Şimdi Ara

KABLONET VS TURKNET (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer uploadla işiniz varsa kablonet alın cunku vdslde upload yaparken ping artıyor ve kablonette bu durum cok daha az twitchde yayın yapanlardan gordugum kadarıyla durum böyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal ile yarın TTnet aboneliğimi iptal ettirip Kablonet'e geçiyorum.Sonuçları buraya yazarım.
  • 4 Mart tarihinde 150GB Kotalı - 24 Mpbs hızında fiber interneti olan + kablotvli türksata geçtim. 59tl

Özet: Dünya varmış arkadaş. Çok memnunum. Her gece youtube yayınları izliyorum , download yapıyorum. 25 günde 85GB kota harcamışız. Speedtestte 23mbps hız görüyorum ölçümlerde. Tv kanallarıda çok güzel hepsi hd ve belgeseller falan var. Verdikleri 2017 model modem. 24 Ay Sabit fiyat ve modem+uydu alıcısı fiyata dahil.(Kurulum ve aktivasyonda ücretsiz.)

Cumartesi akşamı annem tvyi kapattıktan sonra uydu alıcısınıda kumandasından kapatmış. Bizde tvyi açıyoruz yayın gelmiyor. uydu alıcının kumandasında kırmızıya basıp açmayı akıl edemedik Cumartesi gecesi internetten arıza kaydı oluşturdum , adam pazar günü öğlen 1de aradı abi kapıdayım açarmısınız diye. 12 saatte geldiler.

internet ve tv kurulumu olduktan sonra personelimizin hizmetinden memnun kaldınızmı diye aradılar.Eğer 75GB Kota yeter derseniz 50mbps hızında aynı parayada kullanabilirsiniz. Ben herkese tavsiye ederim. Bölgem İstanbul/ŞİŞLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 28 Mart 2017; 19:27:33 >

• Créw kullanıcısına yanıt
    Bende şişli kuştepedeyim oyun oynuyorsanız ping değerlerinizi atarmısınız
  • Créw kullanıcısına yanıt
    kanallar icin ayri dekoder mi verdiler nasil bagladilar?

• Kablonet kullanmalısın. Çok kısaca neden olduğunu söyleyeyim.
    İnternet fiber, hız ve kota seçeneğin çok fazla, akn paketi, nitro, upload, gece paketi vs birçok alternatif paketleri mevcut ve çok uygun fiyatlara. Bir sorun yaşadığında gelip hallederler.

Turknette sorun yaşarsan eğer uğraş dur. Alt yapı telekomun olduğu için sallarlar :)
  • Eğer Tv'yi kullanmıycaksan sadece internet kampanyaları var onlardan birine geçmeni öneririm daha ucuza gelir ve bi pakede geçerken en ucuzuyla girki daha sonra istediğin şekilde değişiklik yapabilirsin mesela bu 3ay bizden kampanyasına 50Mbitlikle girdin diyelim 25Mbitlik bi tarifeye geçemezsin anca 100lüğe geçersin sonra 50ye geri dönebilirsin bu arada eğer televizyonu kullanmıycaksan sadece internet kampanyasına geç daha ucuz olur veya hiç olmadı o aradaki farkla uyku yok pakedi falan alabilirsin
  • bana öyle örnek paket atar mısınız 50mbps hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Boow

bana öyle örnek paket atar mısınız 50mbps hızlı

ucretlendirme kısmından fiyatlara bakabilirsiniz
    50Mbps 150GB 60.99TL
    50Mbps 250GB 70.99TL

• quote:

Eğer 100Mbps düşünürsen en avantajlısı bu başka bi pakede geçip 100Mbit'e yükseltmek istersen daha pahalıya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

quote:

ucretlendirme kısmından fiyatlara bakabilirsiniz
    50Mbps 150GB 60.99TL
    50Mbps 250GB 70.99TL

O fiyatlara +14tl zorunlu kablotv ucreti ekleniyor. Televizyonsuz avantajli bir paket yok.

Bu kampanyanin da asil avantaji 12 ay taahhut suresi.

• Kablo Tv, Kablonet candır. Eğer bölgenizde, binanızda varsa ve diğer abonelerde sıkıntı yoksa durmaya değmez.
    2002 de Analog Kablo Tv ye abone olduk. 2008 de Kablonet bağlandı 2011 de Kablo Tv (Teledünya) abonesi olduk, ufak tefek sıkıntılar dışında durum iyi çok şükür. Fiyatları da cabası. 25 Mb 50 GB + Uyku Yok + 2 adet Kablo Tv Üst Paket aboneliği + Kabloses HY 100 dk aboneliğine aylık 64 TL ödüyorum.

Kardeşimin oturduğu mahallede alt yapı yok. TTNet 24Mb 75GB Yalın Net e aylık 60TL ödüyor. Arada ki farkı anlayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

quote:

Eğer 100Mbps düşünürsen en avantajlısı bu başka bi pakede geçip 100Mbit'e yükseltmek istersen daha pahalıya geliyor.

sanırım en uygunu bumu

Analog KabloTV + KabloTV Üst Paket + 100 Mbps 100 GB AKN'li Ekosınırsız Kablonet Tarifesi + Altın Sinema Paketi + Kabloses Her Yöne 100 dakika 24 Ay KabloTV Aktivasyon Ücretsiz, Kablonet Aktivasyon Ücretsiz, Kabloses Aktivasyon Müşteri aktivasyon istemesi durumunda 24TL Ücretsiz 79,99 TL/Ay

• AKLI OLAN KABLONET ADLI FIRMADAN UZAK DURSUN!!!!!!1

Evet arkadaslar kesınlıkle bu fırmadan uzak durun. Gecen AKK hızları arttıgı gun yaptıklarını herkes hatırlıyor. Ne yapmıslardı ? Tum AKK'lı paketlerini kaldırıp yerlerine mıllete gecıren tarıfeler getırmıslerdı.

Bu fırmadan acıkca soylıyorum bugune kadar hep memnun kaldım. Ancak bu BTK kararından sonra sapıttılar. Sımdı sıkayet edebılecegım tum mercılere bunları sıkayet edecem.

Ne yapmıslar hemen soylıyım.

Ofısımızde 100Mbıt'e 100GB kampanyası vardı. Bugun uyku yok hızmetı almak ıcın aradım. Bırde ne goreyım benım 110TL'lık ınternet paketımın fıyatını 259TL yapmıslar. Neden aramadınız, neden bır SMS bıle yok dedım, telefonda ki kadın bana taahutunuz yok arama zorunlulugumuz yok dedı. 2018 Ocak'tan ıtıbaren gelmıs bu zam. Yanı 1 ay boyunca sımdı gecırdıler bana.

Ben boyle bır sahtekarlık duymadım. Amac ne pekı ? Eskı AKK musterılerını zorla baska tarıfelere gecırıp aklı sıra AKK'den yırtmak.

Agzıma gelen her seyı soyledım ama her seyı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.