Şimdi Ara

kablo tv yi recevier üzerinden nasıl izlerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum ama teknik destek diye adlandırılınca buraya yazmak istedim.Sorunum şu şekilde;elimde sunny 7010 dci recevier var ve ayrıca kablo tvde bulunmakta.Recevirin arka girişinde kablo tv girişi var ama taktığım zaman kablo tvyi seyredemiyorum.yine mecburen kablo tv yi tv nin anten girişine takmak zorunda kalıyorum ve uyduyu kapatıp kablo tv yi seyrediyorum.Bu recevirin arkasında anten girişi olduğu halde uydu ile birlikte kablo tv yi nasıl izlerim.Yardımlarınız için tşk ederim.

• Uydu ile kablo tv yi aynı anda seyredemezsin diye biliyorum. Belki biliyorsun ama Kablo tv fişini Tv nin anten girişine, uyduyu da Scart sokete bağlayıp kumandadan Av-TV rahatça kullanabilirsin. Teledünya HD pakete bir bak derim. LCD tv de Conax modül ile acaip kullanışlı ve bence en ucuz çözüm. Tek kumanda, çok net görüntü, kanal sayısı da artıyor. Uydu dan da kurtulmuş olursun. Kolay gelsin....
  • Bağlantıyı anten girişine taktıktan sonra kumandadan tv/stb tuşuna basınca görüntü gelmesi lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kablo olmadan tv izlemek
    7 yıl önce açıldı
    uydu mu,kablolu tv mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.