Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
64.707
Cevap
414
Favori
3.469.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32293230323132323233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba hocam, o şekilde pek tavsiye etmem çünkü IP dağıtımını ve internet trafiğini yine Netmaster yönetmiş olacak yani işin sonunda bütün yük yine Netmaster'e binecek o yüzden köprüleme yapmanız sizin için daha iyi olur.

• Çok net diyorum almayın aldırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kabloneti tavsiye eder misiniz? binamda VDSL de var 70 mbps e kadar . kablonette var 100mbps e kadar.

kablonet mi yoksa vdsl üzerinden hizmet veren diğer sağlayıcıları mı tavsiye edersiniz?

• DenizHn26 kullanıcısına yanıt

İşlemi sonuçlandırmaya çalıştığınız takdirde zorunlu alanlardan seçim yapınız diye hata veriyor.

• dabilozan kullanıcısına yanıt

Belli ki arıza var

şikayetiniz oldu mu yardımcı olmadılar mı

• Fedhirweg F kullanıcısına yanıt
    Bende bir hata vermedi hocam onaylamis gibi gözüküyor ama tam net bisey cikmadi gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, son aylarda özellikle Antalya çevresinde olmak üzere internetinde bariz tuhaflık olan var mı? Zaman zaman olan değişkenlikleri zaten hepimiz biliyoruz ancak bu son genel net kısıtlamalarından sonra iyice saçmaladı. 50Mbps Sınırsız paket kullanıyorum fakat 20Mbps'den fazlasını göremiyorum. Binde bir 47-48'e çıkabiliyor. 1 aydır o kadar rahatsız etti ki ekip çağırdım. Modem değişikliği de yapıldı. SNR değerlerimde yüksek. (Eski modemde 40 verirken yeni cihazda 39 oldu sadece.) Onlar bile bu düşüşü çözemediler. Merkeze bildirip modeme bir güncelleme yaptılar ne kadar doğru ise. 4 gün boyunca sorunsuz 48-49'larda gayet güzel kullandım. Fakat bugün yine eski haline geri döndü. Çalışma, bakım vs de yok bu arada. Sorun nedir algılayamadım artık. Modem ayarlarından frekans değişikliği de yapıyorum ki eskiden bir nebze geçici olarak işe yarıyordu şimdi o da işlemiyor. Bir fikri olan var mıdır bilemiyorum ama yine teknik ekip yolu gözüktü sanırım.

• mtastepe kullanıcısına yanıt
    Antalya da çok düzensiz bir alt yapı var şehrin göbeğinde fiber yok kablonetin de belli bir noktaya kadar fiber hattı var. Ve bu yol dediğiniz gibi hat sıkıntısı çok bi anda downladlar yükseliyor bi anda da azalıyor.. bu şehrin internet alt yapı ilginç. Gpon bile daha çoğu yerde yok Antalya da

• HeroTech kullanıcısına yanıt

dün gece 2 saat kadar bende de böyle oldu arıza kaydı bıraktım ama pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum

son arıza kaydını şöyle tanımlamışlar

hemen hemen 2 ayda bir benzer sorunlar var

Yavaşlık sorunu mevcuttur. Modem anlık değerleri USSNR 25,3

• byskandal B kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam. Bulunduğum bölgede de saçma bir düzende gpon var. Benim karşı ve yan sokaklarımda boydan full gpon varken benim bulunduğum cadde de yok. Aradaki mesafeler 100m bile yok bu arada. :) Geçem gün sordum buraya gelecek mi var mı bir işlem, dedikleri tek şey belirlenmiş bir planlama ile gidiliyor. Haber verilir size dediler. Yani gelecek mi o da belli değil. Şubatta taahhüttüm bitiyor. Ona göre tarife değişiklikleri de düşünüyordum açıkçası. Şuan artık 20Mbps bile zor görüyor 9-16 arası alıyorum. Az önce kablolar gevşemiş onları sıktım. Modemi resetledim. Değişen tek bir şey olmadı. Bir de sürekli 645MHz bandından sinyal almaya çalışıyor otomatik. O frekansında kanal ve değerleri de en düşük olan.

• Zaten bu gpon neye çekiyorlar onu da hiç bir zaman anlam veremedim. Sizinde belirttiğiniz gibi cadde de var ancak sokakta yok . Benim tahminim sizin dolab da sıkıntı olabilir.

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Bölgesel arıza yaşıyorsunuz. Ara ara gelir genelde de akşam saatleri

sağlam çalışma ile 1 haftalık işi var en fazla

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

hocam sizin bağlantınızda bir sıkıntı var. umarım hızlıca çözerler

• herkese merhaba, comnet sonrası dün öğlen kablonet'e 75 mbps pakete vdsl için başvuru yaptım. Daha önce geçiş yapanlar ortalama kaç günde geçiş işlemleri tamamlanıyor bilgi verir misiniz?

• T34 T kullanıcısına yanıt

Kablonet kendi altyapısı ise genelde 2 gün max 5. Olumsuz bi durumda uzar ama ihtimal %5

tt altyapı ise 1-2 hafta sürebilir şansınız ne ise o

• byskandal B kullanıcısına yanıt

Bir yer de bir şey var muhakkak zaten. Saha dolabı ile aramda 1 apartman var bu arada. Uzaklık ile ilgili bir bahanede bulamazlar. Dediğiniz gibi ya saha dolabında sorun var ya da bina içi dolapta. Şikayet oluşturdum bakalım ne olacak?

• Mevcut modemi (infinity 401) bridge modda, Xiaomi router ile beraber kullanıyorum. Modem bridge modda olduğu için modem arayüzüne giremiyor, modeme reset atmam gerekiyor.

Modem arayüzüne resetsiz girme durumu var mıdır?

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Netmaster modemlerde bridge mod sonrası arayüze 192.168.100.1 IP adresi ile giriliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnyylmz -- 13 Aralık 2024; 12:29:40 >
  • mtastepe kullanıcısına yanıt
    Hocam HeroTech hocama mesaj at özelden benimde caddede vardı alt yapı sokakta yoktu kendisi yardımcı oldu çektirdi gponu hocam Kablonet çalışsanı kendisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evet oldu, teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 32293230323132323233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.