Değerli Arkadaşlar Keyifli Hafta sonları. Binamızda Superonline GPON fiber bulunuyor dün Turksat Kablonet de GPON fiber için kutu koydu 1 GBPS fiyatı isikide eşit sayılır ancak Turksat Kablonet ‘de 1 GBPS hız için ücretli statik ip zorunluluğu var. Sizce hız stabil ve hizmet konusunda hangisine başvurmalıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgfbb -- 31 Ağustos 2024; 14:58:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kablonet vs Superonline öneri ve bilgi talebi
-
-
Nazik yanıtlarınız için teşekkürler :)
-
Kablonete başvurmanızı tavsiye ederim. Kablonet 1000 paketinde upload hızı en son 125 Mbps şeklindeydi. Superonline'da ise upload hızı 50 Mbps.( Eylül ayına özel herkesi 1000/100 yapmışlar onun haricinde upload 50)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamarintr -- 1 Eylül 2024; 11:43:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam konu açtığınızda yanıt gelmesi için biraz sabırlı olmak gerek. Acele etmeyin hocam lütfen, forum arkadaşlarımız fikirlerini beyan edeceklerdir.
-
Nasılsın @XpressMusic34 hocam umarım her şey yolundadır sanmıyorum eskisi gibi artık yardımlaşma fikir alışverişi görmüyorum.
Sevgiler :)
-
İyiyim hocam sizler de iyisinizdir umarım. Belki de eskisi kadar sabırlı değilizdir geçen yıllar içerisinde. İnsanlar artık beklemeyi sevmiyor mesela ya da tercih etmiyor. Sevgiler hocam :)
-
Hocam kimseden yanıt gelmedi TurkNet 1 GBPS hizmeti aldım teşekkürler. sevgiler.
-
Hayırlı olsun
https://forum.donanimhaber.com/vie-valve-net-ping-sonucumuzu-paylasalim--152311117-56
Test sonucu eklerseniz çok güzel olur hocam
-
Merhabalar hocam, hayırlı olsun, memnun musunuz
bir sorunla karşılaştınız mı
durduk yere kopma kesinti vb oluyor mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 28 Ekim 2024; 4:11:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X