hocam bu konuda beni bilen bilir ben izmirin göbeğinde oturuyorum (hatta telekom müdürlüğüne 100 metre mesafede) kablonet dışında altyapı yok. 2 yıl önce telekoma dilekçe verdim keşif ekibi geldi ancak hiç bir gelişme olmadı |
KABLONET [ANA KONU] (3235. sayfa)
-
-
dışardan aldığınız vpn hizmeti sonuç olarak herşey olabilir.
-
Arkadaşlar alem herkese. Kısmet olursa 1 senelik Super online fiber den sonra yeniden kablonet gpon sistemine geçeceğim. En sonra kullandığım dönemde Huawei cihaz vardı çok iyi değildi ama öldürmedi de.
Bilen arkadaşlara sormak isterim ; şu anda en gpon için en iyi modem hangisi? Gördüğüm kadarıyla ZTE ZXHN - F6600 ve Huawei - EG8247W modelleri var. Bu ürünlerde mesh özelliği var mıdır ve hangisini talep etmemi tavsiye edersiniz.Üst kattaki tp link router ile mesh bağlantısı kurmak istiyorum yapabilirsem. Selamlar. -
Express VPN kullanıyorum. Hiçbir sorun yok -
ayarlardan mı bir şey yapmak gerekiyor acaba,vpn kaldırdım 2-3 gündür, sorun yok
-
Hayır, kablonette çoğu VPN’e erişim sıkıntılı. Express VPN’e de hücresel veri ile giriş yaptım. Giriş yaptıktan sonra hızlıca bağlanıyor. Nord VPN, Express VPN, Tunnel Bear VPN bunlar erişim sıkıntılı. Kablonette sorun yaşamadığım Surfshark VPN idi. -
Vpn kaynaklı olabilir demek olayı başka tarafa atmak gibi diyeceğim ama bazen vpn'lerin de server'larında sıkıntı olabiliyor, ona da bakmak lazım.
Opera içerisinde gömülü VPN sorunsuz, Kaspersky VPN sorunsuz, avast sorunsuz mesela, bunlar kullandıklarım. Ancak örneğin Kasper'de atıyorum Gotham City seçtiniz, ilk etapta iyi giderken bir anda duraklayabiliyor. Açıp değiştiriyorum ülkeyi...
-
Bu arada GPON Değişim-Dönüşüm işleri ile ilgili bilgisi olan var mı? Bostancı bölgesindeyiz.
Geçenlerde binadaki Türksat kutusunu açıp bir şeyler yapmışlar ama ne yapmışlar çözemedim. Yine geçtiğimiz günlerde etrafta kapakları açmışlar kablolarla falan uğraşıyorlardı ancak sanki daha ziyade yeni apartmanlara altyapı çekiyor gibiydiler.
Ha bunun yanında Türk Telekom'da bir anda 1000 mbit altyapı verilebilir göründü, son 1 yıldır falan hiç bakmamıştım ama 100mbit görünüyordu en fazla.
Telekom'un abonelik başvurusunu son anda iptal etmek zorunda kaldım, apartmanda izin verilmiyormuş Sonradan dank etti, yönetici ile görüştüm banyo şaftından falan alabilir miydik diye, denenebilir dedi ama TT uğraşmaz etmez diye vazgeçtim. Bakalım Türksat bir şeyler yapacak mı...
-
4. yılım bitiyor. 75/5 230 TL ödüyordum modem dahil.
100/20 özel devre 450 TL ye geçtim. Sonraki sene 550. 2027 ocağa kadar 520 TL ortalama ödeyeceğim.
Ayrıca Telekom kablonetin kutusuyla fiberi bağladı. Daire başına 20 metre fiber bıraktı. Sanırım isteyen 1000 mbit alabilecek
-
Arkadaşlar 2 gündür upload 0 veya 1.2 çıkıyor. Arıza kaydı açtırıyor çözüldü CRR arizasi diyor ama çözülmüyor başına gelen varmı? -
Taahhütüm 1 ay içinde doluyor akıllı sınırsız 50mbt alıyorum 369 tl daha iyi teklif alma yöntemi tavsiyeniz var mı? -
yaklaşık bir haftadır akşam saat 8 ila gece 2 arası internetim dalgalanıyor genellikle canlı yayın izliyorum sürekli donuyor bu saatlşer dışında donma olmuyor bugün vpn açıp denedim vpn açınca donmalar kesildi vpn açık ve kapalı iki tarayıcı denedim acaba tarayıcıdan mıdır diye hayır vpn kapalı olan tarayıcıda yayın donuyor veya videolar geç yükleniyor bunu yaşayan var mı son zamanlarda
-
Arkadaşlar Battle net oyunlarında ping normalden fazla. Bunu nasıl düzeltebiliriz? -
Kablo modem adaptörüm arızalandı, internette bulmam mümkün mü acaba aradım biraz aynısını göremedim..
-
"Degerli Musterimiz, xxx hizmet numarali KABLO WEBTV hizmetiniz talebiniz uzere iptal edilmistir.Detay bilgi icin 08508044444 B349 B016"
bu sabah böyle bir mesaj gelmiş. temsilciyi aradım kablo webtv hizmeti tamamen sonlandı herkese aynı sms gitti dedi. "tv her yerde" adı altında ücretli şekilde devam edeceklermiş. Ben üst paket dahilinde ücret ödemeyecekmişim. Konuda bahsedilmemiş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 3 Ocak 2025; 10:52:34 > -
Benim de tam tersi,vpn açınca akşam saatlerinde donma oluyor.Kaç gündür vpn prg ı tamamen kaldırdım şimdilik sorun yok
-
-
Volt ve amper değerleri aynı olan muadil adaptör alıp kullanabilirsiniz. Volt aynı olsun, amper 2 yerine 3 de olur. Uç kısmına dikkat edin, genişlik farklı olabiliyor. Elektronik malz. satan yerlere bakın. Cihaz kiralıksa, onlar değiştirsin.
-
ben de youtube canli yayinlarinda ve videolarda sorun yasiyorum. yayini ileri geri almayi algilamiyor ya da donuyor. bazen youtube’un reklam engellemesi uygulamalarini algiladigi zaman boyle sorunlar oluyordu, ancak eklentileri kapattim sizin dediginiz gibi bi sorun var sanki. -
Mevcut aboneliğim varken başka bir adrese 2. bir abonelik açtırabilir miyim mevcut müşteri indirimli fiyatlarından?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X