Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.536
Cevap
290
Favori
3.192.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gelmiyor ben xbox360la gelen kablomla bağladım
  • incele arkadaşım ng hd nin ss lerini bekliyoz sana zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarac_07 -- 17 Kasım 2008; 11:46:45 >
  • Arkadaşlar daha yeni bakabildim.tüm liste ve kanallar birbirine karışmış durumda.isimler değişik,kanallar yok vb...
  • benim 40W4000 Sony LCD TV'm var, bu set top box türü bi şeyler almam gerekiyor mu? hangisini almam lazım? dışarıdan bi şekilde daha ucuza alma şansımız var mı?
  • bilen yok mu ? :(
  • Hangi Marka HD Set top Box iyidir...?
    Kullanan varsa lütfen alacaklara tavsiyede bulunsun...
  • valla kart işi felan olucağı için tele dünyanın verdiğiyle alın bence,
  • quote:

Orjinalden alıntı: oray

benim 40W4000 Sony LCD TV'm var, bu set top box türü bi şeyler almam gerekiyor mu? hangisini almam lazım? dışarıdan bi şekilde daha ucuza alma şansımız var mı?

internette belirtilen özelliklerde DVB-C tuner var görünüyor. Siz kullanma kılavuzuna da bakın ama büyük ihtimalle set-top-box olmadan izleyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdelen

valla kart işi felan olucağı için tele dünyanın verdiğiyle alın bence,

evet kart işi çıkacakmış mayıstan sonra galiba -.- o zaman TV'deki DVB-C tuner'ında bi artısı olmayacak :(

neyse o zamana kadar bi kullanalım belki kampanya gelir :P
  • Ya arkdaşlar daha önce de söyledim buraya yazmadan önce şöyle bir okusanız şu 6 sayfacığı belki hiç soru sormanıza gerek kalmayacak Çünkü her gün bana yanıt mail i geliyor siteyi heyecala açıyorum sonra sorulanları görünce hayal kırıklığına uğruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speedy9355

Ya arkdaşlar daha önce de söyledim buraya yazmadan önce şöyle bir okusanız şu 6 sayfacığı belki hiç soru sormanıza gerek kalmayacak Çünkü her gün bana yanıt mail i geliyor siteyi heyecala açıyorum sonra sorulanları görünce hayal kırıklığına uğruyorum

+1
    Mesaj kirliliğinden başka birşey değil bu...
  • Ne NG kaldı nede görüntü...
    Banamı mahsus bilmiyorum ama şu anda Tüm kanallar kapkara.Eger genel bir sorunsa bence tam bir fiyasko .Analog var digital "sıfır"
    quote:

Orjinalden alıntı: sarac_07

incele arkadaşım ng hd nin ss lerini bekliyoz sana zahmet
  • İstanbul/Erenköy
    Şuan sadece Eurosport'un Hd kanalı yayında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uners

quote:

Orjinalden alıntı: staluer

HD kutuda fabrika ayarlarına dönen arkadaşlar,
    otomatik kanal aramda kanal bulamayabilirler.
    Elle arama moduna geçip
    frekans: 482
    s.rate: 6900
    qam : 256
    yapıp taramayı başlatırsanız tüm kanalları bulur....

Çok teşekkürler :)

arkadaşlar HD kutuda fabiraka ayarlarına döndüm şimdi kanalları bulamıyorum yukarıda ki arkadaşın dediği frekansı da girdik ancak yinede arama başarısız diyor. bilgisi olan var mı acaba??
  • kendim sordum kendim cevapladım oldu ama olası bi sorun ve cevabı da yok forumda, Turksatı arayınca servis gönderelim diyip çıldırtıyorlar insanı o yüzden bulunamsında fayda var.

Teledünya'da bir şekilde kanalları kaybederseniz, Kurulum menüsünde TP bölümüne girin. Orada ilk TP değerini seçip onu değiştirin. Parametreler şöyle:
    121 MHz
    6900
    64

okey diyerek buradan çıkın. Kanal Arama menüsüne girin ve kumandadaki kırmızı tuşa basıp arama yaptırın.

Kanallarınız geri gelecek.

***Turkeyforumdan lektem isimli üyeden alıntıdır***
  • Şuan 53 kanala düşmüş. HD kanalların hiçbiri görünmüyor. KBS DW NG Müzik ve birkaç yabancı kanalda eksik
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre492

kendim sordum kendim cevapladım oldu ama olası bi sorun ve cevabı da yok forumda, Turksatı arayınca servis gönderelim diyip çıldırtıyorlar insanı o yüzden bulunamsında fayda var.

Teledünya'da bir şekilde kanalları kaybederseniz, Kurulum menüsünde TP bölümüne girin. Orada ilk TP değerini seçip onu değiştirin. Parametreler şöyle:
    121 MHz
    6900
    64

okey diyerek buradan çıkın. Kanal Arama menüsüne girin ve kumandadaki kırmızı tuşa basıp arama yaptırın.

Kanallarınız geri gelecek.

***Turkeyforumdan lektem isimli üyeden alıntıdır***

çok çok teşekkürler kanallar gitmişti sayende buldum kardeş
  • yılbaşına kadar beklemek lazım diyen arkadaşlar vardı, haklılarmış. okadar da ddeğil diye düşünüyordum ama yılbaşında düzelsin iyidir bu kanallar. teledünya bu hızla onu da başaramıyacak gibi gelmeye başladı hatta.
  • ya arkadaşlar evet haklısınız fakat cidden çok ama çok net tüm kanallar.hd kanallar için birşey diyemiycem yılbaşından sonra görücez ne olup biteceğini
  • Merhaba arkadaşlar, bugün ben de de sorun oldu ; "Hizmet Listesi Güncelleniyor.. Lütfen bekleyin" yazısı çıktı ve 5 dk falan gitmedi hiç ben de kutuyu kapatıp açtım kanal yok dedi.. Sonra kutuyu açtığımda kanal yok dedi.. Otomatik arama yaptırdım bulmadı.. Battı balık yan gider dedim fabrika ayarlarına geri döndüm.. sitede bir arkadaşın paylaştığı ;

frekans: 482
    s.rate: 6900
    qam : 256
    ayarlar geldi aklıma .. Bu parametrelerle arama yaptım kanalları kurdu sonrasında otomatik arama yaptırdım otomatik arama da bulmaya başladı.. Bugün bütün istanbulu mahvetti türksat çalışanları anlaşılan:D:D:D Şuan bi sorun yok ( Nat. Geo. HD'nin yayında olmaması haricinde) Görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.