Şimdi Ara

Kablonet telefonu kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 24 Ay kablonet taahhüdü verdim ve tarifenin içinde ücretsiz dakikaları da var. Bunun içinde modem arkasında boş telefon yuvaları mevcut, yani telefon gerekiyor. Sorum şudur;

Ben kasa arkasına bağlanan modem kablosunu resimdeki çoklayıcı ile çoğaltıp, yanına da telefon kablosu alıp takarsam, telefon almadan bilgisayar üzerinden bir programla telefonu kullanabilir miyim?

Kablonet telefonu kullanımı hakkında

• Telefon kablosunu bilgisayara nasıl takmayı düşünüyorsunuz? Dial-up bağlantı zamanından kalma voice modemler ile bu işlem yapılıyordu. Ucuzundan bir telefon bulmak çok daha mantıklı.
  • kabloses aboneliğini voip programları ile kullanabiliyor muyuz? gerekli bilgiyi türksat kablo bize sunuyor mu? sunucu, şifre vb. bilgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

kabloses aboneliğini voip programları ile kullanabiliyor muyuz? gerekli bilgiyi türksat kablo bize sunuyor mu? sunucu, şifre vb. bilgiler.

Hocam ilk başta bende onu merak etmiştim, ama olduğunu sanmıyorum. Ancak sadece kablonet modeminin arkasından bağlantı olduğunu düşünüyorum. Ofisten eve bir tane sabit telefon getireceğim mecburen..
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vpn Kullanımı Hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.