Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.849
Cevap
415
Favori
3.481.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32393240324132423243
Sayfaya Git
Git
Giriş

koaksiyel kablo aslında o kablo 1 gbt destekliyor.

kutuları değiştirseler 10 gb / 6gb destekliyor.

docsis 4.0

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

Şu an ki Docsis 3.0'la bile; 500'e kadar down- 100'e kadar up da verilebilir. Kutu değişirler mi bilememde; sokakta ki kutuların durumu biraz sıkıntı, bakımsız gibi.

• Şu saçma durum tam hız devam ediyor, de-cixde yer alan portu kullanmak yerine 3. hopta tunnele çekiyor normalde direk peering olduğu porttan verse kendisi de zorlanmayacak. Oyun oynayan veya gecikmelere takıntısı olan GPON'da olsa Türksat kullanmasın.

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

Google tarafına ise Vodafone Tuzladan çıkıyor

KABLONET [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcangokgoz -- 17 Şubat 2025; 22:38:24 >

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Evet geçen hafta baktığımda 100 mbit e kadar en fazla 4 mbit yazıyordu. Bir miktar artmış görünüyor

KABLONET [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taydag kullanıcısına yanıt

Artması iyi olmuş. 100-75-50 (15), 35-24(12), 16(4) olsa daha iyi olurdu.KABLONET [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim upload da 8 e çıkmış. 50mb tarifedeym.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • taydag kullanıcısına yanıt

100 /20 tarifesindekilere eger bir artis gelmedi ise ayip oldu yada daha yuksek hiz icin ek para odeyenlere...onlarin ki de umarım artmistir ..

(benim 100 /5 idi 10 mbit olmus ..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 18 Şubat 2025; 14:36:13 >
  • Speedtest'te farkettim, upload hızı 5 Mbps'den 8 Mbps'ye yükseltilmiş görünüyor. Yıllar sonra biraz gelişme göstermeye niyetlendilerse demek. Veya fiyatları daha da artıracaklar, yolunu yapıyorlar: KABLONET [ANA KONU] 

(50 Mbps Akıllı Sınırsız Kablonet tarifesindeyim ve Netmaster CBW-383ZN modem kullanıyorum.)

KABLONET [ANA KONU]
    KABLONET [ANA KONU]

• Merhaba arkadaşlar,

NE1611C modem kullanıyorum. Bu modeme bağlı belirli cihazların veya tamamının youtube ve benzeri birkaç siteye bağlanmasını nasıl engellerim?

Arayüz çok karışık ve nette kablonet modemlerle ilgili pek bilgi yok.

• 
Sayfa: önceki 32393240324132423243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.