Şimdi Ara

Superonline vdsl, telekomdan iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adresimde ne yazık ki fiber yok. 75 mb destekliyor. Sizce Milenicom, turknet, telekom ve superonline arasında hangisi en iyidir? Kablonette halihazırda 100 mb alabiliyorum. Geçmeye değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 1 Haziran 2023; 9:48:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ttnet bence ama fiyatları öğrenmen lazım arayıp ona göre seçim yapabilirsin
    Bu arada kesinlikle Superonline bulaşmayın vdsl deki kaliteyi konforu yani özgürlüğü ararsınız sözde adı fiber ama içi beni dışı seni yakar sansür kısıtlama bant daraltması engelleme ping vs var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 1 Haziran 2023; 10:19:41 >
  • superonline daki fiber demişsiniz ama benim altyapım superonline da vdsl veriyor. Sizin vdsl i ararsınız dediğiniz farklı bir sağlayıcığının mı?

• Hocam süperonline,kablonet,millenicom,turknet,Netspeed,comnet filen önermem. Kendim türktelekom millenicom netspeed turknet kullandım şuan aktif senelerdir. Millenicom ve türktelekom var. Hiç önermem. En iyi sozleşmesiz,looking glass sayfası olan,düşük ping,eski firma. Olan www.fixnet.com.tr/evinterneti önermekteyim. Kendileri ile görüşün derim vdsl paketleri mevcut.

Discord topluluğu mevcut katılıp soru sorabilirisn yeni açıldı. Ve e devlet sistemli güvenli yasal hızlı geçiş imkanı 1dk sürmekte onay vermek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Süperonline VDSL mi Kablonet mi
    8 yıl önce açıldı
    Vdsl ve Vdsl2 Nedir ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.