< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ? (35. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam o şekilde hareket edeyim.
-
Müşteri hizmetleri wifi sorununda değerler bozuk kayıdı alıyor.
-
Modem olarak güncel öneriniz ne olur? Netmaster 383zn kullanıyorum ancak wifi çok kötü iphone ipad ile dibinde 1-2 mbit anca geliyor hattım 100mbit olduğu halde, netmaster çözüm üretemiyor?
Technicolor 7200
UBEE EVW32C
Netmaster Infinity 401
Bu modemlerden hangisi daha iyi ve sorunsuzdur? Wifi sorunsuz çalışsın yeter menzil genişleticim var tplink marka hız problemi olmazsa gayet güzel yayıyor sinyali.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kizilatModem olarak güncel öneriniz ne olur? Netmaster 383zn kullanıyorum ancak wifi çok kötü iphone ipad ile dibinde 1-2 mbit anca geliyor hattım 100mbit olduğu halde, netmaster çözüm üretemiyor?
Technicolor 7200
UBEE EVW32C
Netmaster Infinity 401
Bu modemlerden hangisi daha iyi ve sorunsuzdur? Wifi sorunsuz çalışsın yeter menzil genişleticim var tplink marka hız problemi olmazsa gayet güzel yayıyor sinyali.
Router alın. Modemde sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kablonetten çektiğim en olumsuz yanı bu modemin WİFİ si modemin bulunduğu odada ve yan odada alıyorum hız ama diğer odalar tam bir zulüm artık Router sipariş verdim işe yarar umarım
-
Menzil genisleticin var ama sorun kablolu 95mb gelen netin kablosuzda max 60 biraz uzaklasincada 1-2mb gelmesi, modem biraz duzgun yayabilse sinyali genisletici halledecek zaten geri kalani
quote:
Orijinalden alıntı: kizilatMenzil genisleticin var ama sorun kablolu 95mb gelen netin kablosuzda max 60 biraz uzaklasincada 1-2mb gelmesi, modem biraz duzgun yayabilse sinyali genisletici halledecek zaten geri kalani
Eviniz büyükse mesh Router öneririm. Wi-Fi genişleticiler pek etkili olmuyor.
Netmaster cbw-383z4 uydunet modemim var. Her 2 saatte bir kablosuz bağlantı kopuyor. Çok sıkıldım son1 senedir. Yüzlerce yorum okudum ama yok mu bu sorunun çözümü. Yeni router yada modem önerisi olan f/p önerisi olan var mı?
Tavsiyem Netmaster ile iletişim kurman olur. Sonuçunda modeme alıcağınız router yada access point gibi bir cihazın modem ilede uyumlu çalışması gerekmektedir.
Netmaster teknik destek hattı: 0216 366 66 96
Bir görüş hiç yoktan sorununa bir çözüm olur diye umuyorum.
Modemlerdeki çekim gücü sorunu bariz bir şekilde ortada kimseyi kandırmanın bir anlamı yok. çekim gücüne bağlı olarak hızda yavaşlık, kopma, ping kaybı v.b sorunlar baş göstermektedir. Günümüzde pandemi dolayısıyla herkes eve kapandı vede civardaki modem kullanımları arttığından modemin bulunduğu wifi kanal banlarında daralma söz konusu buda ne kadar full çeksede ginede yavaşlığın önüne geçememektedir. Herkesin çağrı merkezini arayarak yavaşlık kopma gibi arıza vermesine sebep oluyor. Teknik ekibin yapabileceği birşeyde yok bilinçli bir tüketici olmakta fayda var. Tavsiyem 5 GHZ bandını kullanmanız onunda yeni teknolojiye uyumlu cihazınız olması gerekmektedir.
-
Router alıcaksınız ama bağlantısını kablolu olarak yapın teknik bir ipucu kablosuz olarak bağlandı sağlasanda randıman alamazsın. modemden routera kablolu bağlantı yapmakta fayda var verim alırsın. diğer türlü hiç bir işine yaramaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4
Bu mesaj silindi.Olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz CCER diye tabir ettiğiniz sinyal değerleri ping kaybına sebebiye vermektedir. Çağrı merkezi çalışanları değerleri bozuk gördüğü herşeye kayıt açıyor sizin olayınız modem ile alakalı CCER ile alakalı değil. Çağrı merkezi değerleri bozuk diyerekten ekip gönderiyor ama olayınız çekim sorunu buda modemden kaynaklı olabilir kiralıksa yenisi ile değiştirmesini isteye bilir eğer satış modemi ise yeni bir kiralık modem başvurusunda bulunabilirsiniz. Anlamanın en kolay yolu teknik ekipten test modem kurmasını istemeniz 1-2 gün test edip sorunun kaynağını tespit etmeniz olacak.
-
Vodafone'un verdiği Netmaster infinity 401'de bridge mode standart kapalı geliyor. Bu modemlere routerı kabloyla bağlamanın alternatif bir yolu var mıdır? Yoksa illa kablosuz AP mi kullanmak gerekiyor?
-
Teşekkür ederim.
Sanki hep köprü modu elzemmiş gibi okudum ama şimdi onu deneyeceğim zaten. Bugün https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07ZJLBG18/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şunu sipariş verdim, ya kabloyla router ya da kablosuz AP, bir şekilde çözmek lazım.
Cayma bedeli bugün itibariyle 800 TL, diğer opsiyonların da hiçbirinde de %100 müşteri memnuniyeti garantisi yok.
-
Ona nasıl olsa vardır diye hiç dikkat etmemiştim, şimdi iptal edip Asus AC-59U siparişi verdim. Umuyorum dediğiniz şekilde sorun çözülecek, tekrar teşekkür ederim
-
Mesh destekler mi Infinity 401? Tp_link RE300 diye bir mesh cihazı gördüm.
Tek başına modem ile birlikte mesh kuruyor gibi gözüküyor tabi modem mesh destekliyorsa...
https://www.amazon.com.tr/Tp-Link-RE300-Ac1200-Menzil-Geni%C5%9Fletici/dp/B07QWZTG7F
-
Arkadaşlar kablonet de 100mbs tam hız almak için wifiden ne yapmak lazım, netmastes docis 3.0 var ama ayarlarıda yaptım bir kaç 50 mps alabiliyorum en fazla, bide tplink in 300 mps router ı var evde onla deniyorum
SB6190 almak istiyorum ama, kullanan veya başka modem önerebilecek var mı? -
Arkadaslar modem konusunda cozum bulunmustur, Technicolor tc7200 alin keyfinize bakin ne kopma ne hoz dususu cok stabil cihaz, wifi performansi yeterli extender veya router ike tam kapsama saglarsiniz
Technicolor tc7200 modem şu an en iyi kablosuz verimi veren modem kablonet içim. Ben evimde technicolor marka modem kullanıyorum. Çok şükür bu modemi buldum da sorunum kalmadı. Bulabilirseniz technicolor kullanın. Başka modellerle vakit kaybetmeyin.
TECHNİCOLOR candır gerisi heyecandır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X