Şimdi Ara

Kablonet alakalı birkaç soru Ve netgear modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceklikle herkese merhaba ben kablonet,e ilk defa abone olacağım kampanya olarak eğlenceyi kaçırma adlı 25mb+kablo tv temel paket+sinema paketi 60 TL olan kampanya,ya abone olmak istiyorum aklımda birkaç soru var

1-daha önceden türk telekom kullanıyordum ve tam anlamıyla rezaletti 16mp internet(sözde) ayın ilk 2-3 günü anca 13mp buluyordu geriye kalan günlerde 3-4 mp anca Kablonet,te böyle sorun yaşarmıyım?

2-türk telekom,da anlaştığımız fiyat 1-2 ay geldi hep şişirdiler türksat,da böyle bir durum olurmu?

3-ve sorum ise modemle alakalı modem olarak herkes netmaster,ın modemlerinden çok şikayetci biraz araştırma yaptım yan odadan çekmiyor,ping yüksek gibi şikayetler var bende amazon,dan böyle bir modem buldum:
    amazon.com
    NETGEAR N600 (8x4) WiFi DOCSIS 3.0 Cable Modem Router (C3700) Certified for Xfinity from Comcast, Spectrum, Cox, Spectrum & more
    https://www.amazon.com/NETGEAR-Certified-Xfinity-Comcast-Spectrum/dp/B00IF0JAYE/ref=mp_s_a_1_11?keywords=docsis+3.0+modem+netgear&qid=1565301041&s=gateway&sprefix=docsic+3.0+modem+netge&sr=8-11

Bu modemi alıp Türkiye,de sorunsuz kullanabilirmiyim? Wifi özelliği olması özellikle cezbediyor asus,un CM-16 modelini düşündüm alıp evdeki tp-link router,a bağlıyacaktık fakat iki cihaz uğraşmak istemedim cm-32,de pahallı
    4-ve son sorum ise ben cihaz kiralamak istemiyorum kablo tv için bir arkadaşımın elinde hd8970 modeli var 3 aylık yeni taşındı ve taşındığı yerde kablonet olmadığı için satıyor ve uygun fiyattan veriyor kutulu tüm aparatları eksiksizde bu gibi cihazlar ikinci el alınırmı?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerdeyse 20 senelik Kablonet kullanıcısı olarak kesinlikle Modem + Router şeklinde çözümlere bakın.
    Alacağınız modem en az 24X8 olsun, Netmaster modemlerin modem kısımlarında sorun yok wireless kısımları sorunlu. Kaliteli bir router satın alıp modemi kiralamak bence mantıklı.
    Kablonette ben 7/24 söylenen hızı alıyorum, ancak fiber bağlantılara göre ping değerleri yüksek.
  • Peki attığım modem iş görmezmi? Birde fiyat konusunda mesela hiç fatura,yı şişirdilermi? Türk Telekom gibi 40 diyip 60-70 TL fatura geldimi mesela son olarak kablotv yayınları kalitelimi?

• Fatura konusunda hiç sıkıntı olmadı, sizin gönderdiğiniz modem 8X4 , çalışır ama 24X8 gibi değildir.
    NETGEARyoutube
    Channel Bonding in WiFi Explained | How To Achieve the Fastest Internet Speeds
    https://www.youtube.com/watch?v=X4-9ZtThZHs

• Peki elimde TP-link marka Router bulunmakta cm-16 alıp onla kullansam sorun yaratırım?

• Çalışır mı çalışır.
    Sorun yaratacak birşey yok ben ideali anlatmaya çalıştım bişeyler satın alacaksanız.
  • Şimdi modem fiyatları yüksek olduğu için geri iade gibi şansımda yok o konuda herşeyi en ince ayrıntısına kadar soruyorum sorun yaşamamak adına kusura bakma

• Yerinizde olsam Netmaster modemi aylık 6TL ye kiralardım, taahüt yok 1 ay sonra isterseniz iade edin. Sorun olursa sorumluluğunuz yok çözmek zorundalar.
    Boşuna para vermeyin bence modeme.
  • mantıklı aslında bakacağım teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.