Şimdi Ara

Kablo tv deki haksızlık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    (Samsun, Tekirdağ, Zonguldak, Kocaeli, Mersin, Denizli, Erzurum, Balıkesir, Eskişehir, Yalova ve Edirne illeri)

başlığı altında yeşilçam tv dizimax gibi kanallar var. bende izlemek istiyorum bunları ama istteyim!

• nefret ediyorum su kablolu tv den ama mecburen kulanıyorum en kısa surede bırakıcam kullanmayı
  • kablotv nin tek avantajı birdne fazla tv ye bağlama. keşke uydulardada birden fazla tv ye bağlama fırsatı olsa. blki yaparlar ilerde.

ama kimse yapmazsa elektornik müh. olduğumda ben yapacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_full

kablotv nin tek avantajı birdne fazla tv ye bağlama. keşke uydulardada birden fazla tv ye bağlama fırsatı olsa. blki yaparlar ilerde.

ama kimse yapmazsa elektornik müh. olduğumda ben yapacam

yürü be aslanım inşallah

uydu düşünüyorum artık hem aylık ücretide yok hem

• ankarada da yok.. e2 yi bile koyamadılar daha
  • eğer birgün babamı kandırım 42" lik lcd tv aldırabilirsem anca o zmn uydu isterim. o da hd yayınları izlemek için. kablotv şimdilik ii ama hakkaten e2 bile yok ekleseler süper olur
  • uydu ve hd nin ne alakası var? uydu yayınları hd mi harbiden? hani şu heryerde satılan next&nextstar gibi alıcılar hep hd mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abdülrey

uydu ve hd nin ne alakası var? uydu yayınları hd mi harbiden? hani şu heryerde satılan next&nextstar gibi alıcılar hep hd mi?

hayır ya bi dk naptın

hd uydu alıcısı aldırtcam babaya sonra internete bağlıcam onu. sonra bi server varmış aylık küçük bir para karşılığında hd yayınların şifresini çözüyomuş fln da filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abdülrey

uydu ve hd nin ne alakası var? uydu yayınları hd mi harbiden? hani şu heryerde satılan next&nextstar gibi alıcılar hep hd mi?

Yabancı kanallar HD sanırım. Bide TR kanallarından bazıları geçicek falan diye biliyordum ama uydum falan olmadığından ilgilenmiyorum açıkcası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.