Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mnzmnz10 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.786
Cevap
415
Favori
3.476.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: burap

yani bende bunu anlayamıyorum.adamlar ne kablonet in sitesie girmiş,ne bir telefon acmış,ne de önceki konuları okumuş.onların sorularına cevap veriliyor.benimkine verilmiyor.sadece bir arkadaş cevap vermiş.switch ile olmaz , ipsharer olması lazım diye.onu onaylar yada onaylamaz bişi bile denmiyor

Demekki bilinmiyor sorunun cevabı. Veya bilen kimse yok şuan . Ne gerek var sinirlenmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s!LenTium -- 24 Ocak 2007; 19:23:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burap

yani bende bunu anlayamıyorum.adamlar ne kablonet in sitesie girmiş,ne bir telefon acmış,ne de önceki konuları okumuş.onların sorularına cevap veriliyor.benimkine verilmiyor.sadece bir arkadaş cevap vermiş.switch ile olmaz , ipsharer olması lazım diye.onu onaylar yada onaylamaz bişi bile denmiyor

valla cevap yazılmış diye bir daha yazmaya gerek görmedim ama cevap yazan arkadaşa itibar etmediysen bende yazayım.evet ipsharer alman lazım.switchler sorun çıkartıyorlar...zaten ilk mesajımdada bu yüzden en sağlıklı yol dedim.yani başka yollarıda var kabloneti dağıtmanın ama ben tecrübelerime dayanarak en sağlam yolu sizlere aktardım.yine aktarıyorum

• merhaba beyler bayanlar ben de kablonet kullanıcısıyım ve 9 ytl yi ayrıca 128 kullanıcısıyım fakat dosya indirirken 22 23 lere çıkıyo sadece ayda 20 ytl ödüyorum ama bir sorunum var modemim tek port ve 16 portlu bir hub ım var fakat 2 bilgisayarın 1 den internete bağlanamıyorum internete bağlanamayan bilgisayar internete bağlı gözüküyo ama internetle alakalı hiç birşey yapamıyorum ben telekomu aradığımda bana sanal ip alman lazım dediler ama hiç bişey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • İlk sayfaya bak.
  • bu kablolu tv dijitale geçince acaba kablo netede olumlu gelişme olurmu yoksa bir 10 yıl daha bekliyecekmiyiz
  • kabloneti çoğaltmak için her marka çoğaltıcı işe yarar mı yoksa kablonetin özel çoğaltıcılarımı var
  • cok tesekkuler bu konuda bılgı sahıbı oldum :((
  • çvp gelmediğine göre bir 10 yıl daha bekliyecez gibi
  • Digital yayına geçme işi tamamlanınca en azından performansı düzelecek o kesin ama digital alt yapı tamamlanınca ben bişeyler bekliyorum...
  • SAKINNN KABLONETE GEÇMEYİN AMA SAKINNNN ben 1 hafta oldu kablonet bağlatalı daha internete girdmedim desem yeridir günde en az 30 defa kopuyor çok yvaş teknik servis problemi çözemiyor hergün birsonraki güne sallıyor daha önceleri 3 yıl kullandım hiç bi sorun yoktu ama kABLONET ARTIK BİTMİŞ SAKIN KABLONETE GİRMEK GİBİ Bİ HATA YAPMAYIN BOŞA MASRAF
  • nerde oturuyorsun
  • Sağolasın.
  • Ankara dikmen de de kablo 1 haftadır kötü baya, işin ilginci emulede sorun yok 50 üstü dl yapıyorum ama oyun oynayamıyorum resmen. Ne warcraft ne dod, ikisinde de lag oluyor. Tatil geldi bebeler çömdü bilgisayarların başına ondan mı oldu acaba, bayramda da olmuştu böyle.
  • merhaba arkadaslar;
    ben de yeni abone oldum hem de dikmen yılmaz 196 dedigin e gore kotu olmus ama neyse bakarız artık gelsin baglasınlar bakayım....
    ama modem konusunda karar veremedim arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim.

laptop um var ve wireless modem almak istedim ama ankarada sadece 1 yerde var onu da 230 ytl dediler
    ve cok pahalı geldi
    kablo modem e de 60 dolar dediler markası motorola piyasanın en iisi dediler ama bilgisisim
    kblo modem e router da almam gerekecek pda yaklasık olarak 100 ytl civarında toplam da 200 ytl civarı
    ama router lı daha mantıklı gibi geldi bana siz nedersiniz?
  • valla bn de yaknda kablonet alıcam bu son indirmle. inş bahsedilen sornlar olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruteforce

SAKINNN KABLONETE GEÇMEYİN AMA SAKINNNN ben 1 hafta oldu kablonet bağlatalı daha internete girdmedim desem yeridir günde en az 30 defa kopuyor çok yvaş teknik servis problemi çözemiyor hergün birsonraki güne sallıyor daha önceleri 3 yıl kullandım hiç bi sorun yoktu ama kABLONET ARTIK BİTMİŞ SAKIN KABLONETE GİRMEK GİBİ Bİ HATA YAPMAYIN BOŞA MASRAF

Nasıl böyle bir yorumda bulunabiliyorsun ? Hiç düşünemiyormusun belki sorun benim buludğum bölgeyle ilgili ?
  • son iki gündür ankara da bağlantı berbat. indirim haberi geldiğinden beri bağlantı çok kötü. download şu an 256k

bağlantıyla 5-10 kb. 1 yıldır ortalama 25 kb dı bu rakam. aynı sorunu yaşayan var mı. ankara da.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

son iki gündür ankara da bağlantı berbat. indirim haberi geldiğinden beri bağlantı çok kötü. download şu an 256k

bağlantıyla 5-10 kb. 1 yıldır ortalama 25 kb dı bu rakam. aynı sorunu yaşayan var mı. ankara da.

512 kb baglantıyla 1 haftadır ra pid 'ten 17 ile indiriyorum. sen düşün artık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pred4toR

quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

son iki gündür ankara da bağlantı berbat. indirim haberi geldiğinden beri bağlantı çok kötü. download şu an 256k

512 kb baglantıyla 1 haftadır ra pid 'ten 17 ile indiriyorum. sen düşün artık :)

Şu an itibariyle düzelmiş görünüyor.dl 25k seviyesinde. ama bugünlerde tadı yok kablonet in.çok geç online oluyor modem.
  • evet arkadaşlar kablo internette indirime gidildi yeni tarife aşağıdaki gibidir.

128/32 YOK 19.00 YTL
    256/64 YOK 29.00 YTL
    512/128 YOK 59.00 YTL
    1024/256 YOK 109.00 YTL
    2048/512 YOK 209.00 YTL
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.