Şimdi Ara

KabloNet altyapısını kullanan internet servis Sağlayıcısı Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşadığım binada sadece KabloNet in altyapısı var. Ben tivibu kullanmak istediğim için TTNET bağlatmak istiyorum. Muhtemelen 1-2 aya TTNET de gelir. Bu süreye kadar Kablonet altyapısı ile internet bağlatmak istiyorum. Ama malum Kablonet ve vodefone taahhüt istiyor. Aynı altyapıyı kullanan bildiğiniz başka firma var mı ? Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

KabloNet Altyapısını Kullanan İnternet Servis Sağlayıcıları

KabloNET, Türkiye'de fiber optik altyapı sunan bir telekomünikasyon şirketidir. Birçok internet servis sağlayıcısı (İSS), KabloNET'in altyapısını müşterilerine internet hizmeti sunmak için kullanmaktadır.

KabloNET Altyapısını Kullanan İSS'ler:

• Turkcell Superonline: Türkiye'nin en büyük İSS'lerinden biri, KabloNET altyapısını kullanarak fiber internet hizmetleri sunmaktadır.
    • Vodafone Net: Bir diğer büyük İSS, KabloNET altyapısı üzerinden fiber ve VDSL internet paketleri sunmaktadır.
    • Millenicom: Fiber ve kablolu internet seçenekleri sunan bir İSS, KabloNET altyapısıyla hizmet vermektedir.
    • Digiturk Ev İnternet: Uydu TV hizmetleri ile tanınan Digitürk, KabloNET altyapısı kullanarak fiber internet hizmeti sunmaktadır.
    • Local İSS'ler: Bazı yerel İSS'ler de müşterilerine KabloNET altyapısı üzerinden internet hizmeti vermektedir.

KabloNET Altyapısı:

KabloNET, Türkiye'nin birçok şehrinde fiber optik altyapıya sahiptir. Bu altyapı, yüksek hızlar ve düşük gecikme süreleri sunmaktadır. KabloNET altyapısı kullanan İSS'ler, müşterilerine hızlı ve güvenilir internet bağlantısı sağlayabilmektedir.

Türksat Altyapısını Kullanan İSS'ler:

Türksat, Türkiye'nin uydusal iletişim ve yayıncılık şirketidir. Bazı İSS'ler, Türksat altyapısını uzay tabanlı internet hizmetleri sunmak için kullanmaktadır. Türksat altyapısını kullanan İSS'lerin bir listesi aşağıda verilmiştir:

• Türksat Uydunet
    • Turkcell Uydunet
    • Vodafone Uydunet

KabloNET altyapısını kullanan İSS'ler, fiber optik teknolojisiyle yüksek hızlı internet bağlantıları sunmaktadır. İnternet hizmeti seçerken ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • vodafone ve turkcell kablonet altyapısı üzerinden hizmet veriyor.
  • pisburun44 P kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. İkisi de taahhüt istiyor ya. Taahhutsüz ariyorum
  • uray01 kullanıcısına yanıt
    Kablo net olan bir adreste ttnet kullanmak başlı başına komik bir durumken kablotv altyapısı olan yerde tivibu kullanmak gerçekten baya değişik bir durum olmuş...
  • Kablonet dururken TTNet den uzak durmak lazım :)
  • StoraX kullanıcısına yanıt
    Niye hızının düşmesi hoşmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 18 Eylül 2020; 20:45:2 >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Kablonet'i evde bulunduğum saatlerde hız düşürmesinden dolayı tercih etmiyorum. Tivibuyu durdur-izle, gerial-izle özelliklerinden dolayı tercih ediyorum
  • He hız düşmesiymiş arkadaş, daha 2000 yılında 64 KB sınırsız hat kullanıyorduk, adam hız düşürmeli pakette hızı 25 e 50ye fln düşürüyor, ülkenin bir çoğu 5-6 mbps zor hız alıyor ttnet ile, kablonun hız düşmüş hali bile bir çok hız düşmemiş tt altyapısından iyidir, ayrıca kablo net alıcısında USB takılarak basic kayıt tekrar et işlemleri, ikutu ile de tivibudanda öte özellikler mevcut...
  • uray01 kullanıcısına yanıt
    Turktelekom Fiber (gerçek binaya kadar fiber) dışında Kablonet daha iyi hocam. Bende de aynı yanılgılar vardı ama inanın hoz düşmüş hali bile 4k stream, oyun gibi ihtiyaçlarımın hepsini karşılıyor. Evde değilim o saatlerde ağır download yapıyorum derseniz de bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp o saatlerde indirme yapabilir veya dışarıya ağ çıkışlı bir router alıp indirmelerinizi o saatlerde yapabilirsiniz.
  • Bu Kablonette oyunlarda delay sorunu bir bende oluyor sanırım ya da bu insanlar oyun oynamıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senseight

Bu Kablonette oyunlarda delay sorunu bir bende oluyor sanırım ya da bu insanlar oyun oynamıyor..
    Nba 2k oyunları dışında ping veya loss problemim yok. Fifa, COD, Battlefield V, CS:GO gibi oyunları gayet iyi ping değerleriyle oynayabiliyorum ancak nba 2k oyunlarında sanki 200 ping varmışçasına oluyor sebebini çözemedim bir türlü. Bir de kablonet bölgeden bölgeye çok değişiyor ping açısından.
  • punisher99 kullanıcısına yanıt
    Fifada butonlar anlık tepki veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senseight

Fifada butonlar anlık tepki veriyor mu?
    Evet herhangi bir input lag sorunum yok. Fifa 13'ten beri düzenli olarak oynuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.