Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3228. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.778
Cevap
415
Favori
3.476.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32263227322832293230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ethernet kablosu kullanın hocam veya 5g

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kaan1026 kullanıcısına yanıt

Hocam sağ olun tavsiye için ama zaten en başından beri söylediklerim kablolu bağlantı içindi wifi için değil

• sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam aynı sorunlar bendede vardı ama 2.4 de oluyordu.
    Kablonet tarafından ismini unuttum ancak sizin hizmetteki bir şeyinizi farklı bir yere taşıyorlardı tam hatırlayamadım. O da fayda veriyordu.

Hiçbiri işe yaramazsa router tavsiye ederim. Modemden sorun olabilir. Ben archer ax23 diye bir router kullanıyorum. Gayet memnunum.

• kaan1026 kullanıcısına yanıt

Bende tplink in çok kaliteli bir routerı ile bu sorunları yaşıyorum zaten ama sanırım sorun router değil hat değerleriyle alakalı bir durum var ama tam anlaşılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bparker

ubee 24 download, 8 upload kanallı. inifinity 401 de 24 download 8 upload kanallı. 8 download kanallı modemlerin 24 saat 100mbps almakta bir sorunu yok, türksat verdikten sonra.

Bendeki 100 mbps sınırsız. sürekli 100 geliyor. Zorla modem kiralamaya çalıştılar. Getirdikleri modem de netmaster.

Ubee en azından netmaster değil.

US ışığı hızlıca yanıp sönüyor amfiyi iptal ettiler upstream sinyalleri bozuk görünüyor o yüzden. adam amfiyi iptal edip direkt bağladı gitti. amfiyi tamir etmedi. o amfi sintyali düzeltmek için konulmuştu geçen yaz sinyaller bozuk diye. şimdi modemi almadık diye sinyali bozuk şekilde bırakıp gitti. tekrar aradık türksatı. yarın gelecekler dendi sinyal için. gelen olmadı. eve düzgün sinyalde vermeye nazlanıyorlar modem kiralamadık diye.

kiralık modemmi olur bedava veriyorlardı önceden. şimdi 40 lira. 2 yılda 1000 tl para eder. ben modemi 250 tl ye aldım.

• 2khakan kullanıcısına yanıt

bir de btk üzerinden şikayet kaydı açmayı deneyin derim, belki ciddiye alırlar.

• Ankara'da sorun yaşayan varmı? 14:30'dan beri bağlantım yok. Modem online olmuyor.

Müşteri hizmetleri onarım için süre bile veremiyor

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fiyatı tarifenin

• TekniKerim kullanıcısına yanıt
    İnternet 3-5 gündür sorunlu şu anda 10 mbit alıyorum 100mbit olması lazım. Artık iyice bozdular. Bilerek yapıyorlar. Daha yuksek tarifelere geçilsin diye. degistirseniz bile tarifeyi alacağınız İnternet hızı yine aynı oluyor. Nasıl bir çözüm olacak bilemiyorum

• Arkadaşlar kablonet var. 5g ile telefonda 97 alıyorum. Aynı noktada tv 2023 model 5g ile 70 küsür alıyor. Normal mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugyboy B kullanıcısına yanıt
    Aylık 850 idi sanırım.

• Yusuf1653 kullanıcısına yanıt

GoodbyeDPI olmadan DNS ayarlarınız işlemeyecektir. Çünkü DNS niz şifrelenmiyor, ne yazarsanız yazın ISP sizin DNS nizi yok sayıyor

• GPON dönüşüm için mail atmıştm.

Alıntı

metni:
    Merhaba,Gpon Fiber altyapı uygulaması Türksat Altyapı Planlama birimimiz tarafından projeye alınmaktadır. Bölgenizde çalışmaların başlaması halinde kurumsal web sitemiz www.turksatkablo.com.tr üzerinden takip edebilir, 0850 804 44 44 ya da 0850 804 0 126 nolu hattımızdan Türksat Kablo Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçebilirsiniz.
    Saygılarımızla,

Şeklinde dönüş yapmışlar.

• Temet Nosce kullanıcısına yanıt
    Maltepe feyzullahtayım bende, sokaktada fiber yok sanırım burada. Gpon gelmez . Girnede de oturdum. Orada sokakta fiber döşenmişti üç dört sene evvel.

• Miraclescape kullanıcısına yanıt

Bizim arka sokakta Superonline ve Türk Telekom fiber var ama bizim sokağa getirmediler. Superonline da başvurdum proje pasif durumda dediler. Binada sadece Docsis Kablonet var, ben de Docsis diye geçmiyorum 35 mbit VDSL kullanıyorum Netspeed den.

Ben memnunum . Docsis bile olsa fifa da 38 ping alıyorum. Stabil ping var. Sadece terör zamanı, yurtdışı engellendiği zaman bozuldu. Google ping im 20ms. Vdsl de iyi aslında.

Bende sizinle aynı durumdayım binada sadece Docsis kablonet var. 75mbit VDSL kullanıyorum

Kablonete geçmeyi düşünüyorum sonuçta docsis te olsa fiber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 6 yıldır kablonet kullanıyoruz fiber de bu yıl geldi şimdi taahütüm bitiyor 190tl olan paket için ilk yıll 399tl ikinci yıl 499tl isteniyor daha uyguna bir tarife mümkünmü acaba tv+internet şeklinde (cihazlar kiralık )

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Bende sizinle aynı durumdayım binada sadece Docsis kablonet var. 75mbit VDSL kullanıyorum

Kablonete geçmeyi düşünüyorum sonuçta docsis te olsa fiber

cok az ping degisir ..ayda 40 tl modem kiralama ücreti dahil 100 mbit icin 24 ay 490 tl (aylık) gibi bedeli olur ki ..superonline da 1000 mbit 600 tl , turk telekom ** da 15 ay 409 tl + modem seklinde ..

** https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160153307

ekimdeki artiş gazına gelip ayda ortalama 390 tl den 100 mbit yaptırdım ama seceneksiz değilsiniz onu belirtiyorum ...Turksat artık uygun bir servis sağlayıcı değil .

@Alpha Centauri

Bu arada benim asıl canımı sıkan 2.yıl baslayacak olan 400-500 tl li odemeler ..bunlar bugun cok ciddi rakam geliyor belki 2026 da cok ucuz gelicek bilemiyorum ancak 150 tl 'lerden buraya gelmek biraz rahatsız ediyor tabi ..yılda 2-3 kez zam yapar hale geldiler malesef ...

subatta 270 tl ortalamasi olan tarifeye 2 kez zamla 390 tl olmus oldu ki belki 2025 de uzatsaydim 500 tl olacakti ortalama ..Dur diyen de yok bu artışlara malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Aralık 2024; 16:50:8 >

Bana da böyle bir mesaj geldi başvuru sonucunda epostayla ama pek umudum yok, sallayabildikleri kadar sallıyorlar

• 
Sayfa: önceki 32263227322832293230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.