Şimdi Ara

Kablonete geceyimmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 256 dsl limitsiz kullaniyorum. 49 ytl.
    kablonetin yeni tarifesini gordum limitsiz 512 kablonet 59 ytl diyorlar.
    fakat kafama takilan bir kac sey var ayrica birde hizmet bedelimi aliyor bunlar ve ozel bir modem almak gerekiyor sanirim o modemde dsl ile uyusmuyor degilmi ?
    sizce gecmeye degermi ?

• kablo internetle ilgili bir sürü konu var onlara bakarsan sorunun cevabını bulursun ama ben yine de yanıtlayayım.
    Kablo internet 512 sınırsız 59 ytl dir. bunun üstüne sadece kablo tv ücreti 7 ytl alınıyor. hizmet bedeli alınmıyor. (eskidendi o)
    evet ayrı bir modem alman gerekiyor. 2.el 30-40 ytl ye bulabilirsin. geçmeye kesinlikle değer.
  • bende aslında sınırsız 256 kullanıyorum ama 1024 9 gb kotalıya geçme fikri var kafamda 49 ytl die görmüştüm...işallah öledir
  • Arkadaşlar ben birkaç şey okudum kablo ile ilgili ip'miz statik oluyormuş değiştirmek için modemini 3 gün kapatıp bekleyenler oluyormuş veya telefon açıp resetletiyormuşuz hala varmı bu olay? Uncap diye birşey okudum bu olayda yakalanma riski nedir veya hiç yakalanmamakta mümkünmüdür ne olduğunu nasıl yapıdığını değil sadece yapıp yakalanmamak mümkünmü bunu soruyorum Teşekkürler.
  • IP'nin aylarca değişmediği doğru. Ayrıca uncap ile yakalanırsın.
  • evet statik ip uncap hiç uğraşma hattın kapanır ip değiştirmek için telefonla yada başka yollar kullanabiliosun şu an kablo altyapısı çok güzel kesinlikle tavsiye ederim. şu an en uygunu 256 sınırsız 30 ytl yalnız kablo 256 ile adsl arasında büyük fark var kablo256 ve firefox ile jet gibi dolanırsın interneti.
  • Kablo netin adslden hızlı olduğu konusunda bende bir kullanıcı olarak aynı fikirdeyim bu durum kabloda ping sürelerinin daha kısa olmasıyla alakalı olabilir. sonuçta download hızınız ne kadar hızlı olursa olsun ping süresi yüksek ise sayfalar ilk tıklamada geç gelir.
    Ayrıca kablo internet için bir iyi haberde son zamanda türksat kablo internetin yurtdışı çıkışlarını sanırım kendi üzerinden yapmaya başladı çünkü dün erişimi mahkeme kararıyla engellenmiş bir yabancı siteye girdiğimde erişim engellmiştir yazısı siyah bir fon üzerine yazılmıştı ve altında türksat logosu vardı (eskiden bu ekran beyaz fon üzerine kırmızı yazı olarak gelirdi ki adsl de hala öyle).

Fiyatlara bu adresten bakabilirsiniz
    http://online.turksat.com.tr/

Kablo internetle ilgili kafanıza takılan sorular içinde 4440126 arayabilirsiniz.

• Bence kablonete geçme imkanın varsa mutlaka geç.
    Ben de geçmek istiyorum fakat burada malesef yok (antalya/konyaaltı)
    hiç düşünme bence.
  • hepinize tesekkurler arkadaslar fiyat makul sadece ip degistirme buyuk bir sorun gibi rapid icin ona kafam takiliyor sagolun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tommik

hepinize tesekkurler arkadaslar fiyat makul sadece ip degistirme buyuk bir sorun gibi rapid icin ona kafam takiliyor sagolun ...

aylık tasarruf edeceğin 20 ytl ile kendine rapid hesabı bile alabilirsin eğer çok dowload ediyorsan.
  • kesinlikle geç ben 29 ytl 4 gblıktan geçtim hız sorunu fazla yok sayfa açılması hemen hemen aynı tabi çok grafiksel sitelere girmedğin sürece
  • geçme!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.