@aesenel İnternet hızım 500mbps. Hangi sunucu olursa olsun 10gb indirme yaptığımda internet hızım 300kb/s ye düşüyor. Modemi yeniden başlatınca veya 10-15 dakika bekleyince düzeliyor. İndirme yaptığım sunucularda herhangi bir sınır yoktur. Denediğim yerler Google, Steam, Epic Games. Aynı sorun kablonet 500 paketini kullanan kuzenimde de mevcut. Bu sorunu yaşayanlar iletişime geçebilir mi? https://www.novoserve.com/speedtest sitesinden 10gb.bin dosyasını indirerek test edebilirsiniz. Tracert sonuçlarım aşağıdadır. Biri indirme yapmadan önceki , diğeri ise 10gb veri indirdikten sonraki sonuçtur. 10GB İNDİRME SONRASI: iNDİRME YAPMADAN ÖNCE: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hkncn001 -- 5 Şubat 2023; 12:23:18 > |
Kablonet 10GB download sonrası hız KB/S ye düşüyor
-
-
Cidden ilgilenilmesi gereken bir durum. Bayağı adamlar sistematik sınırlandırma getirmiş. Genel bir sorundan ziyade bilerek yapılan birşey gibi geldi bana. Umarım sorunu çözersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1G tarifelerinde Statik IP şart, bunda da öyle mi?
Belli ki yüksek hız profillerini bu tarz limiter uygulamalarla yönetiyorlar. Bunu daha çok kişi denemeli ki sistematik mi netleşsin. Kablonet'in rutin uygulaması ise sözleşmeye konması gerekir, koymadılarsa sıkıntı.
-
Sadece 1g tarifelerinde statik şart. Şikayetvar kaydıma genel bir sorun olduğu yazılmış ama sanmıyorum.
-
%99 Trafik takibi yapılıyor, belirli sınır sonrası erişimi kısıyor.
-
Statik ip alınca sorun düzeldi. Ne gibi bir yol izleyebilirim.
-
Sorunun sadece sabit ip ile çözüldüğünü ve bu hizmete 50 tl vermek istemediğimi ücretsiz statik ip tanımlanmasını istediğimi belirttim. Benden kaynaklanmayan bir hata için neden 50 tl vereyim. Bu durumda çözemezlerse sözleşmeyi feshedebilir miyim?
-
Siz feshedersiniz de onlar da hemen cayma bedeli fatura ederler. Ödersiniz. Sonra mahkemede hakkınızı alırsınız.
Sözleşmede yazmayan bir şey bu. Ayıplı hizmet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X