Bugün itibari ile elimdeki son kulaklık olan Shure e3Cnin kablosunun jackında temassızlık oluşmaya başladı(ki şimdiye kadar gördüğüm en sağlam kabloydu) .Şimdiye kadar alıp da kablosu bozulmayan kulaklık kalmadı ve üstelik bir dolu para sayıyoruz bu kulaklıklara.Bu durum sizce de biraz ayıp değil mi? Westone3 falan alsam kablosu yine bozulur mu? artık pes etme noktasına geldim dostlar, derdime bi çare bozulan jackı en sağlam şekilde nasıl tamir ettirebilirim.
Jack ucunu değiştirebilirsiniz hocam ama tabiki orjinalinden biraz daha kaba olacaktır fakat kulaklığı kurtarmak adına bence değer.Kaliteli jack uçlar bulunuyor.Ben genelde sorun çıkınca değiştiriyorum,hatta komple kabloyu değiştirip daha kaliteli kablo da takılabiliyor. Kendiniz yapamıyorsanız kadıköyde de yaptırabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: kornography
Jack ucunu değiştirebilirsiniz hocam ama tabiki orjinalinden biraz daha kaba olacaktır fakat kulaklığı kurtarmak adına bence değer.Kaliteli jack uçlar bulunuyor.Ben genelde sorun çıkınca değiştiriyorum,hatta komple kabloyu değiştirip daha kaliteli kablo da takılabiliyor. Kendiniz yapamıyorsanız kadıköyde de yaptırabilirsiniz.
daha önce o oem jacklardan çok taktım ancak hem görüntüsü kötü hem de ömrü çok kısa oluyor.bu işi daha profesyonelce yapan bir yer arıyorum, çünkü oem jacklardan takılırsa eminim çok kısa sürede yine bozulacaktır.
Ucuz jacklerden bahsetmiyorum hocam,neutrik'in kaliteli altın kaplama jackleri mevcut.
vsonic çok kaliteli kablo ve jack a sahip.R07 yi incelebilirsiniz.
kadıköyde nerede yaptirabilirim acaba? ben de shure se210 model kulaklığımın kablosunu degistirmek istiyorum.