Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.807
Cevap
413
Favori
3.478.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar netmaster cxc-150'nin menüye giriş şifresi ve parolasını bilen varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar netmaster cxc-150'nin menüye giriş şifresi ve parolasını bilen varmı ?

login: boş
    şifre: cable
  • arkadaşlar yeni kablo internet kullanıcısıyım, motorola sb 5100 modem kullanıyorum ve emule ile (extreme mod) download yaparken internette kesilmeler oluyor, modeme restart açınca internet geri geliyor..256 sınırsız kullanıcı olarak maksimum indirme hızına ulaşabilmek için kaynak sayımı fazla tuttum (4000-4600 civarı)..acaba modeme fazla yüklenmeden dolayı korumaya alıp interneti mi kesiyor??

downstream: 37.1 db
    power leve:-9.5dbmv

upstream power: 44.0 dbmv

acaba bu değerlerde mi bir anormallik var?..

kablo internet kullanan arkadaşlardan özellikle ricam, neye dikkat etmemiz gerekiyor emule ile download konusunda, ve hangi modu önerebilirler kablo 256 sınırsız kullanıcıları için?
  • arkadaşlar kablonette yoğunluk artınca eskisi gibi hız düşüyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuMaNYaKeDi

arkadaşlar üsküdar-selimiye kabloneti kullanan var mı?
    kopmalar felan ne durumda??

geçmeyi düşünüyorumda

????
    bilen yok mu??
  • biber2006

downstream: 37.1 db
    power leve:-9.5dbmv

upstream power: 44.0 dbmv

Bu değerlerde sanki bir anormallik var. Tekrar gönderebilir misin? Eğer hala aynı ise 440126'ya başvur. yardımcı olacaklardır.

theone01
    Parasını ödeyebileceğin sürece 1 evden 1000 tane modem da bağlatabilirsin. Yok yetmez dersen eve kadar Metro Ethernet çektir derim:)
  • Re_belot dostum aradım 4440126yı bir anormallik olmadığını, bağlantımın sağlıklı olduğunu sölediler..şu anki değerler:
    SNR:38.8
    Power level: -1.1
    Upstream power: 45.6

anlamadım ya ben adsl de böyle kopmalar yaşamazdım, sadece benmiyim bu sorunu yaşayan anlamadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

arkadaşlar kablonette yoğunluk artınca eskisi gibi hız düşüyor mu?

Şuanda pek düşüş olmaz herkes yeni yeni geçiyor
  • Emulede kaynak sayımı 1500 ün altına da indirdim, ama internetin kesilme sorunu devam ediyor yine..motorola modemin (sb 5100) önyüzünde tüm ışıklar yanıyor, ancak en alttaki activity ışığı (kavuniçi renk) normalde yanıp sönerken, hareketsiz sürekli yanıyor ve internete giremiyorum, modemi fişten çekip açtığımda tekrar bağlantı geliyor..
    uzman arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..
  • Aynı sorunu bende netmaster modem varken yaşıyordum, modemi motorola 5100le değiştirince sorun kalmadı. Benim sinyal seviyesi de downstream +19dan aşağı inmiyor. Bina içi tesisatla ilgili. Sinyalle ilgili bir sorun olma ihtimali yüksek.
  • Upstream power levelim gittikçe yükseliyor. 61dBmV ye geldi...
  • Rouvax takip et bir-iki saat, düşmezse 4440126 yı ara, binadaki kutundan gelip sinyal ayarlaması yapsınlar..
  • Rouvax takip et bir-iki saat, düşmezse 4440126 yı ara, binadaki kutundan gelip sinyal ayarlaması yapsınlar..
  • merhaba arkadas lar bende Downstream 37db upstream 54db yanliz downstream power level 0dbmv 0 olmasi bi problem yaratirmi?
    modem sb3100 izmir deyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: excan

merhaba arkadas lar bende Downstream 37db upstream 54db yanliz downstream power level 0dbmv 0 olmasi bi problem yaratirmi?
    modem sb3100 izmir deyim

Büyük ihtimalle modemde downstream power ölçümü kapalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunkap

quote:

Orjinalden alıntı: klonajinsky

bu arada bazı arkadaşların kablonet paylaşımında sorunlar yaşadığını okudum ki zamanında bende çok yaşamıştım.kendi çözümümü sunayım:

bir adet surecom EP-4904SX ip sharer(35 ytl idi sanırım) aldım.kablomodemimden buna giriş yaptım ve evdeki diğer 2 pcye de ipsharerın 4 portunun 2 sinden çıkış yaptım.gayet sorunsuz kullanıyorum.arkadaşlar başka çözümlerde sunmuş bu çözümleri denemedim ancak çoğunda diğer pc yada pc lerin nete girebilmesi için ana makinenin açık olması gerekiyor.bağımsız olarak giremiyorlar.bu sebeple ben diğer yöntemleri düşünmedim ancak sorun değil ana makine açık olur diyor ve bağlantıyı 2 bilgisayara paylaştırmak istiyorsanız.2 ethernet kartına da gerek yok.kablomodeminizin usb çıkışından bir bilgisayara,ethernet çıkışından da diğerine bağlantı yapabilirsiniz.tabii usb destekli olması lazım kablomodeminizin ki çoğu usb desteklidir. (bunu ilk mesajıma da ekledim)

aynen dedikleriniz yaptim ama iki bilgisyara baglanti kuramadim acaba benmi yanlis yapiyorum

ben yaptığıma göre siz bir yerde yanlış yada eksik yapıyorsunuz...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Upstream power levelim gittikçe yükseliyor. 61dBmV ye geldi...

aynen benim de 61de

http://img127.imageshack.us/img127/3041/upjc4.jpg
  • JR bağlantıdan memnun musun ?

sanırım modem en fazla 61dbmv yi gösteriyor daha üstünü göstermiyor...
  • smartnet wireless router ile netmaster cxc150 kablo modemin dağıtımı

http://forum.donanimhaber.com/m_13180789/tm.htm

motorola modem ile aynı şekilde bağlantı yapabilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

JR bağlantıdan memnun musun ?

sanırım modem en fazla 61dbmv yi gösteriyor daha üstünü göstermiyor...

ya kusura bakma, yeni gördüm mesajı.

memnun muyum diye tam bilmiyorum
    bazen bir şey oluyor, google'a bile giremiyorum ama upload çok güzel çalışıyor. Ama dün upstream 61 olmasına rağmen 110k download ediyordum.
    Şu arasıra yaptığı yavaşlamalar olmasa çok güzel
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.