< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
KabloNet iPhone Hız Sorunu (2. sayfa)
-
-
Çözüm 5Ghz bandından bağlanmak.
İlginç olan; her iPhone’da olmuyor bu sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segesta35 -- 2 Eylül 2020; 8:55:55 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çözümü router.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5ghz de olmuyor. Ben mi router alıp bağladım. 2.4'den devam. Aptalca birşey ama yapacak birşey yok. Seve seve olmasa da yapmak zorunda kaldık. -
quote:
Orijinalden alıntı: alierr
Forumdan ayni sorunu, iphone 11 ile birisi daha yasadi. Modemin wifi ayarlarinda Stbc tx’i otomatik yapinca duzelmis:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143569825
(Netmaster’da Herhangi bir Wifi ayari degistirdikten sonra modemi kapatip acin)Öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.
6 senelik Kablonet abonesiyim. Evde iPhone, android ve windows cihazlar var. Bugüne dek hiçbirinde sorun olmamıştı. Taa ki bu hafta iPhone 12 ve iPad alınana kadar. iPhone 12 ve iPad'de ciddi hız ve wifi kopma sorunları yaşadık. Speettest sitesinde hız testi yapınca PC'de 98MBit, iPhone 12 ve iPad'de 0,2 Mbit ya da 2,5 Mbit gibi abuk sonuçlar alıyordum.
Biraz araştırınca bu mesaja denk geldim. 2 gündür test ediyoruz, sorun çözüldü diyebilirim. Modem veya router almadan önce bu ayarı mutlaka deneyin arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 12 Aralık 2020; 22:37:7 >
-
Merhaba, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Henüz önerilen çözümü denemedim. Siz de işe yarıyor mu?
Adam yazmis, sorunu cozulmus iste :)
Siz de deneyin o ayari.
Steve Jobs'un dediği gibi 'telefon bozuk değildir, siz telefonu kullanmayı beceremiyorsunuzdur'
-
Router arayışına girdiğim süreci sayenizde masrafsız kapatıyorum hocam. Elinize sağlık, teşekkürler.
-
Çok teşekkür ederim. Iphone SE modelinde aynı sorunu yaşıyordum. STBC Tx'i "otomatik" yapınca sorun düzeldi. Speedtest sonucum 3 Mbps'den 30'a çıktı.
-
Valla benzer sorunları ben de yaşıyorım. İpdde bir sorun sıkıntı yok ama iphone da 5ghz yada 2.4 farketmeksizin internet sürekli kopuyor. Geç bağlanıypr. Modemim de en son çıkan infinty
Vallahi 3 senedir yaşadığım problemi çözdüm. Allah razı olsun. Wifi güçlendirici vs gibi bişiler alacaktım. Şuanda 99 mb görüyorum sppedtest de ilk defa. Umarım kopma sorunları da yaşamam.
yönlendirdiğiniz mesaj sorunu çözdü çok teşekkürler
-
Sorun yaşıyorduk, bunu yapınca düzeldi. Çok teşekkür ediyorum bu bilgiyi veren arkadaşa 🙏🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X