Arkadaşlar bugün gelen SMS ile uyandım ve ciddi anlamda şaşırdım. Diğer operatörlerden ucuza sunulan bir hizmet 19.99 TL ye çıkartılmış durumda eski fiyatı 4.99 TL bu yapılan zam 01.12.2020 tarihinden itibaren geçerli olacakmış. https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler-Statik-IP,36 |
Kablonet Sabit IP'ye %150 Zam yaptı
-
-
Keşke %150 olsa %300 zam var ben 3,99 TL ye kullanıyordum bende zam %400
-
Mesajı görür görmez iptal ettirdim. 20tl nedir yahu?
-
Sabit IP'yi sadece CGN bloğundan ve Turk Telekom yurtdışı çıkışı bloğundan uzak durmak için kullanıyordum. Online oyun oynuyorum ve bu bloklarda ping berbat, oyun oynamak imkansız. Bu zamandan sonra sabit IP'yi iptal etsem başka bir çözümüm olacak mı? Sabit IP olmasa ama istediğim IP bloğunda kalsam işim çözülecek aslında ama bu sabit IP'siz mümkün mü?
-
Fahiş zam, tadı kaçtı. An itibariyle iptal ettirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 27 Kasım 2020; 16:13:0 > -
Zammın sebebi ne? Dolar kuru :) TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE.
-
TT'ye özenmişler.
-
Güzel SOL altyapısını yakında kapatcaklar, onun ıçın zam geldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenGüzel SOL altyapısını yakında kapatcaklar, onun ıçın zam geldi.
Bu konunun detaylarını verebilir misiniz? Kaynak nedir, ne zaman yapılacak. Böyle bir durum varsa yeni taahüt vermeyip başka sağlayıcıları araştırayım.
-
Kaynak forumdaki gizli kablonet çalışanları.
-
Kaynak mi web sitesine bakabilirsiniz
Bir de 4.99 dan 19.99 a çıkınca %150 zam mı oluyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 29 Kasım 2020; 10:19:23 > -
1 yıllık 256 adet ip maliyeti 50 Euro bile değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam oranı %300. Moderasyon lütfen başlığı değiştirsin.
Şu devirde herhangi bir şeyin fiyatını 4 katına çıkarmak tek kelime ile ahlaksızlıktır. Derhal iptal ettirdim.
Ay sonu taahhüdüm de bitiyor. Onu da devam ettirmeyeceğim. Şu an kullandığım tarifeye 390 TL istiyorlar utanmadan. Akıllı sınırsız desen tam bir dolandırıcılık. Lanet olsun.
-
KABLONET artık saçma sapan davranmaya başladı. Eskiden ucuza güzel kopmayan hizmet veriyor derdik. Şimdilerde her gün kopmalar, yüksek zamlar, cihaz kiraları falan artık cazibesi kalmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenGüzel SOL altyapısını yakında kapatcaklar, onun ıçın zam geldi.
kapatacaklar derken hocam artık hizmet alınamayacak mı?
-
Sadece TTNet çıkışı olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: PatrenKaynak forumdaki gizli kablonet çalışanları.
Müşteri hizmetlerine "Superonline altyapısından çıkılacak mı?" diye sordum, bana "böyle bir bilgimiz yok" şeklinde cevap verdiler. Forumda bunun bahsedildiği mesaj linkini paylaşmanız mümkün mü? 16 Aralık'ta taahütüm bitiyor. Bu bilgi çok kritik benim için. Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 1 Aralık 2020; 10:14:23 > -
Yaptıkları anda iptali basarım, ben Türk Telekom temelli altyapılardan kaçtıkça Türk Telekom bana geliyor .
5 tllik statik ipnin 20 tl ettiğini düşünmüyorum, 10-12 tl maks. eder. Kablonetin tarifeleri zaten çok mantıksız, superonline çıkışını da iptal ederlerse kullanılmaz bir hal alır kablonet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X