Şimdi Ara

Kablonet ile devam etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben uzun süredir uydunet kullanıcısıyım 25 mbps 50 gb akn ile başlayan serüven 25 mbps 150 gb akn ile devam etti. Bu aralık ayında sözleşme bitiyor ve kablonetin bana sunduğu paket ise şöyle,
    16 mbps hız full internet aknsiz aynen böyle diyorlar. 2 mbps upload hız veriyor.
    Bir de kapalı olan bütün kanallar artık açılacak Türksat televizyonda toplam paket normalde 81 lira ama bana 75.99tl diyorlar. Sizce kabul etmeli miyim? Bugün 3 gibi arayacaklar evdekileri geç yazdım konuyu çünkü işten anca fırsat oldu. Ben açıkçası upload dışında mutluyum hizmet servis bana yetiyor. Bir diğer paket ise 25 mbps 250 gb akn olan paket o da 75.99 tl bütün kanallar açıkmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vodafone ile de bir görüşün derim. 16Mbps hız, 76₺ için çok çok az. Vodafone da şu an Uydunet altyapısından internet ve televizyon veriyor. Yani evinizdeki modem ve TV kutusu değişmeden, kesinti olmadan geçiş yapabiliyorsunuz. O yüzden müşteri hizmetlerini arayıp sormanızı tavsiye ederim. En azından karşılaştırma olur.
    Vodafone AKN'li paketler ile devam ediyor şu an. AKN kalktığında ise aynı hızda tamamen sınırsız olacağı söyleniyor. Ancak net bir açıklama yok. Ki AKN'li bile devam etse, yani 50Mbps AKN'li paketini bile alsanız, AKN sonrası hız zaten size Uydunet'in sınırsız olarak vaat ettiği hızdan daha yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 28 Kasım 2018; 15:6:41 >
  • Koblonet altyapısından vodafone net alabilirsin
  • Vodafone'un tv hizmeti aktif değil ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen sizi oyuna getirmeye calismislar. 25mbps en dusuk AKN'li butun kanallar açık paketi seçip(25-50GB AKN varsa ona abone olun) en az 2 yıl taahhütlü abone olmanızı tavsiye ederim. Ocak ayından sonra AKN kalkıyor sinirsiz AKNsiz 25mbit olarak kullanacaksınız baglantinizi.

@TR_Asker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 28 Kasım 2018; 15:40:19 >
  • Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim konuştum fiyatlar yüksek geldi açıkçası 50 mbps hız 150 gb akn tv yok 2.5 3 mbps upload diyor arkadaş 89 lira fiyat çekti tv içeren paket ise 16 mbps hız 75 gb akn ilk yıl 84.90 2. Yıl 94.90 diyor bana kalırsa uydunetin bana sunduğu tarife daha mantıklı geldi. Aslına bakılırsa ben turknete geçmeyi düşünüyordum ama şu sıra onunla ilgili çok şikayet okuyorum bir geri adım atmama neden oldu milenyum gibi küçük oyunculara güveneyim diyorum onunla da sorun yaşarsam üstüne düşen olucak mı kaygısı beni yine kablonet devamlılığına sürüklüyor. Ttnet hayatta almam zaten başka sağlayıcı kalmadı superonline çok yüksek fiyatlarla tarife sunuyor

• Memnun isen kal, zaten ülkede doğru düzgün iss yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 mbitin uploadu 5dir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.