Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
64.797
Cevap
413
Favori
3.478.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız evde 2 tane daha laptop var ve masaüstü var hiçbirinde birşey olmuyo
  • dur ben ayarların screen shotlarını yollıyım
  • çok iyi olur
  • bazı yerler bunlar önemli gibi

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 4 Mart 2007; 20:02:53 >

• ayarlar aynı gözüküyor belkide yetkilinin dediği gibi olabilir tam online olmamıştır yarını bekleyim sabah servisi ararım.İlgilendiğin için sağol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarahaten -- 4 Mart 2007; 20:08:34 >
  • Rouvax , önerimin işe yaramış olduğuna sevindim.

Gönderdiğin resimlerde Sembol Rate'leri okuyamıyorum. Onları yazabilir misin downstream ve upstream için?

Bu arada hız testi yapan arkadaşlar varsa screenshot gönderebilirler mi? Modem markalarını da belirtilrlerse memnun olurum.
  • görünüyor symbol rateler ama yazıyım
    down için 5056941
    up 1280Ksym/sec
    olarak geçiyor

ne işe yarıyor bunlar ?
  • rouvax merkezden miş problem şu an internete girebiliyorum.
  • sevgili ferdcasx
    işte yine hizmet ayağına kadar geldi,sanıyorum doğuştan şanslı bi insansın.gelelim asıl meseleye.ben bornovada aradığın konu ve modem için tek yetkili ağızım.bana ulaşırsan iyi olur:)sen işini bilirsin...
  • Benim modem ile ilgili şöyle bir sorunum var.Modem (Netmaster CME075) masaüstü bilgisayarıma bağlı olarak duruyor.Ama benim bir adet de dizüstüm var ve bazen dizüstü internete bağlamam gerekiyor.Kablo yu masaüstü bilgisayardan söküp dizüstü ne bağladığımda modem hiç tepki vermiyor Cable ışığı net yokmuş gibi davranıyor.

Biraz araştırdım sanırım modem kablonet benim masaüstü nün mac id sini gönderiyormuş bu yüzden farklı bir bilgisayar bağlayınca modeme internet olmuyormuş.

Bu durumda ben ne yapabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zoa

Benim modem ile ilgili şöyle bir sorunum var.Modem (Netmaster CME075) masaüstü bilgisayarıma bağlı olarak duruyor.Ama benim bir adet de dizüstüm var ve bazen dizüstü internete bağlamam gerekiyor.Kablo yu masaüstü bilgisayardan söküp dizüstü ne bağladığımda modem hiç tepki vermiyor Cable ışığı net yokmuş gibi davranıyor.

Biraz araştırdım sanırım modem kablonet benim masaüstü nün mac id sini gönderiyormuş bu yüzden farklı bir bilgisayar bağlayınca modeme internet olmuyormuş.

her bilgisayarı deiştirdiinde türksatı aramn lazm.
  • Veya router alman gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacde

quote:

Benim modem ile ilgili şöyle bir sorunum var.Modem (Netmaster CME075) masaüstü bilgisayarıma bağlı olarak duruyor.Ama benim bir adet de dizüstüm var ve bazen dizüstü internete bağlamam gerekiyor.Kablo yu masaüstü bilgisayardan söküp dizüstü ne bağladığımda modem hiç tepki vermiyor Cable ışığı net yokmuş gibi davranıyor.

her bilgisayarı deiştirdiinde türksatı aramn lazm.

bazı şebekelerde gerek yok sanırım...

• quote:

Tek pratik çareniz bir router switch almanızdır. Günümüzde bunların kablosuzları mevcut. Arkalarında 3 veya 4 ENet portlu switchleri de var. İster kablolu, isterseniz kablosuz bağlanma konusunda esneksiniz. Şu anda hepsiburada.com'da Netmaster 213 model diye böyle bir kablosuz router promosyonlu bir fiyatla (yani süüreli bir kampanya ile...) sadece $ 39+KDV'ye satılıyor. Kağıt üzerindeki veriler makul ama performansını bilemem. Geçen Compex'de görmüştüm aleti; ergonomisi biraz "düşüktü" ama herhalde bu fiyata tasarım harikası bir ürün de ver(e)mezler... Galiba 5 dBi'lık bir antenle geliyor ama anten de sökülebilir (değiştirilebilir...). Bence bu fiyata denemeye değer.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

bazı yerler bunlar önemli gibi

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

upstream biraz fazla değil mi max 52 olması gerek.

• quote:

yahu uğraşmaya değer mi?

laptopun mac id sini masaüstününkiyle değiştir olsun bitsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

yahu uğraşmaya değer mi?

laptopun mac id sini masaüstününkiyle değiştir olsun bitsin.

Bu yapılabiliyorsa bile, hem masaüstü hem de dizüstü aynı zamanda kullanılmak istenirse n'olacak???

Yukarıda önediğim Netmaster 213 ile biraz daha bilgi vermek istiyorum:

1) Cihazın üstündeki anten 3 dBi'lık imiş (pek rastlanmayan bir standart) ve arkasında da gerçekten 4 değil 3 Enet portu var.
    2) Bunun fiyatı yakın zamana kadar $ 60+KDV mertebelerinde idi; ancak bir kampanya sonucu $ 39+K'ye düşürülmüş. Bu ay içinde Kont Bilişim SmartNet markasının altında buna benzer (ve dikine de durabilen, bu Netmaster "yatık" durmak zorunda) bir kablosuz Router'ı da $ 39+KDV'ye piyasaya vereceğini duyurmuştu; herhalde o piyasayı "vurmadan" ellerindeki stoku temizliyorlar.
    3) Hepsiburada.com sitesinde Bilgisayar/Network Ürünleri/Kablosuz Ethernet/Access Point altında bu ürünü inceleyebilirsiniz. Kodu, W-213G olarak belirtilmiş. Ancak bu ürün sadece bir Access Point değil, ve "router özelliği" de kesinlikle var da verilen bilgilerde bu yazılmamış. hepsiburada.com ve sair mail-order sitelerinde bu tip eksik bilgilendirmeler sıkça oluyor, maalesef...
    4) Siaz en iyisi, bu ürünün ithalatçısı olan Teknotel'in sitesini ziyaret ediniz, ve orada çok daha sağlıklı bilgi olduğunu göreceksiniz. Ürünün esas model kodu da WG-213 imiş. Yanında 68 sayfalık, çok detaylı bir de Türkçeuzu Kullanım Kılavuzu gelmekte; bu kadarına biraz şaşırdığımı itiraf etmeliyim... Yakında bir tane kendime alıp, "tipi bozuk" falan demeden alıp deneyeceğim...

Teknotel için, bkz.:http://www.teknotel-ere.com/tr/

İlgili Ürün için, bkz.:

Kolay gelsin...

• arkadaşlar turksatı arayarak aboneliğimi başlattım diyebilirim henüz moodemimi yollamadı hepsiburada ama sanırım yarın elime geçicek. sormak istediğim kablonet sitesinde ki aylık hizmet bedeli muhabbetini bende ödeyecekmiyim? yoksa sadece 29 ytl mi ödeyecem?
  • sadece 29 ytl. kablo net diye bi şirket yok artık. türksat var
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.