Şimdi Ara

KabloNet Modem/Router Önerisi(Docsis 3.0) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
23
Favori
137.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, Türksat kablonet almaya karar verdim. Söyler misiniz ne yapmam gerekiyor :)
  • furkansulek kullanıcısına yanıt
    Hocam o konuda en iyi çözüm kablolu bağlamak ama router alırsanız elbette bir tık daha iyi oluyor
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu süreçte işler nasıl yürüyor bilmiyorum başvurursanız size hızlıca dönerler , en son modem seçmeye izin vermiyorlardı o yüzden çok bir öneri veremem o konu biraz şans diyelim
  • sicknessss kullanıcısına yanıt
    Hocam belirttiğiniz şekilde sorunları çözdünüz mü
  • Beyler kablonete geçmek istiyorum fakat modem kiralamiyoruz dediler stok yokmuş. Bu nedenle internette bakındım fakat çok bir bilgi bulamadım. Sadece wifi kalitesinin kötü olmasindan haberdarim bu nedenle router ya ap alacağım. Ancak hangi 3.0 destekli modemi nereden alacağım konusunda henüz bir çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek var mıdır. Teşekkürler.
  • Mosquerto M kullanıcısına yanıt
    Sıfır almanız zor çünkü ülkede satan düzgün bir yer yok ve fiyatlarda uçuk mecburen ikinci ele yöneliceksiniz o noktada mac adresinin temiz olması gerekiyor sorgulaması zor değil fakat sizi biraz ugraştırabilir
  • Hocam 90 tl'ye bir tane 2. el z4 aldım yanına da bir xiaomi router alacağım. Sence bir sıkıntı olur mu ya da iyi bir önerin var mıdır. Bir de mac sorgulamasını nasıl yaparım ?
  • Mosquerto M kullanıcısına yanıt
    Hocam daha önce 2.el kablonet modem almadım fakat kablonet müşteri hizmetlerini arayıp konu hakkında bilgi alabilirsiniz. Çogu kişi ekstra bir routerla kullanıyor o yüzden sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 28 Mayıs 2020; 0:29:0 >
  • @vs18 bende eskiden kalma router var acaba iş görür mü ?
    www.dark.com.tr
    Dark RangeMAX WRT302 802.11n WiFi 300Mbit 2x5dBi Antenli Kablosuz Router / Access Point / Repeater - Router - Network
    https://www.dark.com.tr/network/router-yonlendirici/dark-rangemax-wrt302-802-11n-wifi-300mbit-2x5dbi-antenli-kablosuz-router-access-point-repeater.html

Bu model oyunda filan problem yaşamamak için istiyorum

• goztepeli__ G kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pahalı bir modem almadıkça oyunlarda çok verimli olmuyor herkes mecburen kablolu kullanıyor fakat normal kullanımda işinizi görür
  • VS18 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne önerirsiniz birde dediğiniz gibi çok pahalı bir modem gördüm sanırım oyuncular için tasarlanmış.
    bu acaba kablonetin modemi yerine geçer mi ? pahalı ama bilemedim

Şimdi kablonetin modemini mecbur kullanıcaksınız zaten ekstra eve yaymak için alacağınız modem böyle bir şey olabilir fakat bu pahalı modeller bile 1 2 duvardan sonra çok büyük kayıp yaşıyor yani evinizdeki sistemi kurarken ihtiyacına göre powerline gibi çözümlere de bakabilirsiniz
    Tam olarak ihtiyacınızını ve mevcut durumu söylerseniz yardımcı olabilirim
    Oyunlarda sıkıntı yaşamamak için hocam kablosuz tercihen.netmasterda çekim konusunda sıkıntı yaşamadım sanki genelde modem çevresinde kullandım ve en fazla bir duvar oldu .genelde biri daha bağlanınca büyük sıkıntı oluyor.birde lag ping vs olabildiğince iyi olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli__ -- 30 Mayıs 2020; 4:6:5 >
    Baştan en iyi kablosuz çözümün bile kablolu kadar olmayacağını söylemeliyim fakat kablosuz kullanacaksanız elinizdeki dark marka modemi router yapıp kullanmayı deneyin eğer sorun çıkarmazsa masraf etmemiş olursunuz eğer sorun çıkarsa 5ghz destekleyen bir router alabilirsiniz ya da elektrik hattı üzerinde bilgisayar olan odaya internet aktaran powerline cihazlarından alabilirsiniz ki fiyatları modemlere göre daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 30 Mayıs 2020; 4:11:25 >
    Teşekkür ederim hocam ben peki modem değiştiremiyormuyum yada doc 3.0 destekleyen cihazlara baksam olmaz mı güzel bir modem yokmudur peki ?
    Türkiyede resmî olarak doc 3.0 satan marka yok mecburen yurtdışından sipariş etmeniz gerekiyor fakat gümrük vergisiz bile fiyatları oldukça yüksek zamanında almak için çok araştırdım fakat uyumsuz olma ihtimalini de düşününce vazgeçtim eğer oturduğunuz yerdeki kablonet şubelerinde ya da servislerinde varsa ubee modem isteyebilirsiniz yakın arkadaşımda kullanma deneyimlerim üzerine alternatifler arasında en iyisi o gibi duruyor.
  • Netgear CM500-1AZNAS (16x4) DOCSIS 3.0 Kablolu Modem 908,59 TL yerine 873,69 TL
    urun.n11.com
    Netgear Cm500-1aznas (16x4) Docsıs 3.0 Kablolu Modem - n11.com
    https://urun.n11.com/3g-modem/netgear-cm500-1aznas-16x4-docsis-30-kablolu-modem-P234711975

GittiGidiyor
    MOTOROLA SB6120E DOCSİS 3.0 KABLO +TP-Link TL-WR840N 300 mbps Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/motorola-sb6120e-docsis-3-0-kablo-tp-link-tl-wr840n-300-mbps_pdp_507070433

NETGEAR N600 (8x4) WiFi DOCSIS 3.0 Cable Modem Router (C3700) 1.688,78 TL yerine 1.615,35 TL
    urun.n11.com
    Netgear N600 (8x4) Wifi Docsıs 3.0 Cable Modem Router (c3700) - n11.com
    https://urun.n11.com/access-point-router/netgear-n600-8x4-wifi-docsis-30-cable-modem-router-c3700-P398553850

Arris Surfboard SB6190 Docsis 3.0 Kablolu Modem 1.482,86 TL yerine 1.407,86 TL
    urun.n11.com
    Arris Surfboard Sb6190 Docsis 3.0 Kablolu Modem - n11.com
    https://urun.n11.com/3g-modem/arris-surfboard-sb6190-docsis-30-kablolu-modem-P233071853

Bunları buldum ama iş yapar mı ki bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli__ -- 30 Mayıs 2020; 5:12:48 >

Hocam bu fiyatlara modem almak bana çok makul gelmiyor elbette alıp kullanabilirsiniz , almadan önce de kabloneti arayıp uyumluluklarından emin olun
    Bence ucuz bir netmaster/motorola modem alin, bridge modda calissin. Arkasina da iyi bir router takin.

Linkteki modemler kablonet yuzunden sikinti cikartabilir size. Zaten o modemlere destek vermeyecekler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.