Şimdi Ara

Kablolu Modemi Wireless Modeme Çevirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.. apartmanda 4 arkadaş ortak internet kullanıyoruz. modemimiz kablolu 4 portlu speedtouch modem.bana bir üst kattan kablo geliyor fakat ben laptopu diğer odalarda da kablosuz olarak kullanmak istiyorum. bitane wireless modem alsam yukardan gelen kabloyu wireless modeme taksam ev içinde kablosuz internet kullanabilr miyim. bi sorun çıkarmı yoksa?

• evet dediğin yöntemi kullanabilirsin
  • peki ama nasıl yapabilirim. ne almam gerekiyor? yardımcı olursan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirli_34

peki ama nasıl yapabilirim. ne almam gerekiyor? yardımcı olursan sevinirim...

İhtiyacın olan şey wireless router. Ben TP-Link TL-WA5110G kullanıyorum, memnunum, tavsiye ederim

• http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa701nd-150m-access-point/ProductDetails.aspx?productId=bd97490&categoryId=410

bu ürünü alsam (fiyatı daha uygun) aynı işlevi görürmü? birde ürünü alınca bi ayar falan yapmaya gerek kalınıyormu yoksa direk cd den yüklenince kullanabilirmiyiz?

• Bu ürünleri CD'den yükleme diye bir olay yok. Ürünü bağlıyorsun, web browser üzerinden ayarını yapıyorsun ve bitiyor Bu ürün de sizin istediğiniz işi görecektir. Güzel bir ürün bence, hemde wireless hızı WA5110G den daha hızlı. İnternet zaten 8mbit, wireless 150mbit olsa ne olur 54mbit olsa ne olur diyebilirsiniz, bu hız meselesi ağ üzerinden dosya paylaşırken kendini hissettiriyor

Bende aslında WA743N alacaktım fakat ürün yeni çıktığından (Çinde bile) bulamadım Hala da Çin dışına çıkabilmiş değil

• saolun arkadaşlar yardımlarınız için. forumdonanımın farkı belli oluyor. ürünü sipariş ettim umarım ayarlarınıda yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru cevap 5110G imiş ama sanırım pass geçmişsiniz.

TL-WA701ND : 17dbm
    TL-WA5110G : 27 dbm

5110G ile çok daha sorunsuz bağlantı kurardınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacer

Doğru cevap 5110G imiş ama sanırım pass geçmişsiniz.

TL-WA701ND : 17dbm
    TL-WA5110G : 27 dbm

5110G ile çok daha sorunsuz bağlantı kurardınız.

Ev içinde olacağı için o kadar fark olmaz heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.