Şimdi Ara

KabloNet Kota Şişirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online işlemlere girdiğimde değişik bi durumla karşılaştım aslında bir önemi yok nasolsa AKK'yi geçmiştim ama genede yazmak istedim.
    Ben çoğu indirmemi gece 2-8 arasında yapıyorum ve toplam kullanımım ayın 30'una kadar 260GB'di ayın 31'inde 280GB dowload 22GB upload yaptım olarak gözüküyor ve toplam kullanım 542GB yazıyor fakat AKK sonrası hızımla 1 günde bu kadar indirme yapmam dahi mümkün değil gece 2-8 arasını çıkarırsak 18 saat kalıyor AKK sonrası hızım 24Mbir saniyede 4MB indirdiğini var sayarsak 18saat hiç durmadan birşeyler indirsem dahi böyle bişey söz konusu dahi değil gece 1-2 saatte indiriceğim şeyi neden gündüz 3-4 saatte indiriyim herneyse hadi yaptım diyelim bu hızla 18 saatte anca 253GB indirilebilir yani gözle görülür bir şişirme var tabi bunun bi önemi yok nasılolsa şuan AKK yenilendi ayın 31'ine isterlerse 1TB yazsınlar hiç önemi yok ama böyle bi olay söz konusu.
    NOT:CGN havuzunda değilim.
    KabloNet Kota Şişirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 1 Haziran 2017; 5:35:55 >

• aynı durum bende de mevcut. bende de ikiye katlanmış, bir günde 360 gb gözüküyor :)
  • Son gün saçmalamışlar. Düzelir. Sen faturanı öde önce. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 1 Haziran 2017; 9:37:57 >
  • Gereksizse konu niye açtın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Gereksizse konu niye açtın

Bilgi amaçlı bu şekilde bi durum olduğu için ki görünene göre tek bendede olmamış.
  • eksik bile hesapliyo. bi gün sabah actim tam olarak 60 gb dosya indirdim. onlarin hesapladigi 49 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akk yi aşsamda hızım düşmüyor,benim indirdiklerim de size yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğim gibi düzeltilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Dediğim gibi düzeltilmiş.

270'e düşürülmüş geri :)
  • KabloTV'nin kota hesaplama sistemi dandik. Ufak bir aksilik olduğunda kafası karışıyor ve son gün harcadıklarınızla o ay harcadıklarınızı toplayıp hepsini son gün harcamışsınız gibi hesaplıyor ve bu hatalı hesaplama ay sonuna kadar katlanarak gidiyor. Bu durum AKK'lı tarifelerde hızın erken yavaşlaması anlamına gelir ama kotalı tarifelerde astronomik faturalar anlamına gelir ki çok kişinin canını yakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.