Şimdi Ara

Kablonet 2017 son çeyrek (ekim kasım aralık) kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün kablonetten arandım bu ayın sonunda 2 yıllık taahhütüm bitiyor. çifte fırsat 2015 kampanyasına taahhüt vermiştim. 25 mbit 25 gb net + temel paket tv ye aylık 30 tl ödüyordum.

müşteri hizmetleri bana şu anki kampanyaları önerdi işte en düşük 47 tl 24mbit 50 gb akn li paket var dedi.

ben taahütsüz olarak devam edersem toplam faturam ne olacak dedim o da 52 tl civarı gözüküyor dedi.

bende dedimki 25 mbit zaten 16mbite düşüyor 47 vereceğime taahhütsüz 52 tl kullanırım dedim.

o da haklısınız son çeyrekte yeni kampanyalar geliyor isterseniz onlara taahhüt verin dedi.

sonuç olarak eski taahhütlü arkadaşlar süresi biten kampanyalar bölümünden kendi kampanyalarını bularak tarife fiyatlarına baksınlar. o fiyat geçerli olacakmış. benim kampanyam aşağıda mesela...

Alınabilecek Hizmetler_____________________________________Kampanya Fiyatı* (TL/Ay)____Tarife Fiyatı* (TL/Ay)____İndirim Bedeli (TL/Ay)
    KabloTV Temel Paket + 25 Mbps’ye kadar 25 GB Ekosınırsız_____________30________________________51,5________________________21,5

sonuç olarak yeni kampanyaları bu başlık altında tartışalım istedim.

• Benimde bu ayın sonunda bitiyor. Bu değişikliği bilseydim 25Mbps olan tarifelerden alırdım, ancak 10Mbps 75GB kotalı tarifeye 40 TL ödüyorum aylık olarak. Mevcut kampanyalarda hiç mantıklı seçimler yok. Tarife bittiğinde sanırım 50 TL civarı faturam olacak. Ne tür bir tarifeye geçmeliyim hala araştayım...
  • aynen hocam kim bilebilirdiki böyle bir saçmalık yapacaklarını. adamlar resmen yüzde yüz zam yaptılar.
  • kampanyalar çorba gibi, hepsi birbirine benziyor zaten. hele şu kotalıları da eklediler, taahhüdü bitenlerin eski fiyattan devam edebilir derken iice karıştı. örnek de olduğu gibi taahhdü bitenlere kullandığından daha kötü paket öneriyorlar. bu tekliflerin amacı müşteriyi elde tutmak ama bomboş tekliflerle geliyorlar.

eskisi gibi değil alternatif var. şimdi adam turknete, netspeed e geçer.. bu politika ile çok müşteri kaybeder bunlar.

bence sıfırdan yeni ve sade kampanyalar yapılması lazım. sözleşmesi biten müşteriye de hayır diyemeyeceği tekliflerle gelinmesi gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 15 Eylül 2017; 15:43:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,542,dort-kose-kampanyasi

bu nedir şimdi hocam?
  • ilker1041 İ kullanıcısına yanıt
    Ucretlendirmedeki tarifelere bakin en cazibleri onlar diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A101 - 19 ARALIK 2013
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akn hepimizin bildiği gibi bir aldatmacadır , kotan doldumu , aldığın hız ne ise , sen ona para ödüyorsun.
    5 mbps+kablotv ye 46 tl ödüyorum.
    Bulunduğum bölgede adsl fiber var.Aknd doldumu , hızım 16mbps düşer.
    16mbs+tivibuyu çok daha uygun fiyata alabilirim. Tam araştırmadım , web sitelerini hızlıca gözden geçirdim.
    25mbps akn gelecek mi ? gelecekse fiyatı ne olacak ? kampnyanın ıcıne göstermelik kota , tv paketleri vs vs ekleyip şişirecekler mi belli değil.

10mbps 100 tl
    15 mbps 150 tl sattıkları yerde 25mbps aknli paketin gelmesi hayal olur , gelirde fiyatı şartları ne olur bilinmez.

25 mbps ve üzeri kullananlar , tahadüt bitsede , kullanmaya devam etmeniz , mantıklı olur.

Yeni tarifeleri bekliyorum. 2 seçeneğim var
    1-)turksat aboneliğimi iptal ettirmem
    2-) yeni modem alıp , daha yüksek hızları seçip , turksatla devam etmek.

eskiden , en uygunuydular , şimdi hiçbir cazibeleri kalmadı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capsiz07 -- 18 Eylül 2017; 15:12:3 >

• ekimde kesin yeni tarifeler gelecek mi, bekleyelim mi
  • Sözleşmem yarın bitiyor. Ekim de yeni tarife kesin mi ki ?
  • Musteri hizmetleri ile konustugumda mevcut tarifelerin aralik sonunda bittigini yeni tarifelerin de buyuk ihtimalle o zaman gelecegini soylediler.

• Ben bugün iribari ile ttnetden kablonete gectim. 25 mbps hiz 150 gb akn. Teledünya temel paket beraber 63 tl ile basladim. Hersey kuruldu sinyalin gelmesin i bekliyorum. Hadi hayirlisi artik. Kampanya adi hayati yakala kampanyasi

• 1 Ekim 2017 Harika Müthiş Yeni Kampanyalar Gelmiş demeyi çok isterdim ama ne yazık ki değişen bir şey yok...
  • Merhabalar,

Telekom İstanbul'un göbeğindeki bir yere telefon kutusu tamir süresi için 9 ay verdiği için ADSL'i iptal ettirmek zorunda kaldım. Mecburi olarak Kablonet'e geçmem gerekecek. İki haftada 75GB'lık kotayı aştığımı varsayarsanız tarife/paket olarak ne önerirsiniz? Televizyondan çok internete(ve tabiki kablo modeme) ihtiyacım var.
  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    24 mbs hız 150 gb akn kablo tv ile 49,90 en ucuz bu 3 tl de modem kiralama var sınır sizsiniz kampanyası inceleyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbjk

24 mbs hız 150 gb akn kablo tv ile 49,90 en ucuz bu 3 tl de modem kiralama var sınır sizsiniz kampanyası inceleyin

Modemler 6tl

https://www.turksatkablo.com.tr/Cihazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın dostum ben uydu cihazı ile karıştırmışım vicdansızlar her şeye zam yaptılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    En alttaki modem hariç diğer ikisi iyi modem, en alttakinin ısınma sorunu var bunuda buraya okuyan olur diye not duseyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.