Şimdi Ara

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
7
Favori
34.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet
  • 100 mb derken bişey indirirken 10 mb download oluyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: admix

100 mb derken bişey indirirken 10 mb download oluyor dimi ?

internet download manager ile 32parcaya bolerek kaliteli bir ftp ya da http sunucusundan indiriyorsaniz sorunuzun cevabi genel olarak evet. Degiskenler hariç (uydunet)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admix

100 mb derken bişey indirirken 10 mb download oluyor dimi ?

Down ettiğiniz site size okadar hızlı indirme imkanı veriyor ise evet 10-12 mb/s indirme mğmkün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer illere de Uydunet servisi verseler keşke, yıllardır sadece bazı illerle sınırlı hizmet veriliyor.
  • Manyak bir şey ya bildiğin 100mbit oldu internet Docsis 3 modemi olanlar denesin bu zevki yaşamalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

Diğer illere de Uydunet servisi verseler keşke, yıllardır sadece bazı illerle sınırlı hizmet veriliyor.

bu sene karaman yapılıyor. planlamada bolu ve urfa var sırada. bu illerde merkezde iseniz

aksi taktirde yapacak bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

Diğer illere de Uydunet servisi verseler keşke, yıllardır sadece bazı illerle sınırlı hizmet veriliyor.

bu sene karaman yapılıyor. planlamada bolu ve urfa var sırada. bu illerde merkezde iseniz

aksi taktirde yapacak bişi yok

Bilgi için yeşekkürler :) ıspartaya gelmesini bekliyorum ben :)

• Uyku yok almayı düşünüyorum ancak hali hazırda 30gb download yapmış durumdayım 20gb kotam kaldı 50yi geçtikten sonra yani hız düştükten sonra uyku yok servisinin bir anlamı kalmıyor sanırım 3mbite düştükten sonra gece 00:00dan 09:00'a kadar hızım tekrar 10mbite çıkmıyor yani ben böyle biliyorum yinede bi sormak istedim oyleyse almamın hiç bir anlamı olmıycak çünkü 2-3 güne kalmaz kotayı doldururum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Uyku yok almayı düşünüyorum ancak hali hazırda 30gb download yapmış durumdayım 20gb kotam kaldı 50yi geçtikten sonra yani hız düştükten sonra uyku yok servisinin bir anlamı kalmıyor sanırım 3mbite düştükten sonra gece 00:00dan 09:00'a kadar hızım tekrar 10mbite çıkmıyor yani ben böyle biliyorum yinede bi sormak istedim oyleyse almamın hiç bir anlamı olmıycak çünkü 2-3 güne kalmaz kotayı doldururum.

Aynen öyle. Uyku yok, mevcut hızınızda belirtilen saatlerde (00:00-09:00) kota bağımsız download servisidir. Hızınız yüksekken bu servisi alın ve downloadları geceye bırakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar AKN'yi geçtiğimizde alsak nitroyu hız yine 3mbitden 100'e yükselir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Arkadaşlar AKN'yi geçtiğimizde alsak nitroyu hız yine 3mbitden 100'e yükselir mi?

Şimdiye kadar 6-7 defa bu şekilde kullandım, sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulluk

quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

Arkadaşlar AKN'yi geçtiğimizde alsak nitroyu hız yine 3mbitden 100'e yükselir mi?

Şimdiye kadar 6-7 defa bu şekilde kullandım, sıkıntı olmuyor.

Teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 30 Mart 2015; 10:45:42 >
  • doğum günü nedeniyle nitro verdiler ancak hala 25 mbt. ne zaman aktif olur ki?

düzeltme: aktif edildi ancak 54 mbt'e çıktı. 100 mbt çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 7 Nisan 2015; 13:01:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

doğum günü nedeniyle nitro verdiler ancak hala 25 mbt. ne zaman aktif olur ki?

1-reset at
    2-kablolu dene

Olmazsa gün içi çözemeyeceğin bir sorun mevcuttur. İnşallah çözersin

• Biraz önce aldım bu nitro yu, yaklaşık bir 15 dakka oluyor , halen aktif olmadı. Ne zaman aktif oluyor bu zımbırtı ?
    Talebiniz alınmıştır dedi , başka da bir şey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

doğum günü nedeniyle nitro verdiler ancak hala 25 mbt. ne zaman aktif olur ki?

1-reset at
    2-kablolu dene

Olmazsa gün içi çözemeyeceğin bir sorun mevcuttur. İnşallah çözersin

kablosuzdan kaynaklanıyormuş. kablo ile bağlayınca düzeldi. sanırım router 50-55 mbt'den fazlasını veremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraaz

Biraz önce aldım bu nitro yu, yaklaşık bir 15 dakka oluyor , halen aktif olmadı. Ne zaman aktif oluyor bu zımbırtı ?
    Talebiniz alınmıştır dedi , başka da bir şey olmadı.

Arada reset atın derim

• Teşekür ederim, telefon ettim az önce , 1 saat içinde dediler.
    Yani acil işiniz varsa, anında aktive olmuyor.
    Zaten normal hızla download etsem, 2 saat içinde bitecekti download , Nitro aldım hızlı download olsun diye , aktive olacak diye bekliyorum hala , aynı hesaba geldi. Gene 2 saat sürdü. Olan bizim 4 liraya oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 7 Nisan 2015; 22:27:09 >
  • Adil kullanım kotası zımbırtısı yok di mi nitroda? 1 gün boyunca istediğimiz her şeyi indirebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.