Şimdi Ara

Kablonet Aile filtresi SAÇMALIĞI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sabah itibari ile kullanmış olduğum Türksat kablo internet hizmetimi, benim bilgim ve talebim dışında "Aile koruma paketi" filtreleme hizmetine geçirilmiş. .Aramızda bu durum ile karşılaşan varmı? Kişilerin talebi olmadan böyle bir uygulama yapılamaz diye biliyorum kapatılması için müracatta bulunacağım paylaşmak istedim..

Edit:11:46 itibari ile çağrı merkezlerini aradım 444 0 126 tam 20 dakika sonra müşteri hizmetlisiyle görüşebildim ve bana verdikleri cevap sistemlerinde sıkıntı olduğu ve tekrar aramam gerektiğiydi !!!! Nasıl bir firmasınız inanamıyorum yaklaşık 6-7 senedir kullanıyorum benim bilgim olmadan, SİZEMİ DÜŞTÜ BENİM AİLEMİ FİLTRENİZLE KORUMAK !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForZ4 -- 22 Aralık 2011; 11:54:36 >

• online şifren varsahttps://online.turksat.com.tr adresinden kendinde yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heryerde

online şifren varsahttps://online.turksat.com.tr adresinden kendinde yapabilirsin.

Online şifrem yoktu onu almak için aradığımda sistemlerinde arıza olduğunu söylediler
  • bu aralar sistemleri hep arızalı anlaşılan. ben ilk hizmet almaya başladığımda almıştım şifremi. sizinki birazda şanssızlık olmuş.

anlaşılan bu aralar uydunet'in kafa birmilyon :)
  • aynı sorunu bende yaşadım bundan yaklaşık 1,5 ay önce. ve bende aradım tabiki 444 0 126 yı bendede kimse çıkmadı telefona. merkezlerine gittim aynı sorundan müzdarip bi kaç kişi daha başvurmuştu. benim şahsi kanaatim çağrı merkezlerine para kazandırmak yönünde.aynı derten müzdarip 100 000 kişi olsa bunlar 444 0 126 ile sorunu halletmek için görüşseler ve en kötü 3 lira telefon konuşma tutarı tutsa kafadan 300 000 lira kazanırlar.... güzel para :)))))
  • quote:

online şifren varsahttps://online.turksat.com.tr adresinden kendinde yapabilirsin.

online şifrem var aile filtresi ile ilgili birşey göremiyorum menüde.

sadece güvenli internet istiyorum kısmı var o da işaretli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

online şifrem var aile filtresi ile ilgili birşey göremiyorum menüde.

sadece güvenli internet istiyorum kısmı var o da işaretli değil.

güvenli internet istiyorsan o kutucuğu işaretlediğinde seçenekler çıkacak. istemiyorsan bir şey yapmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heryerde -- 21 Şubat 2012; 21:33:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sabah aynısını ben de yaşadım. Bilgim dahilinde olmadan, üstelik onlinet turksat sitesinde güvenli internet seçeneiği bile işaretlenmemişken pat güvenli internetinin kollarında buldum kendimi. Çağrı merkezi de burdan ben de göremiyorum diyor. Sizin indirmiş olduğunuz bir antivürüs programından kaynaklanıyordur dedi IP bloklama yapıyor direk ya ne programı diycekitm gerek görmedim zavallıya. IP numaramı değiştirecekmiş 30 dk'ya kadar. Görücez bakalım, değişiklik olursa yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 18 Mart 2012; 15:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Bu sabah aynısını ben de yaşadım. Bilgim dahilinde olmadan, üstelik onlinet turksat sitesinde güvenli internet seçeneiği bile işaretlenmemişken pat güvenli internetinin kollarında buldum kendimi. Çağrı merkezi de burdan ben de göremiyorum diyor. Sizin indirmiş olduğunuz bir antivürüs programından kaynaklanıyordur dedi IP bloklama yapıyor direk ya ne programı diycekitm gerek görmedim zavallıya. IP numaramı değiştirecekmiş 30 dk'ya kadar. Görücez bakalım, değişiklik olursa yazarım buraya.

Hocam birebir aynı sorunu yaşadım Çağrı merkezinin dediği ve yaptığı şey bile aynı ancak elbetteki bir çözüm olmadı. Daha sonrasında ne yaptınız siz acaba ?

• Cross Marian kullanıcısına yanıt
    DNS değiştirerek bu bloklamayı aşabiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

DNS değiştirerek bu bloklamayı aşabiliyor musunuz?

Hayır , Zenmate ve diğer VPN programlarıda bir işe yaramıyor. Sadece Tor Browser üzerinden bağlandığımda aşabiliyorum.
    Oha. bu ne biçim filtreleme böyle. VPN nasıl aşamaz ki bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Oha. bu ne biçim filtreleme böyle. VPN nasıl aşamaz ki bunu.

Kablonet Aile filtresi SAÇMALIĞI !

Belirli bir site listesi var bu listedekileri sitelere girdiğin anda direk yönlendiriyor.İşin komik tarafı böyle bir filtreye asla geçmedim. Çağrı merkezini aradığımda ise de geçmiş gözükmüyorsunuz ama ipnizi değiştirelim dediler sanki 100 lerce site beni aynı anda engellemiş gibi. Dün 5 te internet gitti bölgesel çalışma var diye bugün saat 3 gibi geldi ama bu halde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Marian -- 8 Kasım 2014; 19:34:05 >

bu sorun bendede var nasıl çözdünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: othervoicesf

bu sorun bendede var nasıl çözdünüz

Hocam sanırım aileniz geçmiş.Benim alt kattaki komşum bilgisayarımı kullanmış o gün ve bizim modemin şifreyi bilmeyince kendilerinin wifisine girmiş.Onlarda güvenli internet varmış o yüzden bu sorunu yaşamışım.
    internet bana ait tek kullanıcı da benim ailem de yok.

herhangi bir şekilde online olarak güvenli net başvurusu yapmadım.bikaç gündür de hem tel ile hemde uydunet online destekten kontrol ediyorum onlarda başvuru yapmadığımı belirtiyorlar.

arıza bildirimi yaptım
    ip değişmesi istedim

durum şu an aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: othervoicesf

internet bana ait tek kullanıcı da benim ailem de yok.

herhangi bir şekilde online olarak güvenli net başvurusu yapmadım.bikaç gündür de hem tel ile hemde uydunet online destekten kontrol ediyorum onlarda başvuru yapmadığımı belirtiyorlar.

arıza bildirimi yaptım
    ip değişmesi istedim

durum şu an aynı

Sorun cozulene kadar vpn kullanmayi deneyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu tekrar açıyorum ama halledebilen var mı ? 3 aydır neredeyse her gün arıyorum ip değiştiriyorlar ertesi gün gene güvenli internet devreye giriyor çıldırmak üzereyim konuşma paketimin yarısını bunlara harcadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redamazhri

konuyu tekrar açıyorum ama halledebilen var mı ? 3 aydır neredeyse her gün arıyorum ip değiştiriyorlar ertesi gün gene güvenli internet devreye giriyor çıldırmak üzereyim konuşma paketimin yarısını bunlara harcadım

Bende çok sıkıntı çekikiyodum bu mevzudan. dün zenmate indirdim 7 günlük pro veriyo gayet iyi iş görüyo.
    Günü doldutan sonra internette bunun benzeri kırılmış programlar mevcut onlarla devam edicem.

her akşam eve geldiğimde ip değiştirmekten iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.