< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KABLONET [ANA KONU] (3229. sayfa)
-
-
İ kutu kadar leş çöp bir ürün olamaz.sakın eve sokmayın kanser eder.ben 2 yıl onunla uğraşmaktan hasta oldum çok şükür iptal ettim kafa rahata erdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Kablonet ile Superonline arasında kaldım. Binada 2 serviste var. Superonline 1000 Mbps Kablonet ise maksimum 100Mbps destekliyor. Sizce hangisini almam daha mantıklı olur. İnternetin yanına da TV paketi de düşünüyorum 2 adet. Sanırım Superonline'da 2. Tv olmuyor. Superonline her ne kadar fiber olsa da uyguladıkları site engelleme sebebinden pek sıcak bakamıyorum ama kablonette de stabil bağlantı alacağımdan şüpheliyim. Ne tavsiye edersiniz?
-
Merhaba, 2019 dan beri kablo net kullanıyorum, akıllı sınırsız 100 mbit, taahhüt ocak ayında bitiyior, verdikleri teklif ilk yıl 350, 2. yıl 450, tv paketi temel paket. Sizce uygun mu? Bir de akıllı sınırsız 100 mbit mi kullanmak daha mantıklı yoksa sabit 50 mbit sınırsız mı ? 100 bit gece 7 ile 12 arasında hız 25 mbite düşüyor.
-
Akıllı sınırsız yerine direkt 100 olan paketi kullanmak daha mantıklı hocam bence
Ama o zaman da fatura neredeyse 100 tl artıyor, web sayfasındaki fiyatlandırmaya göre yani.
https://www.turksatkablo.com.tr/Kampanyalar
-
6 yıl akıllı sınırsız kullandim ..gayet sorunsuzdu ve benim icin o donem aksam 25 mbit 'e dusmesi sorun degildi ancak aksam 7 sonrasi download,4k video izleme yada geforcenow gibi hizmetleri kullaniyorsaniz 50 -100 mbit sinirsiz daha mantıklı olabilir keza gercekten o hizlarin neden onemli oldguunu bu tip durumlarda anliyorsunuz ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Aralık 2024; 11:23:44 > -
Hocam ben kendi açımdan söyledim misal çalışan biri olduğunu düşünün en iyi ihtimalle akşam 6 da gelse bu kişi 7 den sonra 25 mpbs düşücek hızı 7 den sonra kullanım sağlayacak ve 25 mpbs e o kadar para Ödemiş olacak 100 mpbs kullanım sağlayamayacak yani
Benımde yenıleme ıcın son 3 günüm kaldı.
nasıl hareket ediyoruz.. 100 güldüren kapmanyadaydık
-
Aslında benim için de sorun olmadı, dijital plarformlarda akşamları 1080 de akıcı bir şekilde izliyorum sorun olmuyor, günfüz zaten evde değilim. Bence bunun ortalaması 50 mbit yeter
-
Evet çalışanlar için 100 mbit akıllı sınırsız olmasının bir anlamı yok gündüz zaten kullanamıyorsunuz ama akşam da 25 mbitte pek sorun yaşamıyorum filmlerdeki takılmalar bence online film izleme sitelerinden kaynaklanıyor, alty apıları yetersiz herkes yüklenyor tabi. Mesela blu tvü amazon prime, mubi, netflix gibi dijital platformlarda akşam saatlerinde hiçbir sorun yaşamadım, 25 mbit bile full hd çözünürlüğe yetiyor aslında. O yüzden 50 mbit sınırsız, 100 mbit akıllı sınırlıya göre daha cazip geliyor
-
Onlar arıyor genelde veya siz arayabilirsiniz 0850 804 4444
-
Evet 50 mpbs sınırsızı seçebilirsiniz akıllı sınırsız yerine
son günmü arıyorlar
-
24 ay daha uzattım. Bölgemde hala en iyi sağlayıcı açık ara kablonet'idi. 100 mbps download 20 mbps upload özel devre, TV üst yayın, altın sinema paketi ilk yıl 500 TL, ikinci yıl 600 TL.
500 liraya Infinity 401 modem satın aldım, modem kirası faturadan 40 TL düşecek.
-
Modem Satin alma varmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modemi nasıl aldınız
sahibinden den modem alabilirsiniz
Modemi sıfır olarak Netmaster kendisi N11 üzerinden satıyor ama sadece Infinity 401 modelini. Modem MAC adresini Türksat'a bildirerek kullanmaya başlıyorsunuz.
1800 tl yi 24 aya (daha evvel yaptıkları gibi)bolselerdı anlardım ama bu haliyle bayağı yüksek geldi gozume
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Aralık 2024; 1:27:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X