Şimdi Ara

Kablolu hat kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür 45 dakikada bir hat düşmesi reset sorunu yaşıyorum modemin CBW-700v önceden öle bi sorun yoktu müşteri hizmetlerini arayınca reset attırıp ilgilenmiyorlar düzelmiyor fotoğraflarını çekip paylaşıyorum bi yardımcı olursanız cidden çok makbule geçecek

Kablolu hat kopma sorunu

Kablolu hat kopma sorunu

kırmızı ile belirttiğim yer her reset atışında 45 dkikayı gösteriyor ve resetleyip kapanıp açıyor
     Kablolu hat kopma sorunu Kablolu hat kopma sorunu

• onurusxus kullanıcısına yanıt
    bende de net kopup duruyo. Kafayı yicem maçın ortasınde kesilliyo 3 0 mağlup oluyom direkt
  • Genel bi sorun o zaman nasıl olucak peki açıklama falan yapılsa bildirilse bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurusxus -- 30 Nisan 2015; 1:19:13 >
  • Aynı sorun bizde de var. Dakika olarak bakmadım ama 1 saat bile geçmiyor kopmadan, özellikle son 2-3 gündür. Artık çok sinir bozucu bir hal aldı. Hizmeti aldığım yer Ankara yüzüncü yıl semti acaba bölgeyle alakası olabilir mi diye, ekleyeyim dedim.
  • Aynı sorun bende de var 1 haftadır devam ediyor. Arıza kaydı bırakıyorum, ne gelen var ne giden. Arayan da yok.
    Müşteri hizmetlerinin dediği :
    1. Gelmek zorunda değiller uzaktan da bakabilirler.
    2. Aramak zorunda değiller.
    Bunların çözümleri hep böyle. Sizde sorun vardır bizde kopma gözükmüyor diyorlar.
    Saat 19:45de yine kopma yaşayacağım. Bunu ben biliyorum ama onlar bilemiyor. Saatte bir periyodik olarak 5-6 saniyelik kopma oluyor. Ve hattımda sorun olmadıklarını söylüyorlar. Bıktırdı bunlar. Geçen bir sorunum vardı çözmeleri 3 ayı buldu. Allah ıslah etsin bunları. Yer Bakırköy.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum.Zaten alışkındım aralarda kopmalara ama şu son iki aydır bezdirdi beni nerdeyse 30-40 dakikada bir kopuyor ve modem kendini resetliyor. Genelde bir çok kişinin yaşadığı wireless kopmaları ben kablolu bağlantıda yaşıyorum.Defalarca arıza kaydı açtırmama rağmen teknik servis sorunu çözemedi.Her geldiklerinde modem arayüzüne bakıp bir şeyler değiştiriyorlar.Onlara göre sinyallerde normalmiş.Ama sorun devam ediyor ve çözüm de bulamıyorlar.En son test modem getirip kurdular.O da çözüm olmadı.Yine kopmaya devam ediyor.Taahhüdüm bittiği gibi aboneliğimi iptal ettireceğim...

Yer : Mersin/Yenişehir.
  • Aynı aynı sorun bendede var son bir haftadır sapıttı uydunet. sürekli bağlantı kopup duruyor. müşteri hizmetlerini aradım son bir haftadır bağlantının düzenli olmadığını sürekli kopmalar olduğunu söyledim. fakat herhangi bir problem olmadığını söyledi anlamadım gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2-3 günde bir bende internete erişemiyorum. Bizde bina kutusu açıkta olmasına rağmen bi türlü müdahale edemiyorum. Şuan hala internetim yok. Yer;Bakırköy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Aynı sorun bende de var 1 haftadır devam ediyor. Arıza kaydı bırakıyorum, ne gelen var ne giden. Arayan da yok.
    Bunların çözümleri hep böyle. Sizde sorun vardır bizde kopma gözükmüyor diyorlar.
    Saat 19:45de yine kopma yaşayacağım. Bunu ben biliyorum ama onlar bilemiyor. Saatte bir periyodik olarak 5-6 saniyelik kopma oluyor. Ve hattımda sorun olmadıklarını söylüyorlar. Bıktırdı bunlar. Geçen bir sorunum vardı çözmeleri 3 ayı buldu. Allah ıslah etsin bunları. Yer Bakırköy.

Sorunum hala devam ediyor. Hiç bir gelişme yok.
  • quote:

quote:

Aynı sorun bende de var 1 haftadır devam ediyor. Arıza kaydı bırakıyorum, ne gelen var ne giden. Arayan da yok.

Sorunum hala devam ediyor. Hiç bir gelişme yok.

Hala devam

• 45 ile gösterdiğiniz yer bende hep 30'da sabit hiç düşmüyor baya ilginç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.