< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KABLONET [ANA KONU] (3232. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam. Elbette kendisine de bir danışabilirim. Çok iyi olur.
-
bir gün norma 3 gün bu şekilde son bir senedir nerdeyse,wifi sorunlarından bahsetmiyorum bile modemin. Taahahütüm bitince ardıma bile bakmadan ayrılacağım bu firmadan,arkadaşlar almayın aldırmayın kablonet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'da ben de tuhaf sorunlar yasiyorum kablonet ile. Hosderede otururken sorunsuz kullanirdim. Buklum Caddesine tasindim, 1 senedir sık sık sorun var ve cozemediler. Isin kotusu alternatif de yok. Apartmanda telefon kablolari felaket. Dsl alsam daha beter sorun yasayacagimdan eminim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Duvar çıkışındaki aparat hatalı hatta yasak dedi gelen eleman bu zamana kadar iyi dayanmış dedi,,yeni bağlantı yaptı tedbir olarak modemi de değiştirdi bir hafta kadar şifre falan değiştirmeyin dedi,evdeki kablolar da İnce dedi
Arkadaşlar 2024 aralık ayı itibari ile Kablonet hangi modemleri veriyor ?
Bir de 1000 mbps gpon fiber kullanan var mı özellikle oyunlarda değerler nedir ?
aydınlatabilirseniz sevinirim.
-
Online işlemlerde sisteme girilmiş şu mesajlı bir borç var:
"Aşağıda hukuki borçlarınız listelenmektedir, lütfen en kısa sürede ödemelerinizi gerçekleştiriniz. XXX nolu hizmete ait 447,34 TL borç bulunmaktadır."
Ödenmemiş bir borcum yok, müşteri hizmetleriyle yazışmamda da sadece SÖT 10 gün sonrasına bir faturam gözüküyor.
İki gün önce apartmanın DOCSIS sistemi iptal edildi, herkes fibere geçirildi. Sistemdeki Hizmet ID'leri değişti. Cihaz kiralama şeklinde iki yeni hizmet ID girilmiş.
Yeni yaptığım taahhüt vardı, onunla ya da bu yeni sisteme geçişle alakalı olabilir mi diye merak ediyorum. Bunu daha önce yaşayan biri oldu mu?
Ekleme yapmış olayım. Eve yeni hat çekilirken "Nakil başvurunuz tamamlanmıştır, taşındığınız yeni adrese ait hizmet numaranız XXX'tir." diye mesaj gelmişti. Ev adresim değişmedi, aynı adreste işlemler yapıldı.
Gözüken borç eski hizmet numarasına ait bu arada. Bu normal mi? Usulsüz bir işlem yapılmış olabilir mi, taahhüt bozulması gibi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyyhun -- 15 Aralık 2024; 13:39:15 >
-
50 mbps sınırsız + telefon + temel paket ilk 12ay 349 sonraki 12 ay 449 olarak yeniledik bakalım.
-
Ben kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok ethernet üzerinden pcye baglantı yapıyorum pingim max 10 oluyor en düşükde 2 gördüm tabi oyundan oyuna degişir bide ethernet ile baglamama ragmen hızım 960 mbpsyi geçmiyor upload ise sabit 125 mbps yani şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım herşey dahil 750 tl ücret ödüyorum 24 ay taahhütüm var
Çok iyi tam olarak böyle bir cevap bekliyordum sağol. Lakin hangi oyunlarda ping kaç oluyor detay verme şansın olsa harika olur ağırlıklı olarak COD BO6 ve fortnite oynuyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
960 mbiti nasıl geçsin hocam onhn için 2.5gbit ethernet gerekir.
Herkese merhaba,
Hız düşüklüğü ve kopmalar yaşamam sebebiyle modemi değiştirmeye karar verdim. 50 MB kullanıyorum ve modem kiralamak istediğimde 3 adet model olduğunu fark ettim. Bunlar İnfinity, CBW 383ZN ve CBW 383Z4.
Bu modemler arasında çok fark var mı? Hangisini tercih etmeli sizce?
Teşekkürler.
bu üçü arasından en iyisi infinity 401 diye biliyorum.
-
Nasıl yani hocam anlamadım ethernet kablomlamı alakalı
Ben cs2 zula falan oynuyorum onlarda herhangi bir sıkıntı yok ama evine kadar fiber kablo geliyorsa ping sorunun olmaz merak etme bide oyun falan çok indirmiyosan bence 500 mbps al 1000 çok bence gereksiz fazla yani ben keyfi olarak aldım ama eger çok indirme işleriyle ilgilenmiyorsan 500 gayet yeterli hatta fazla bile
Evet hocam 2.5gbit destekli modem router ve bilgisayar kullanmalisiniz
Merhaba, kendi modemimizi alsak taahhütü bozmadan türksattan kiralamayı iptal edip modemlerini iade edebiliyor muyuz? Aylık 40 tl ödeyip sonrasında modeme sahip olmamak hiç mantıklı değil.
-
merhaba arkadaşı aramışlar, infinity modemi var kendisinin, arayan kişi alt yapınız kaldırmıyor artık kapıda ödemeli 4bin liralık modemi 2bin liraya göndereceğiz demişler, bu konu nedir yeni dolandırıcılık yöntemi mi acaba bilgisi olan var mı?
-
Dolandırıcı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anadolu yakasında kesinti yaşayan var mı? Dün gece 2'den beridir ne tv ne de internet çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X