Bildirim
kablonet mi quiknet mi tercih edeyim?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quicknet -
Walla ben Tellcom'dan hos seyler bekliyordum da baktim soyle fiyatlara TT'den hic bir farki yok.Ama TT'ye inat bence Telcomm'u tercih edin ki ben oyle yapardim.. -
online oyun oynamak ve sürekli dl için kablo internet -
kablonet -
Kesinlikle QuikNet alın. Sizin yerinizde ben olsam yani oturduğum yerde Tellcom QuikNet hizmeti veriyor olsa 10mbit/5mbit down/up olan tarifeye hiç vakit kaybetmeden geçerdim.
-
Eger adsl baglantini kapattirdigina dair belgeyi quiknetteki yetkililere iletirsen 3 ay ucretsiz kullanim tarzi bir kampanyalari var, aklinda olsun. -
Ama quicknetin o kampanyalı fiyatları sadece 1 yıl için geçerli diye biliyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Ama quicknetin o kampanyalı fiyatları sadece 1 yıl için geçerli diye biliyorum
Evet ama ttnet'in 2 yıl sözleşme karşılığı yaptığı %12 indirimden daha karlı en azından. Ben %12 indirimli 1 mbit kullanıyorum. Ayrıca upload hızları çok çok iyi. Yeni Quiknet'e geçenler de hem bedava kullanım süresi, hem de bedava modem ve 1 yıllık yüksek orandaki indirimden yararlanacaklar.
Burada faaliyete geçseler de ben de hemen geçsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 30 Haziran 2008; 10:05:40 > -
Eğer imkanınız varsa ( -ki varmış ) hiç düşünmeden Quiknet'e abone olun.
-
Sorman hata. Quicknet. Kampanya fiyatı da 2 sene geçerli diye hatırlıyorum. 2 senelik taahüt veriyorsun ve kampanyalı fiyattan alıyorsun. 2 sene sonunda 1 daha taahhüt verirsen aynı fiyat devam ediyordur... 5 Mbslik en uygun fiyatlısı, up-down oranı da iyi.... -
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
evet böyle bir imkanınız varsa hiç düşünmeden Quiknet alın derim ben 100mbps lik tarife hiç de fena durmuyor -
quote:
Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
evet böyle bir imkanınız varsa hiç düşünmeden Quiknet alın derim ben 100mbps lik tarife hiç de fena durmuyor
-
Bence de Quiknet alınmalı. 5/5 olan tarife en ideali ve en çok satanı zaten. Oturduğunuz site belki bir anlaşma yapmış olabilir, araştırın. Şirket, bazı sitelerle enteresan anlaşmalar yapabiliyor. 6 ay bedava 1Mbit kullanmak ve daha sonra istediğin tarifeye geçmek falan gibi. Ayrıca Tellcom ilk abonelik esnasında da değişik kampanyalar uyguluyor. Hizmet bölgeye gelmeden ne kadar önce ön başvuru yaptıysanız, o süre bedava kullanım sürenize ekleniyor. Mesela 3 ay önceden ön başvuru yaptınız, 3 ay bedava kullanım hakkı kazanıyorsunuz. ADSL iptal dilekçenizin bir fotokopisini götürdüğünüzde, 1 ay daha bedava kullanım şansınız oluyor. -
Quicknet -
Ucuz bişi istiyorsan kablo internet 256 kbps alabilirsin 19 ytl. Ama hızlı istiyorsan quiknet 1 mbps ve ya üstüne bakabilirsin dikkat etmen gereken olay kampanya da belirtilen fiyat ilk ay için geçerli. -
quote:
Orjinalden alıntı: MdbK
Kesinlikle QuikNet alın. Sizin yerinizde ben olsam yani oturduğum yerde Tellcom QuikNet hizmeti veriyor olsa 10mbit/5mbit down/up olan tarifeye hiç vakit kaybetmeden geçerdim.
-
Yorumlarıyla yardımcı olanlara teşekkürler. quiknet seçtim -
Quiknet'e geç kardeş.Şuan 1 mbit quiknet abonesiyim gayet memnunum.Tek kusuru statik(sabit) IP olması.Modem açıp kapasanda IP değişmiyor anlayacağın.Rapid kullanırken sorun oluyor bu IP meselesi başka sorunu yok bana göre. -
karadavut onun çözümü var kardeşim pm ye gel
Benzer içerikler
- netspeed davet kodu
- gigaspeed nasıl
- kyk yurduna internet bağlatılır mı
- telefon wifi sınırlı bağlantı sorunu
- reklam engelleyen dns 2024
- turkcell abone sayısı
- vodafone superbox fiyat
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
- en iyi internet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X