Şimdi Ara

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
7
Favori
34.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Uydunet Nitro, adil kullanım kotasını etkilememekte. İstediğinizi indirebilirsiniz.

Uydunet online işlemler sayfasından, Hizmet işlemleri sekmesindeki, Uydunet paketleri menüsünden, Nitro aktiften ne kadar indirme yaptığınızı da takip edebilirsiniz.

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet

• quote:

Orijinalden alıntı: FaraziVKayra

Adil kullanım kotası zımbırtısı yok di mi nitroda? 1 gün boyunca istediğimiz her şeyi indirebiliriz?

elbette amaç o zaten. sınırsız sömür
  • Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    nitro servisinden yaklaşık 10 dakika önce yararlanmaya çalıştım, fakat hala hızım yükselmedi acaba beceremedim mi diye tekrardan servisi eklemeyi denedim bu seferde zaten aktif uyarısı verdi. anlamadım bu işi
    edit: şuan hızım 12,03Mbps oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imrattata -- 22 Nisan 2015; 22:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claudefive

merhaba,
    nitro servisinden yaklaşık 10 dakika önce yararlanmaya çalıştım, fakat hala hızım yükselmedi acaba beceremedim mi diye tekrardan servisi eklemeyi denedim bu seferde zaten aktif uyarısı verdi. anlamadım bu işi
    edit: şuan hızım 12,03Mbps oldu.

kablo ile bağlanmayı dene.

modeme reset at çek fişi bağla bir daha.

2sinden biridir. olmadı 4440126
  • KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet

doğum günüm diye geçen gün bir günlüğüne 100mb verdiler. bu şeklide hız alabilldim. ama cepten 15 mb alabildim. telefonum lg g2

• Bende bugun pcye format attım bunu nasıl satın alıyoruz ?? ve hiç bir şekilde değişmiyor değilmi mevcut tarifemiz??
  • Az önce internetten yapmaya çalıştım .. Hizmet işlemlerine gelince

Paket Türü : NİTRO DOWNLOAD (BAŞVURU)
    Hizmet No / Hizmet ID :

Şeklinde gözüküyor şimdi başvurmuşmuyum ve ne zaman aktif olur ... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkovic -- 25 Nisan 2015; 1:50:06 >
  • furkovic kullanıcısına yanıt
    Aynı sayfa içerisinde, aktif olduğunda talebin karşılandığı bilgisi yazmakta.. Aktifleşme süresi net değil. Bazen 5 dakika içerisinde aktif oluyor, bazen 30 dakikada.
  • Arkadaşlar "Netmaster CBW-383Z4" modemi Docsis 3.0 dimi ?
  • evet Docsis 3.0
  • Uyku Yok Plus alırsam upload adil kullanımı geçsem de 10 mbit mi? Ayrıca downloadda hızlanma oluyor mu? Uyku Yok Plus için verilen tablo Uyku Yok'a göre daha değişik.
  • batuhan1991 B kullanıcısına yanıt
    upload da kota yok uydunette
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxer_18

upload da kota yok uydunette
    Uyku Yok Plus için download durumu nasıl peki? Yani adil kullanım kotasını geçersem 3 mbit download 10 mbit upload mu olacak? Plus ile Plus olmayanın farkı 10 mbit upload mı yani?
  • batuhan1991 B kullanıcısına yanıt
    uydunet kullanıcısı değilim ama hızın 3 mbps e düşse bile nitro kullandığında 100 mbps e çıkar diye biliyorum yanlış yönlendirmeyim seni ama upload da kota yok süperonline gibi ondan gayet eminim
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    http://www.turksatkablo.com.tr/int-servisler-uykuyokplus.aspx

benim dediğim uyku yok için; ama plus versiyonu. normalle arasında upload farkı var. tabloya bakınca download farkı da varmış gibi duruyor.
  • arkadaşlar bende nitro hizmeti almak istiyorum online işlemlere girdim fakat servisi satın almak istediğimde hata alıyorum bugün defalarca denedim olmadı neden acaba?https://store.donanimhaber.com/60/69/e2/6069e29af76dce88b60f21da2e562152.pnghttps://store.donanimhaber.com/60/69/e2/6069e29af76dce88b60f21da2e562152.pnghttps://store.donanimhaber.com/60/69/e2/6069e29af76dce88b60f21da2e562152.png

• orhant28 kullanıcısına yanıt
    Online Hizmet Merkezi bu aralar problemli. Telefonla arayıp aktifleştirmeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Online Hizmet Merkezi bu aralar problemli. Telefonla arayıp aktifleştirmeyi deneyin.

cevabınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhant28

quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

cevabınız için teşekkür ederim

Hiç bulaşmayın; kotadan gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.