilgili çalışmamız bitti, sorunsuz izleyebilmeniz lazım dediler. izleyebilen yok şu anda dedim ng hd yi, yine papağan moduna girdiler
    ciddi ciddi pişman olma yolundayım ben..

arıza kaydı yerine donanımhaber'in linkini verseydiniz. ekrana karşı da papağan gibi konuşsalardı bari
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.