Merhaba arkadaslar, Ben kablosuz router aldim yani adslimi kablusuz kullanmak istiyorum ama nasil kuracagimi bilemiyorum. Bu islerden analayan arkadaslarin yardimina ihtiyacim var. bana mumkunse bu routere nasil guvenli bir sekilde kuracagimi anlayisli bir sekilde anlatirlarsa memnun olurum. simdeden tesekkurler. Size almis olduyum routeren ozelliklerini asayida belirtiyorum. Edimax Type: BR-6104W
Eigenschappen: • Ondersteunt IEEE 802.1x Security Control • Ondersteunt UPnP • Ondersteunt DDNS (DynDNS, TZO) • VPN Pass Through (IPSec/PPTP) • Bridge Mode tussen WAN en LAN • Web User Interface
Specificaties: • CPU: Realtek RTL8181 (200MHz MIPS) • Switch: Realtek RTL8305SB 5 Port Switch • RF: Philips • Flash: 2 MB NOR Flash • RAM: 16MB SDRAM • WAN poort: 1x 10/100BaseT Fast Ethernet • LAN poorten: 4x 10/100BaseT Fast Ethernet • Wireless: 1x RP-SMA demonteerbare antenne • Stroom: 12V 1A DC Linear stroom adapter • Afmetingen: 30(H)*187(W)*100(D) mm
Merhabalar, Hadi arkadaslar hicmi kimse bu islerden anlamiyor. Ayda yilda bir isimiz dustu yardim eden cikmadi.BIlen varsa lutfen cevap bekliyorum.....
network bölümündekilere sor istersen.kablosuz network için 1-2- topic görmüştüm bir aralar..