Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64.756
Cevap
416
Favori
3.474.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32343235323632373238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dediğim saatler mi peki

• Gazef kullanıcısına yanıt

evet. benim tarife bir de akıllı sınırsız. 20 megabite düşüyor o saatlerde.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

sizin probleminiz akıllı sınırsız olduğu için o zaman normal ama benim akıllı sınırsız değil dümdüz sınırsız

• fatality_ kullanıcısına yanıt

adaptörün modelini internette aratarak şarj aleti voltaj amper ve milimetre cinsinden port kalınlığını bulabilirsin. bu değerleri aynı olan bir şarj aleti alabilirsin

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

telefon, tablet ..vb onlarda da yapiyor mu, bu sorunu farklı web browser'lar ile de denemeye calisiniz. .(firefox,opera ..vb)

vpn ile de deneyip acmaya calistinizda da devam ediyor mu

(butun bunlari cmd / ipconfig flushdns ve ccleaner tarzi programlar ile tum cache ve cookileri temizleyip denemeye calisin)

Sorununuzun turksat'la ilgisi yada baglanti kalitenizle (ping yuksekligi , hat kalitesi ..vb) ilgisi oldugunu pek zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Ocak 2025; 9:36:13 >
  • neden kaynakladığını çözemedim ben de. henüz temizleme işlemi de yapmadım. şu an sorun yok mesela. firefox kullanıyorum. sorun yaşadığımda edge ve chrome'da da denemiştim aynı sorun vardı. opera'da denemedim ama. bir daha sorun yaşadığımda vpn açıp onda da deneyip hareket edeceğim.

• streamin S kullanıcısına yanıt

muhtemelen routing ile alakalı sıkıntılar twitchde donmalar olurdu eskiden ben artık canlı yayın izlemiyorum o yüzden birşey diyemeyeceğim.

bu gözler kablolu bağlantıda 100 mbit kablonet ve 16 mbit adslde netflix izledi daha önce. adslde cam gibi olan görüntü kablonette çamur gibi oluyordu.

hakikaten de "fast.com" da yaptığım hız testleri çok düşük çıkarken speedtest normal geliyordu. o yüzden netflixi ilk deneme ayından sonra kullanmayıp iptal etmiştim

• cuma sabah başvurdum ögleden sonra gelip bagladılar bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum.100/20 hat aldım şuanlık bir sorun yok.

• Merhaba, Kablonet modemi dip odalarda çekmiyor. Router mı bağlamalıyım, ne tavsiye edersiniz?

• 15 yıldır Türksat kullanıcısı olarak 100/20 kullanıyorum internet yavaş bence modem bu NE1611C hala şu modemleri değiştiremediler Wifi6E Wifi7 li modem yok wifi4 ve wifi5 modemleri kaktırıyorlar

KABLONET [ANA KONU]
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Bu hızlarda wifi 6 gereksiz, kaldı ki kaç tane wifi 6 kullanabilecek cihazınız var?

Evde tonla telefon,tablet,laptop vb wifi kullanan cihaz var, yalnızca biri wifi 6 uyumlu. Gerisi ekseriyetle wifi 5 maksimum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

100+ olmadığı sürece wifi yükselmesinin bi önemi yok hocam.

• Arkadaşlar binamda 1000mbit gpon var. Türktelekom 1000mbit gpon da var. Sizce ping sorunları hangisinde daha az olur. Gönlüm kablonetten yana ama. Çünkü telekom altyapısında yaklaşık 6 ay kullandım Nokia OLTye bağlı olduğumu öğrendim latency sorunları yaşadım. Şimdi kablonet ping telekom gibi olur mu?tavsiyelerinizi de almak istedim. Ayrıca Ankara Mamak bölgesinden kablonet kullanacağım özellikle mamak bölgesi kablonet kullanan arkadaşların yorumları önemli benim için ama herkesten tavsiye alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 7 Ocak 2025; 17:31:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    Ben Kocaeli Gebze de Kablonet gpon aldım 1000 mpbs kullanıyorum Ping normal yani sorun yaşamadım daha önce vdsl alt yapıda Turknet kullanmıştım ondada en fazla 6-7 Ping görmüştüm kablonette de 4-5 Ping görüyorum yani

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Acaba hangi modem dahi iyi. seçeneğim olursa hangi modemi tercih edeyim

• Arkadaşlar merhaba. Turksat kablodan internet hizmeti almaktaydim Turk Telekom altyapisindan. Turknete gecis islemi yaptim yine Turk Telekom altyapisina sahip. Gecis islemi seklinde islemler yapildi ve kullandiginiz modem haklari bize gececek iade etmeyin dediler. Simdi baktigimda Turksat kablo 2850 lira fatura cikarmis modem ucreti diye. Turksat kablo bizde gecis islemi diye bir sey yok diyor, modemi bize geri yollamaniz lazimdi diyor. Turknet de devre numarasi veriyor ve churn gecis yapilmis diyor, Turksat kablo size hatali fatura cikarmis diyor, modemin kullanim haklari bize gecti diyor. Bu durumla karsilasan var mi? Ya da tavsiyesi olan herhangi biri.

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt

bizde kalması diye bir şey duyadım,hep modemi götürdüm.

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Ayni altyapida baska firmaya gecis yaptim hocam, iptal edip yeni baglatmadim. Sizde de benzer durum muydu?

• KABLONET [ANA KONU]

bugün bağlandı netim sizce nasıl download latency düşürmek için ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 8 Ocak 2025; 19:0:59 >
  • almanız gereken degerleri kusursuza yakın alıyorsunuz zaten (yanlis gormediysem 1 ms muazzam bir deger ..)

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat

bu siteden ethernet üzerinden baglanip (upload download kullanimi yapmadan deneyin ltf) diger detaylari da gorebilirsiniz ki Sizinkisi A-B cıkar herhalde ..

Arada bir router var mi ? modem olarak ne kullaniyordunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Ocak 2025; 8:53:23 >
  • 
Sayfa: önceki 32343235323632373238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.