Şimdi Ara

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
771
Cevap
31
Favori
128.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahibindende satılık Motorola SB6120E var satılık, sitede gezinirken gördüm.Cihaz sağlamsa eğer bence değerlendirin.Aynı cihazı farklı periyotlarda kullandım ve en sevdiğim yanı stabil olması.Cihazı her türlü tavsiye ederim ancak ilan sahibiniz tanımam etmem, görüşün, koklaşın, anlaşın ben gerisine karışmam...
  • Motorola MG7550 kullanmaya başladım. Sonuç şöyle:

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ?

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ?

Tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar, kablonet bağlatmak istiyorum ancak ellerinde modem bulunmadığını ilettiler. Kablonet uyumlu docsis 3.0 modem almam lazım acilen (türk telekom sağolsun evde internet yok 20 gündür). online oyun oynarken, birden fazla cihaz bağlı iken vs. problem çıkarmayacak modem önerebilir misiniz? ikinci el ve uygun fiyatlı olması öncelikli. hatta elinde uygun cihaz olan var ise talibim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: capmad

Merhaba arkadaşlar, kablonet bağlatmak istiyorum ancak ellerinde modem bulunmadığını ilettiler. Kablonet uyumlu docsis 3.0 modem almam lazım acilen (türk telekom sağolsun evde internet yok 20 gündür). online oyun oynarken, birden fazla cihaz bağlı iken vs. problem çıkarmayacak modem önerebilir misiniz? ikinci el ve uygun fiyatlı olması öncelikli. hatta elinde uygun cihaz olan var ise talibim :)

Aynı durumdayız , elimizde modem yok diyorlar , docsis 3.0 uyumlu modem piyasada yok diyorlar, ben de hiç biryerde bulamadım .
  • Kablonet'in mevcut bağlattıkları modemi yayıncılık için kullanabilir miyim yoksa önerilen Motorola ile mi modemi kurmalıyım?
  • erdem271 kullanıcısına yanıt
    hocam wifi özelliği bulunmayan ancak docsis 3.0 uyumlu CBC-382D1 netmaster modem aldım. bende asus n16-u vardı. ethernet kablosu ile bağladım. wifi dağıtımını asus üzerinden gerçekleştiriyorum. şu an için işimi gördü açıkçası.
  • Uydunet modemim bozuldu arkadaslar, onerisi olan var mi? Hic stok kalmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.n11.com
    Motorola Sb6120e Docsis 3.0 Kablo +tp-link Tl-wr840n 300 Mbps - n11.com
    https://m.n11.com/motorola-sb6120e-docsis-30-kablo-uydunet-kablolu-modem-P16614652

Bu uyumlu mudur? Kalitesi nasil? Daha ucuza iyi bir modem almam mumkun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

https://m.n11.com/motorola-sb6120e-docsis-30-kablo-uydunet-kablolu-modem-P16614652

Bu uyumlu mudur? Kalitesi nasil? Daha ucuza iyi bir modem almam mumkun mu?

Wifisiz stabil bir modem olduğunu yazmıştı forumda bir arkadaş....benim modemde bozuldu, kablo nete telefon ettim docsis 3.0 olan modelleri sistem kabul ediyor dedi...barkodlu numaralardan birini sorup normalde sisteme tanıtıyorlar ama forumda kablo net e eskisi kadar katılım olmadigindan bende netmasterin inginity sinin 2. Elini bulmaya çalisiyorum

• Ben kullanıyorum gayet stabil bir cihaz.Kablosuz özelliği yok bilgin olsun.Fiyatıda çok fazla verdiğin linkteki o kadar etmez o cihaz.

Edit: sahibindende 70 tl demiş birisi anca o fiyata alınır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 8 Şubat 2018; 22:41:34 >
  • Bana wifi gerekiyordu.. uydunet ten aldim gectim 300 lira 24 ay taksit tarifeye ek 12.5 lira. 2013te almisim su anki modemi de 5 yil gitmis docsis 2.0 netmaster

Bakalim docsis 3.0 netmaster ne kadar gidecek

• Merhaba,

Yıllardır Kablonet kullanırım, ailemin evinde 5. yıl doldu.
    Şimdi kendi evime de aldım ve yeni bir anteni içinde gizli netmaster modem ile geldi.
    Modem kiralık şuan aylık 1-2 tl bir ücreti var ve buda harici antenli model gibi biraz ısınınca performans kayıpları yaşatıyor. 80m2 evde bir uçtan diğerine sinyal kesilmeleri oluyor malum salon yatak odası arası.

aşağıdaki linkte stabil ve ısınıp performans kaybı yaşatmayacak model önerileriniz var mı?
    Limktekiler tr gönderimi olan ürünler. ve almayı düşünüyorum biriniz. Amazondan yılda bir iki defa alışveriş yaparım.

Amazon TR Gönderimi olan Docsis 3.0 modemler

• Arkadaşlar merhaba,

Online oyun oynuyorum ve ping degerlerim ara ara 300-400 e çıkıp sonrasında 90-100 değerlerine iniyor. (Kablosuz) Router'im oldukça kaliteli, sanırım modem kaynaklı bu spike lar. Modem Netmaster 383ZN, bridge modda kullanıyorum.

Amazondan bende modem alabilirim ama gerçekten bu ping dalgalanmaları düzelecek mi kullananların yorumunu almak isterim. Hız testleri normal, kablolu bağlanınca da spike oluyor, CGN havuzunda degilim. Google tracert yapınca maximum ping 70 civarlarında.

• Pedimento kullanıcısına yanıt
    Bridge Mod derken gerçekten modemi bridge moda alıp LAN'ı dediğiniz o oldukça kaliteli routerdan mı yönetiyorsunuz yoksa Access Point gibi mi? Ağdaki cihazlara IP'yi Netmaster mı veriyor yoksa sizin cihaz mı?
    Kısacası Netmaster arayüzüne 192.168.100.1 olarak mı giriyorsunuz?
    Bilgi kirliliğinden soruyorum, çoğu kullanıcı bridge modu kablosuz sinyalini aktarmak/güçlendirmek gibi algılıyor da..
    Ben Kablonet'in genel olarak ping olayından zaten yıllardır şikayetçiydim ama Mayıs 2017'den sonra çıkarttıkları saçma sapan tarifeleri de görünce artık bunlardan bir cacık olmaz dedim ve 26 Mart 2018'de taahhütümün bitimine müteakip 10 yıllık aboneliğimi sonlandıracağım gibi gözüküyor.
    Kablonet'te dediğim gibi genel olarak bir ping sorunu var ama online oyun oynamadığım için pinglerde dalgalanma oluyor mu olmuyor mu herhangi bir tecrübem yok maalesef.

• HSeldon H kullanıcısına yanıt
    İndirimli fiyatı 80 USD yazıyor Amazon'da ve sadece bir kablo modem, router özelliği yok.
    Yazıktır günahtır, gerek yoktur bence sadece bir kablo modeme 80 USD vermeye ...
    DOCSIS 3.0 uyumlu herhangi sağlam bir modem bulun piyasada sıfır/2. el ve arkasına istediğiniz parayı bayılabileceğiniz ve güvendiğiniz bir routerı dayayın.

Tek kablo modeme bu kadar para bayılmayın ...

Gerçi Netmaster'lar da bridge moda geçmeme yani 'sadece kablo modem ol' problemi vardı hem CBW383-Z4 hemde CBW-383-ZN'de ama arada sağlam cihazlarıda çıkıyordur kuvvetle muhtemel ...
  • Bütün ev ağı router üzerinden, modem gerçekten bridge modda.

Anlık olarak ping yükselmeleri var ve muhtemelen modem kaynaklı. Aslında oyun oynamiyorsaniz ping de çok önemli olmamalı sizin için. Bende Ocak ayında taahhüt yenilememeyi düşündüm fakat tek alternatifim ADSL olduğundan Kablonet de kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

İndirimli fiyatı 80 USD yazıyor Amazon'da ve sadece bir kablo modem, router özelliği yok.
    Yazıktır günahtır, gerek yoktur bence sadece bir kablo modeme 80 USD vermeye ...
    DOCSIS 3.0 uyumlu herhangi sağlam bir modem bulun piyasada sıfır/2. el ve arkasına istediğiniz parayı bayılabileceğiniz ve güvendiğiniz bir routerı dayayın.

Tek kablo modeme bu kadar para bayılmayın ...

Gerçi Netmaster'lar da bridge moda geçmeme yani 'sadece kablo modem ol' problemi vardı hem CBW383-Z4 hemde CBW-383-ZN'de ama arada sağlam cihazlarıda çıkıyordur kuvvetle muhtemel ...

Şu anda netmaster 'ın 8hat dl yapan bir modelini kullanıyorum. Arada kopmalar oluyor, modemin eski model olamsına bağladılar. Hızım 100mbit.
    Elimde zaten iyi bir router var , bana 100mbit te sorun çıkarmayacak kaliteli bir modem lazım.
    Bu Tp-Link'in kalitesi iyidir ama bizim altyapı ile sorunsuz çalışmadığını öğrenmem lazım.

• Türksat kablonet aboneliğimi sonlandırdığım için elimdeki Motorola SB6120E DOCSIS 3.0 modem ve Zyxel VMG8924-B10A kablosuz routerımı satıyorum.İlgilenenlere duyurulur.

EDiT : Motorola Modem satılmıştır.
    EDiT 2 : Zyxel router satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 11 Nisan 2018; 10:48:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Türksat kablonet aboneliğimi sonlandırdığım için elimdeki Motorola SB6120E DOCSIS 3.0 modem ve Zyxel VMG8924-B10A kablosuz routerımı satıyorum.İlgilenenlere duyurulur.

s.a hocam;

Kablonet den hangi sebepten dolayı ayrıldınız?

Motorola modem tamir gördümü?

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.