Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
64.754
Cevap
415
Favori
3.473.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32283229323032313232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sıfır modemi satan Türksat değil ki taksitlendirsin, modemi üretici firması satıyor. Türksat modem satışını bıraktı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cnyylmz kullanıcısına yanıt

iste en iyisi eski usul olurdu demek istemistim... 6 *24 ay taksitlendirip pekcok kisiyi sıfır modem sahibi yapmislardi ki tedarigi netmaster dagıtımı ve satisi turksat yapiyordu ..Ortalıkta bu kadar cok 2.el netmaster modem olma sebebi de bu ..herkes bu sekilde rahatça modem sahibi olmustu .Simdi cogu kisi kira ile ugrasiyor ki ona da ilginc bir sekilde hayret ki zam yapmamışlar .

• Online işlemlerden kendimiz taahhüt yapsak bir dezavantaj olur mu acaba

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt

Anladığınız yada tarifesine uymayan durumlar olabilir ..musteri hizmetleri ile yaptırmanızdan bır zarar gelmez ...100 mbit in modeminizin desteklememesinden kaynaklı mı online ' dan yapmak istiyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba
    Apartmanın içine kadar turksat kablo net geldi. Broşür yapıştırmislar apartmanın her yerine bende broşürleri numara yerine kabloneti aradim şuan gozuken bir sey yok dedi. Bende korkarak brosurdeki numarayı aradım on basvuru alıyoruz dediler 10 gün içinde internet dağıtımına;başlayacaklarını soyledi. Tc kimlik verdik ama kafada soru işareti kaldı.
    sizde o sürede aranıp e devletten onay verirsiniz diyor. İşin ilginci 24 ay yapılıyor konuştuğum kişi oyle söyledi. Sizce güvenilir mi ?
    İlk sene 50 megabit modem dahil 440 lira sonra 500 kusur dedi ..

• cuara86 kullanıcısına yanıt

"hepsi bir arada" paket herşey dahil 500 tl satılıyor zaten, 100 mbps hız 24 ay taahhütlü, 50 mbps sakın almayın o paraya, çok pahalı, 50-60 tl için değmez

Hepsi Bir Arada Kampanyası (24 Ay Taahhüt) | Kablo

• milliyan kullanıcısına yanıt

herşey dahil nasıl 500 lira hocam mevcut müşteriye 500e geliyor zaten

• cuara86 kullanıcısına yanıt

hocam online başvuruda ilk 2 ay bedava oluyor. uğraşamam diyorsanız telefonla bağlatın

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Eklediğim linkte belirtiliyor Mevcut müşteriye 449 TL "Hepsi bir arada", Ben geçiş yaptım 2 hafta önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 10 Aralık 2024; 17:40:48 >

bundan bahsediyorsak "herşey dahil" 499 ve 599 lira yazıyor

• Arkadaşlar yeni gpon modeme geçiş yaptım ZTE F6600 kurulum yapıldı ama kendi routerım ile bridge mod köprüleme yapamıyorum ayarlarda bir türlü bulamadım bu modem de bridge mod nasıl yapılıyor bilgisi olan var mı?

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Istege bagli servisler çıkarılabiliyor ,basit geldi o yüzden .Docsis 3.0 modem var suan elimde 50 mbps sinirsiz kullanıyorum kablobulut siber vs vs hizmetleri almak istemiyorum basitce kaldiralabiliyor online islemlerden

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt

kaldırabilirsiniz da paketin fiyati degisiyor mu ? yani yaptiginiz islemin etkisi olmayabilir ..turk telekom'da e-dergi hizmetini ekliyor ve hicbirsekilde cikamiyorsunuz fiyata da etkisi yok zannedersem .

Evet eklediginiz paketi fiyat artiyor veyaz azaliyor islemi sonucladirmadim ama sonda hata verir mi bilmiyorum

şimdi anladım dediğinizi, evet doğru cihaz kiralama eklerseniz bu fiyat, ama bende cihaz bana ait 7 yıldır abone olduğum için cihaz ücreti hariç 449 TL benim için.

ben 2 hafta oldu tarifemi yenileyip en üst paket "hepsi bir arada" 100/20 paketine geçeli ama maalesef artık Türksat paketlerden bir şey çıkarılmasına izin vermiyor maalesef, ama ekleme yapılabiliyor. örneğin 2 yıl önceki herşey dahil eğlence paketinde istediğimi çıkarıp eklemiştim, şimdi uyanıklık yapmışlar izin vermiyor ama sadece ek özellikler almak isterseniz ücrete tabi yapabiliyorsunuz, 5 para etmez cosmogo, siber paket, bulut özelliklerini dayatıyor bana ve mecbur kullanmak zorundayım

ben 2020den beri modem kiralar oldum. bendeki zn model modem uzun soluklu upload yaparken sorun çıkıyordu yenisi sorunu çözdü direk

benimki 7 yıldır aynı model netmaster 401 infinity, ilk abone olduğumda kira ücreti almadan 2 yıl kullandım ve bana 2. yenilememde kira alınacağını söyleyince kabul etmedim 2. el bir tane aldım onu kullanıyorum yine aynı model, sıkıntı görmedim şükür

• davidoff26 kullanıcısına yanıt

Tekrar merhaba decoyu kurdum baglantiyi yaptim suan decoya bagliyim wifide ama modemi bridge moda almadim.bridge mode a almadan kullanmak ile bridge moda alip decoyu oyle kullanmanin farki ne olur acaba

• Cevap veren vermeyen herkesten Allah razı olsun. Peki ev içine kadar kablo döşemesi yapılıyor mu ? Bina biraz eski acaba içeriye nasıl kabloyu ulastiracaklar aklimda bu tarz sorularda var.. bilgisi olan söylerse simdiden tsk ederim

• 
Sayfa: önceki 32283229323032313232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.