Şimdi Ara

kablonet mi quiknet mi tercih edeyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limitli adsl kullanıcısıyım;kablonet veya quiknet e geçmek istiyorum.Bulunduğum yerde quiknet var ama 2 yıl taahüt altına girmek fikri hoşuma gitmiyor.Ancak kurulum modem ve 3 ay ücretsiz olması cazip de geliyor.Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?

• quicknet
  • Walla ben Tellcom'dan hos seyler bekliyordum da baktim soyle fiyatlara TT'den hic bir farki yok.Ama TT'ye inat bence Telcomm'u tercih edin ki ben oyle yapardim..
  • online oyun oynamak ve sürekli dl için kablo internet
  • kablonet
  • Kesinlikle QuikNet alın. Sizin yerinizde ben olsam yani oturduğum yerde Tellcom QuikNet hizmeti veriyor olsa 10mbit/5mbit down/up olan tarifeye hiç vakit kaybetmeden geçerdim.

• Eger adsl baglantini kapattirdigina dair belgeyi quiknetteki yetkililere iletirsen 3 ay ucretsiz kullanim tarzi bir kampanyalari var, aklinda olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKNET mi TTNET mi
    geçen yıl açıldı
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ama quicknetin o kampanyalı fiyatları sadece 1 yıl için geçerli diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ama quicknetin o kampanyalı fiyatları sadece 1 yıl için geçerli diye biliyorum

Evet ama ttnet'in 2 yıl sözleşme karşılığı yaptığı %12 indirimden daha karlı en azından. Ben %12 indirimli 1 mbit kullanıyorum. Ayrıca upload hızları çok çok iyi. Yeni Quiknet'e geçenler de hem bedava kullanım süresi, hem de bedava modem ve 1 yıllık yüksek orandaki indirimden yararlanacaklar.

Burada faaliyete geçseler de ben de hemen geçsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 30 Haziran 2008; 10:05:40 >
  • Eğer imkanınız varsa ( -ki varmış ) hiç düşünmeden Quiknet'e abone olun.

• Sorman hata. Quicknet. Kampanya fiyatı da 2 sene geçerli diye hatırlıyorum. 2 senelik taahüt veriyorsun ve kampanyalı fiyattan alıyorsun. 2 sene sonunda 1 daha taahhüt verirsen aynı fiyat devam ediyordur... 5 Mbslik en uygun fiyatlısı, up-down oranı da iyi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Eğer imkanınız varsa ( -ki varmış ) hiç düşünmeden Quiknet'e abone olun.

evet böyle bir imkanınız varsa hiç düşünmeden Quiknet alın derim ben 100mbps lik tarife hiç de fena durmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Eğer imkanınız varsa ( -ki varmış ) hiç düşünmeden Quiknet'e abone olun.

evet böyle bir imkanınız varsa hiç düşünmeden Quiknet alın derim ben 100mbps lik tarife hiç de fena durmuyor

• Bence de Quiknet alınmalı. 5/5 olan tarife en ideali ve en çok satanı zaten. Oturduğunuz site belki bir anlaşma yapmış olabilir, araştırın. Şirket, bazı sitelerle enteresan anlaşmalar yapabiliyor. 6 ay bedava 1Mbit kullanmak ve daha sonra istediğin tarifeye geçmek falan gibi. Ayrıca Tellcom ilk abonelik esnasında da değişik kampanyalar uyguluyor. Hizmet bölgeye gelmeden ne kadar önce ön başvuru yaptıysanız, o süre bedava kullanım sürenize ekleniyor. Mesela 3 ay önceden ön başvuru yaptınız, 3 ay bedava kullanım hakkı kazanıyorsunuz. ADSL iptal dilekçenizin bir fotokopisini götürdüğünüzde, 1 ay daha bedava kullanım şansınız oluyor.
  • Quicknet
  • Ucuz bişi istiyorsan kablo internet 256 kbps alabilirsin 19 ytl. Ama hızlı istiyorsan quiknet 1 mbps ve ya üstüne bakabilirsin dikkat etmen gereken olay kampanya da belirtilen fiyat ilk ay için geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MdbK

Kesinlikle QuikNet alın. Sizin yerinizde ben olsam yani oturduğum yerde Tellcom QuikNet hizmeti veriyor olsa 10mbit/5mbit down/up olan tarifeye hiç vakit kaybetmeden geçerdim.

• Yorumlarıyla yardımcı olanlara teşekkürler. quiknet seçtim
  • Quiknet'e geç kardeş.Şuan 1 mbit quiknet abonesiyim gayet memnunum.Tek kusuru statik(sabit) IP olması.Modem açıp kapasanda IP değişmiyor anlayacağın.Rapid kullanırken sorun oluyor bu IP meselesi başka sorunu yok bana göre.
  • karadavut onun çözümü var kardeşim pm ye gel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.