Şimdi Ara

[Kablonet] Router SabitIP alamıyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yurtdışında yaşıyorum, Kablonet kullanıyorum evde ve kablo modemden gelen kablolar 2 tane Routerde köprü görevi görüyor ve evdeki 3 pc ye dağılıyor yani şöyle özetlemek gerekirse 1 tane kablo modemim var 1 tane ethernet kablosu çıkıyor ilk önce bir routere daha sonra diğer routere bağlanıyor ve ordan 3 tane ethernet kablosu çıkıyor evdeki pc lere dağılıyor buraya kadar normal diye düşünüyorum.
    İnternet sağlayıcısı şirket IP yi sabit atıyor yani eğer router kullanmazsak (ozaman sadece 1 pc kullanabilirim) IP sabit oluyor. Fakat router lar pc lere IP dağıtırken ipleri maskeliyor sanırım sürekli IP'm değişiyor. Ben şuan ip mi sabitlemem gerek çünkü pc mi server olarak kullanmak istiyorum. Ve gelelim sadede
    TCP/IP den el ile ip atadığım zaman 2 saat sonra pc min internet bağlantısı kopuyor. Fakat sadece benim pc min internet bağlantısı kopuyor. Bu olunca bende otomatik ip adresi ata diyorum yine aynı ip adresini atıyor ama internete bağlanıyor. Diğer pc lere de ip atıorum bukez onların başına da aynı şey geliyor. Nasıl yapabilirim ben bunu ? bi yardım lütfen....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxdeathly -- 6 Şubat 2009; 0:34:44 >

• Ana konu mevcut

Uydunet ile ilgili herşey...
    http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/tm.htm
  • UyduNet ne ki? Ben uydunet kullanmıorum KabloNet kullanıorum UyduNet bi bağlantı tipi değil bi firma ismi. Kablonet bi bağlantı tipi ADSL gibi.
  • Bir diğer adı uydunet olduhttp://www.uydunet.net/ inceleyebilirsiniz ana konuya yazarsanız çok hızlı cevap alabilirsiniz ...
  • Router'inizda sorun olmasi kuvvetle muhtemel. Resetleyip ayarlarini yeniden yapmayi deneyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxdeathly

UyduNet ne ki? Ben uydunet kullanmıorum KabloNet kullanıorum UyduNet bi bağlantı tipi değil bi firma ismi. Kablonet bi bağlantı tipi ADSL gibi.

size biraz Türkiyedeki değişim sürecinden bahsediyim; Kablonet -> Kablo internet -> Uydunet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 6 Şubat 2009; 18:14:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.