Şimdi Ara

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
31
Favori
128.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorola 6580 ilk geldiğinde sorunsuz kullanmıştım. Hattı 1 ay askıya aldırdım. Tekrar açıldığında internet gelmedi bir türlü. Bu modemi kullananlar ayarları paylaşabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetercell

Bilmediğiniz konularda konuşmayın insanlar yanlış yönlendiriliyor.

VOIP ortamında Faks Kullanımı

Faks, analog ağlarda çalışmak için tasarlanmıştır ve VOIP ağları ile hiç uyumlu değildir. Bunun sebebi faks iletişiminde sinyalin, normal sesli iletişimden farklı biçimde kullanılmasıdır.

Hizmet:Telefon

27. Kabloses hizmeti ile belgegeçer (faks cihazı) kullanımı mümkün müdür?
    Kabloses Hizmeti ile belgegeçer kullanarak evrak gönderebilir ya da alabilirsiniz.

Forumda da kabloses ile sorunsuz bir şekilde faks gönderen kişiler vardı. Faks konusunda sıkıntı yok gibi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    T.38 protokol desteği ile VoIP ağlarda da faks alıp gönderebilmek mümkündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intelpentium

quote:

Orijinalden alıntı: intelpentium

Merhaba Arkadaşlar ,
    Evimde kablonet kullanıyorum.Dublex olan evimde maalesef üst katta sinyal alamıyorum.Mevcut kullandığım netmaster modemden cat5 kablo ile yukarıya kablo döşeyip modeme bağlayıp yukarıda da sinyal almak istiyorum.Yeni alacağım modemin marka ve modeli hakkında yardımlarınızı rica ederim.

ASUS RP-N12 300MBPS KABLOSUZ-N RANGE EXTENDER alıp sorunumu çözdüm.
    Teşekkür ederim.

kablonet netmaster modemlere takabiliyormuyuz
  • Merhaba arkadaşlar, elimde AsusDSL-N66U N900 modem/router var

www.hepsiburada.com
    Asus DSL-N66U N900 VDSL-ADSL-Fiber Destekli Dual-Band Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n66u-n900-vdsl-adsl-fiber-destekli-dual-band-gigabit-modem-router-pm-bd800051

Şimdi bu cihazın yanına ne alırsam düzgün çalışır ? 2 gün içinde elime geçmesi gerektiği için Türkiyeden alınacak bir şey olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjMaJeRe -- 18 Ağustos 2017; 7:26:44 >

• Amerikadan getirmiş olduğum, ilk günlerde sorunsuz kullandığım daha sonra kablonetin yaptığı yamuk yüzünden değiştirmek zorunda kaldığım motorola 6580 modemimi satıyorum.

• helluri kullanıcısına yanıt
    Fiyat nedir?

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    150 lira hocam

• Arkadaşlar bilgim olmadığı için soruyorum, giriş seviye bir soru olabilir kusuruma bakmayın :)

Kablonet için elimizdeki dsl veya fiber modemler uyumlu değil herhalde değil mi? Yeni modem almadan herhangi bir dönüştürücü vs ile kullanılabilir duruma getirme olanağımız var mı yoksa illa ki kablonet modemlerinden birini edinecek miyiz?
  • Malesef herhangi bir dönüştürücü gibi birşey yok.Ama 2. el DOCSIS 3.0 modem bulup alabilirsin.40-60 TL civarı var piyasada

• Direkt KabloNeti bağlayamazsın ancak kablonet modemin arkasında router olarak çalıştırabilirsin.

• Avantajı, kendi ağında router olarak kullanabilirsin.Bütün ağının yönetimini bu cihaz yapar, Kablonetin verdiği Netmaster cihaz değil.

Bağlantı şekli cihazdan cihaza değişsede genel mantık Netmaster cihazı Bridge Moda alıyorsun ve bir ethernet kablosuyla Netmaster'dan Asus'un WAN portuna giriş yapıyorsun.

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ?

EDiT: Resim transparan png imiş.
    Tam linki :https://dlcdnimgs.asus.com/websites/global/products/TdzEAWtEPMnOzPNI/img/01.png

Sayfanın linki :
    https://www.asus.com/Networking/DSLN17U/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 30 Ağustos 2017; 12:1:46 >

• Bende Motorola SB6120 modem var.Forumda değişik model kullanan başka üyelerde var.En önemlisi modemin Kablonet ile uyumlu olup olmadığı.Deneyip uyumluluğunu test edenler var forumda.

Ben kendi cihazımdan oldukça memnunum.Bir problem yaşamadım şimdiye kadar.

• Evet cihaz bu ama ben yurtiçinden 2.el 90 TLye almıştım.

• Yakın zamanda kablonete geçeceğim.

Xbox one ile online oyunda oynuyorum. Onun için kablo net modemin arkasına sadece router takmak istemiyorum.

Kablonetin modemini hiç kiralamadan iyi bir modem router almak isityorum.

Tavsiye edebileceğiniz bir model var mı?

• HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Bu cihaz bildiğin Kablo modem.O kadar paralar veripte çalışıp çalışmayacağını bilmeden riske girmenin bir anlamı yok bence.Garanti çalışşsa bile bence çok pahalı ve değmez.Yurtiçinden 2.el cihaz alıp çalışıp çalışmadığını denemek bence daha mantıklı.2.el 50-100 TL bandında cihazlar çok.
  • Netmaster'ın 24 kanal bağlantı yapan , routersız bir modemi satılacak yazılmıştı forumda daha önce ama ben satıldığı bir yer göremedim.
    Var mı böyle bir model?
  • HSeldon H kullanıcısına yanıt
    Son çıkan Netmaster infinity 401'de 24 DS x 8 US kanal bindirme var.İstersen bridge modda routersız sadece modem olarak kullabilirsin.Bendeki bridge moddan canı sıkıldımı router moda geçiyordu ama en son güncellemede düzelttik diyorlardı.Şu an Motorola kullandığım için doğrudur/yanlıştır birşey diyemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 23 Eylül 2017; 17:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Son çıkan Netmaster infinity 401'de 24 DS x 8 US kanal bindirme var.İstersen bridge modda routersız sadece modem olarak kullabilirsin.Bendeki bridge moddan canı sıkıldımı router moda geçiyordu ama en son güncellemede düzelttik diyorlardı.Şu an Motorola kullandığım için doğrudur/yanlıştır birşey diyemem.

Yok hala aynı 2 hafta bridge modunda duruyor. sonra sabah bi kalkıyorsun çat router olmuş e tabi dhcp açılmış ip dağıtmaya çalışıyo falan elektrik kesildimi yapıyor birde ne zaman stabile dönecek acaba

Hayır Bug report kısmı yapsalar yazacak 500 tane şey var. hala DNS çalışmıyor misal
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.