Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.712
Cevap
413
Favori
3.469.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32313232323332343235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • firefoxx F kullanıcısına yanıt

31 ekimde en son zam geldi ve 2 .zamdi 2024 yılında yapılan. 2025 subat ayinda gelebilir tekrar bir zam (sitesindeki kampanyalarin bitis tarihi ocak 2025)

Cok beklemeden uygun bir tarifeyi 24 aylık secmek lazim , yeni yıla cok kalmayin derdim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 20 Aralık 2024; 21:27:59 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Aynısını kara cuma mobil operatör indirimleri için söylüyorlardı. Yok kaçırmayın, yok bundan ucuzu olmaz vs. diye ama aralık kampanyaları gösterdi ki fiyatlar aslında büyük oranda balon. Kara cuma zamanında taahhüt verenler zarar etti. Şimdi operatörler aylık 100tlye paket satıyor.

Sabit internet fiyatları da benzer şekilde çok şişti. Enflasyon ise artık kontrol altında. Bundan sonra fiyatlar inmese bile uzun bir süre zam geleceğini hiç sanmıyorum. Acele etmenin anlamı yok.

• matterdome kullanıcısına yanıt
    Sen öyle zannet hocam yılbaşından sonra tüm operatörler internet firmaları zam yapacak hocam asgari ücret artacak vs çünkü
  • Merhaba arkadaşlar.

Kablonet tv ve internet kullanıyordum . Evimi taşıdığım yerde kablonet yok.

En uygun Tv ve internet kampanyası hangisi bilginiz var mı ?

• Arkadaşlar Kablonet abonelik başvurusu yapıyorum ve KabloTV cihazı seçiminde I-KUTU, HD CAM, HD STB seçeneği var. Standart HD yayın için hangisini seçmemiz gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 21 Aralık 2024; 18:6:18 >
  • cetera kullanıcısına yanıt

Kablonet Türk Telekom üzerinden de hizmet veriyor.

• sakgoz79 kullanıcısına yanıt

Yaptınız mı hocam

Enflasyon kontrol altında derken? Avrupa ülkelerinden birinde mi yaşıyorsunuz şu anda?

• mtnei kullanıcısına yanıt

Android tv al on numara cihaz

yok gerke yok dersen stb hd al std dır

• HeroTech kullanıcısına yanıt

Android TV var hocam. Sadece ne işaretlemem gerektiğini anlamamıştım.

Hocam sen başka bir ülkede mi yaşıyorsun?
  • Merhaba arkadaşlar, aranızda aynı sorunu yaşayan var mı? Sorun şu: iPhone ile Apple Music'ten şarkı açtığımda modem donuyor ve bağlantı gidiyor. Modemi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Fakat Android cihaz ya da farklı bir cihazdan Apple Music'ten müzik açtığımda sorunsuz dinliyorum. Her şeyi denedim sorunu çözemedim. 

• voiptr V kullanıcısına yanıt

bende ıphone apple müzik kullanıyorum ama öyle bir sorun yaşamadım hiç

• lordert kullanıcısına yanıt
    Modem markası modeli nedir? Docsia mi Gpon mu?
    Zte hocam gpon
  • lordert kullanıcısına yanıt
    Benim eski 2014'ten kalma Netmaster docsis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voiptr -- 23 Aralık 2024; 12:58:56 >
    Anladım değişim talep edin hocam o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordert -- 23 Aralık 2024; 13:11:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voiptr

Benim eski 2014'ten kalma Netmaster docsis

geçen sene netmaster modemi hd modem ile değiştirmeden önce genel bağlantı sorunu yaşadığımda arıza talebi oluşturmuştum kablo tv çalışanı arkadaş geldiğinde bana ios için netmaster modemde ayarlamalar filan yapmıştı. ancak benim apple müzikle ilgili sorun değildi çekim gücü ile ilgiliydi. gerçi çekim gücüne etkisi olmadı modemi o yüzden değiştirdim ancak siz şimdi apple ile ilgili sorun yaşadığınızı söyleyince çalışan arkadaşın ios'a özgü ayar yapması aklıma geldi. arıza kaydı oluşturup modeme ios telefonlar için bi ayar yaptırabilirsiniz, apple ilgili sorun olduğu için belki sizde işe yarayabilir.

• Mahalleme kablo net altyapısı geldi. Güncel de 1000 mbps ve 500 mbps fiyatları nedir. Sitesinden hiçbir şey anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 32313232323332343235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.