Şimdi Ara

Kablonet Tecrübeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.kablonet.net
    Hayatı Yakalayan Kampanya | Kablonet 2019
    https://www.kablonet.net/kampanya/hayati-yakatan-2019

Şu tarifesi düşünüyorum. İstanbul/Ataşehirde oturuyorum sizce kopma olurmu? Tam hız alırmıyım? Ping filan nasıl?
    Arkadaşlar benim önemli olan sizin görüşleriniz:)
    Birde size zahmet bu paketi kullananlar detay verebilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam hız alırsınız. 50Mbps diyorsa minimum 48 gelir. Sorun da yaşamazsınız pek. Ben 8 yıl boyunca kullandım. Ancak 9 ay önce taşındım. Taşındığım yerde altyapı yoktu, yeni yapıldı her şey. Ve sadece 195 ile başlayan IP bloğunu verdiler. Pingler aşırı yüksekti. Hala da yüksek. Başka bir IP bloğu veremiyorlarmış bana. 4 ay boyunca uğraştım her hafta Türksat Genel Müdürlüğü'ne gittim sürekli mail attım ve 4 ayda sadece 68 ile başlayan IP bloğunu getirtebildim. Ve o süreçte "size sunduğumuz hizmet bu beğenmiyorsanız ödersiniz cayma bedelini gidersiniz"i duydum müşteri hizmetlerinden. Ve bir çoğunun ilgili gibi görünse de bilgisiz, birbirinden habersiz olduğunu gördüm. Ve Türk Telekom fiber altyapı yapıyor binama. Bir daha Türksat kullanacağımı düşünmüyorum.

Sonuç olarak, kullandığınız zaman başınız ağrımaz ve verilen hızı tam olarak alabilirsiniz. Ancak ping işi şans işi. CS'de uzunca bir süre 90ms altını göremedim. PUBG'de 100ms altını göremedim. Binanızda Türk Telekom VDSL veya fiber yok ise tercih ediniz çekinmeden.

• Ben de bu hafta 100mbit baglattim eve modem sorunu disinda bir sorun yasamadim. (Motorola Sb6120E modem ve bir router alarak cozdum sorunu) Steamden saniyede 12mb/sn ye yakin indiriyor genelde. Ping konusunda da cs de 60-80 arasi gordum suana kadar. Superonlinedayken 50-80 arasi oluyordu pingim. Lokasyon Atasehir benim de

• Arkadaşlar saolun şuanlık Türknetle İlgili Sorunum Var Ve Şu An İlgileniyorlar Bakalım Bir Çözüm Olmazsa onları Tercih Edeceğim Tekrardan Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonspirit

Ben de bu hafta 100mbit baglattim eve modem sorunu disinda bir sorun yasamadim. (Motorola Sb6120E modem ve bir router alarak cozdum sorunu) Steamden saniyede 12mb/sn ye yakin indiriyor genelde. Ping konusunda da cs de 60-80 arasi gordum suana kadar. Superonlinedayken 50-80 arasi oluyordu pingim. Lokasyon Atasehir benim de
    Binadan daireye kablo çekilirken duvarları delip,tadilat yapıyorlar mı? Kablolar düzenli mi hocam?
  • -the- kullanıcısına yanıt
    hocam bizim evde zaten kablotv vardi ondan dolayi delme falan isi olmadi bilmiyorum.

• Kaç gündür bu işle uğraşıyorum. Binada Türksat kutusunu ben göremedim. Bina 20 yıllık bina ve hizmet var görünüyor. Müşteri hizmetlerini ve abone merkezlerini aradım. Özel ekip göndermenize gerek yok, bulunduğum bölgeden sürekli ekip araçları geçiyor. 10 dakika ayırıp binada kutu lokasyonuna göre bina içi tadilat gerektirip gerektirmediğini bana söylerlerse ona göre geçeceğim dedim. Zaten kutu çatıda ise ve duvar delinecekse yönetim buna izin vermeyecek diyorum. Özel ekip gönderemeyiz diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    FİBER İSS ÖNERİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dragonspirit kullanıcısına yanıt
    Eğer dairede hat yoksa kırıyorlar ama tv yayınını falan duvardaki anten girişinden alıyorsan ve kutu bu altyapıya bağlıysa modemi oraya takıp kullanabiliyorsun diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.