Şimdi Ara

KabloNet ile Btk'nın 1 mayıs kararı ile ilgili online görüşmemin sonucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

iss'nin btk dan gelen bir kararı uygulamama lüksü yok.
  • Super Online Bazı Kullanıcılarına Kotası Dolduğu Halde Ücretsiz 100 GB Daha Kota Vermiş Galiba Altyapıyı Test Ediyorlar Turk Telekom İse Online İşlemler Menüsüne AKN SONRASI Hız Diye Yeni Bir Bölüm Açmış Son 1 Hafta Kala Çalışmalar Başladı Galiba Baktılar BTK Ertlemeyi Reddetti Yüz Vermediler Seve Seve Yapalım Dediler Servis Sağlayıcılarda
    KabloNet  ile Btk'nın 1 mayıs kararı ile ilgili online görüşmemin sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıslakzemin -- 24 Nisan 2017; 14:41:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ıslakzemin

Super Online Bazı Kullanıcılarına Kotası Dolduğu Halde Ücretsiz 100 GB Daha Kota Vermiş Galiba Altyapıyı Test Ediyorlar Turk Telekom İse Online İşlemler Menüsüne AKN SONRASI Hız Diye Yeni Bir Bölüm Açmış Son 1 Hafta Kala Çalışmalar Başladı Galiba Baktılar BTK Ertlemeyi Reddetti Yüz Vermediler Seve Seve Yapalım Dediler Servis Sağlayıcılarda

"Turk Telekom İse Online İşlemler Menüsüne AKN SONRASI Hız Diye Yeni Bir Bölüm Açmış" diye bahsettiğiniz bölümden kastınız bu bölüm mü? Çünkü bu bölümden bahsediyorsanız daha önce de vardı fakat menüde başka bir kısımda bulamadım.

• 25/50 tarifesini kullanıyorum BTK nın aldığı kararla 1 mayıs sonrası 50 gb bitince hızım 16 mbit e düşecek diye biliyorum lakin bu uyanık şerefsizler daha şimdiden mevcut tarifeyi 24 mbit diye satmaya başlamışlar bizede bi kelek yapmasınlar şimdi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

25/50 tarifesini kullanıyorum BTK nın aldığı kararla 1 mayıs sonrası 50 gb bitince hızım 16 mbit e düşecek diye biliyorum lakin bu uyanık şerefsizler daha şimdiden mevcut tarifeyi 24 mbit diye satmaya başlamışlar bizede bi kelek yapmasınlar şimdi???

Mevcut sözleşmeniz 25 mbit olduğundan kafalarına göre 24 mbit hizmete geçiş yapamazlar, yeni abonelikler için geçerli olacaktır 24 mbit paketler.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    online işlemlerden 25 megabite geçişi kaldırmışlar, artık geçemez miyiz? telefondan geçsek olur mu? taahhütüm var ve 50 mbit kullanıyorum. hız düşürmek taahhüt dahilinde olmuyor mu?
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Paket değişimi yapmazsanız onlar değiştiremez 25 sizinki rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

online işlemlerden 25 megabite geçişi kaldırmışlar, artık geçemez miyiz? telefondan geçsek olur mu? taahhütüm var ve 50 mbit kullanıyorum. hız düşürmek taahhüt dahilinde olmuyor mu?

Kampanyanızın koşullarını değiştiremezler. Ama online işlemlerde kampanyanızın tarifelerini göremiyorsanız konuyu MH ile görüşün. Onlardan da artık kampanya tarifelerinizde bulunan 25mbps tarifelerine geçemezsiniz derlerse ilgili belgeleri ekleyerek hem online işlemler hem de BTK üzerinden şikayette bulunun ve bu uygulama düzeltilmezse bilgi verilmeden ve tarafımca bir onay verilmeden bu işlem yapıldığı için taahhüt ve diğer ücret cezaları olmadan kampanyadan çıkış, yapılan hukuk dışı işlemden dolayı zarar gördüğünüzden tazminat talebinde bulunun.
    Aynı durumu TTNet'te yaşamıştım. Dahil olduğum kampanya kaldırılmış ve ardından beni bulunduğum tarife dışında bir tarife seçemez hale getirmişlerdi. Ne online işlemlerden ne de MH'den kampanyamda bulunan diğer tarifelere ne yukarı ne de aşağı yönde geçemiyordum. Sebep olarak da artık sizin kampanyanız kalktı o nedenle tarifeler sistemden kaldırıldı dediler. İşin daha da ilginci taahhüt sonuna kadar bulunduğum tarifeden devam edeceksiniz dediler. Tabi ki yukarıdakine benzer şikayet prosedürümü başlattım. 1 hafta sonra hem online işlemlerden hem de MH'den kampanyamın tüm tarifeleri tekrar açıldı. Cevap olarak da sistemsel bir hata olmuş kusura bakmayın dediler. Peki MH yetkilisinin sizin de büyük ihtimalle dinlediğiniz kampanyam kaldırıldığı için tarifeler de sistemden kaldırıldı, taahhüdünüzün sonuna kadar bu tarifeden devam edeceksiniz demesi de mi sistem hatası dedim. Tısss, kem küm ve ardından ilgili kişi hakkında şikayetiniz varsa işleme koyalım dediler. Yaw benim o garibanla ne derdim olsun onun önüne bu bilgiyi verenlerden hesap sorulsun dedim. Neyse sonuçta tekrar kampanya tarifelerime kavuşmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: lewent20

25/50 tarifesini kullanıyorum BTK nın aldığı kararla 1 mayıs sonrası 50 gb bitince hızım 16 mbit e düşecek diye biliyorum lakin bu uyanık şerefsizler daha şimdiden mevcut tarifeyi 24 mbit diye satmaya başlamışlar bizede bi kelek yapmasınlar şimdi???

Mevcut sözleşmeniz 25 mbit olduğundan kafalarına göre 24 mbit hizmete geçiş yapamazlar, yeni abonelikler için geçerli olacaktır 24 mbit paketler.

Online işlemlerden baktığımda paket sozlesmem 25 mgbit olarak gözükmekte ama işte yıllardır yediğimiz kaziklardan dolayı insan suphelenmiyor değil.Birde bu yeni sistemi ellerine yüzlerine bulastiracaklar gibime geliyor.Ornegin benim int bağlantı hızım akk dolunca 16 ya düşecek yan komsumun 8 e bi sonraki belki 4 vs.bunlari verimli bir şekilde ayırt edebilecek alt yapıyı nasıl düzenleyecekler bakalım 4-5 gün sonra ogrenecegiz!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 ten 24 e düşürülme yaşayanlar taahhütlü kullananlar mı? benim de 25 gözüküyor hala 24 düşme neye göre yapılıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün Servis Sağlayıcıların BTK Vermiş Olduğu Karar Hakkında Bilgileri Var Ve Uygulayacaklar Ancak Ne Olur Ne Olmaz Diye Son Güne Kadar Abonelere Bilgi Vermiyor Müşteri Hizmetleri Ve Canlı Destekler Ve Son 1 Haftadır Çoğu Servis Sağlayıcı Ücretsiz Dowland Upload Ve AKN Aşılmış Olsada AKK Siz Hız Sunuyor Alt Yapılarını Optimize Yapıyorlar Kablonet Canlı Destek Konustum Gördüğünüz Gibi Haberleri Var Fakat Bilgi Vermiyorlar Son Güne Kadar

• Türk Telekom online mh artık bilgi veriyor ona göre kaça düşecek derseniz söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahayusuf23

Türk Telekom online mh artık bilgi veriyor ona göre kaça düşecek derseniz söylüyor.

Yavaş Yavaş Her Şey Raya Oturacak Artık Eski Türkiye Ve Eski Bilinçsiz Tüketiciler Yok
  • ıslakzemin kullanıcısına yanıt
    Aynen ama işte 2019'a kadar herşeyi halletmeleri gerek.
  • Eğer Tekrar Bilgi Alabilirseniz Turktelkom MH Canlı Hizmetten Screen Shot Alıp Burada Paylaşın 1 Mayısda Değişmeyecek Diyenlere kap.. Olur Hem
  • AKN Düzenlemesi İçin 4 Ay Süre Verildi Kaldırılması İçin Yaklaşık 2 Yıl Verildi Tekel Servis Sağlayıları Reklamlara Milyonlar Vereceğine Alt Yapıyı Geliştirmeli Aynı Bu Şekilde 2019 Sesimizi Çıkarmamız Gerek Kullanıcılar Olarak
  • Bugün bende yazdım. Bize böyle bir bilgi verilmedi diyip geçiştiriyorlar. 1 Mayıs'tan sonra benim vadedilen hızı sağlamazlarsa o zaman görüşücezzzz.
  • türk telekomda aynı şekilde bize bir bilgi iletişmedi diyorlar.
  • yeni tarifeleri hemen gecesinin saatinde koy iş hız düşürmeye gelince bilgimiz yok he canım he bizde yedik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.